Casillas se dotáhl na legendárního Buya

08.02.2009, 13:19
Aktuality
Iker Casillas bude jistě rád vzpomínat na včerejší utkání proti Racingu Santander. Real Madrid vyhrál 1:0, 27letý brankář navíc vyrovnal jeden klubový rekord - nastoupil ke svému 454. utkání za Bílý balet. Z gólmanů má na svém kontě takovou porci pouze Paco Buyo...

"Vůbec jsem nevěděl o tom, že mám nakročeno k tomu překonat nějaký rekord. Až před dvěma měsíci mi to sdělili novináři. Je to čest vyrovnat Paca Buya, vzor pro všechny brankáře. Když jsem nastupoval ke svému prvnímu zápasu, nedokázal jsem si ani představit, že se mi něco podobného povede," prohlásil Casillas.

Casillasovi je teprve 27 let, přesto se v počtu startů za Real Madrid dostal již na páté místo. Před ním jsou pouze Manolo Sanchis (712), Raul (684), Carlos Santillana (643), Paco Gento (605) a Fernando Hierro (601).

"Díky svým kvalitám a psychické vyrovnanosti Casillas ještě spoustu zápasů za Real Madrid odchytá a zlomí všechny rekordy. Je hodně hladový po tom stále se zlepšovat," vysekl Casillasovi poklonu samotný Paco Buyo.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (319)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele