Casillas se bojí Barcelony. Valencia bod bere

09.04.2012, 10:58
Aktuality
Ve včerejším šlágru španělské ligy mezi Realem Madrid a Valencií branka nepadla. Znamená to, že se Bilý balet musí mít stále víc na pozoru před druhou Barcelonou, která nyní ztrácí čtyři body. Hostující trenér Unai Emery byl spokojen s předvedenou hrou i bodovým ziskem.

"Může se stát, že titul ztratíme. Barcelona bojuje a my nejspíš nezískáme plný počet bodů ze zbývajících zápasů. Nikdo z nás neřekl, že titul máme v kapse. I Barcelona toho ale musí ještě hodně ukázat," upozorňuje brankář Realu Iker Casillas.

30letý hráč neskrýval, že remízu s Valencií považuje za ztrátu. Zvlášť když Barcelona poslední zápasy vyhrává. "Nikdo nečekal na Bernabeu špatný výsledek. Byl to boj, ale také hodně kvalitní zápas, muselo se na něj dobře dívat. Měli jsme víc šancí, remíza je pro nás ztráta," neskrýval Casillas.

Souhlasil s ním záložník Xabi Alonso. "Jsme samozřejmě zklamaní, čekali jsme, že získáme tři body. Ju nezbytné domácí zápasy vyhrávat. To se nám dnes nepovedlo. Nedá se nic dělat, soustředíme se na další zápas," uvedl. "Není důležité, o kolik bodů jsme vedli a o kolik vedeme teď. Další zápasy prostě musíme zvládnout lépe."

V hostujícím táboře vládla spokojenost, trenér Unai Emery ji neskrýval. "Hrát na Bernaberu je vždycky těžké, Real jen potvrdil, jakou má sílu. My jsme věděli, co potřebujeme k tomu, abychom mohli myslet na úspěch. Snažili jsme se držet míč, věřit si v útoku a vytvářet šance. Nakonec jsme měli dvě dobré šance. Jsem spokojen s tím, co jsme tu předvedli, stejně tak beru bod," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com, soccerway.com

Komentáře (497)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele