Casilla chce zůstat v Espanyolu, hodlá prodloužit smlouvu

20.04.2014, 20:06
Aktuality
Touhu zůstat v Espanyolu Barcelona vyjádřil brankář Francisco Casilla. S momentálně devátým celkem Primera División chce podepsat nový kontrakt, ten stávající mu vyprší na konci příští sezóny.

Podle španělských médií má sedmadvacetiletý brankář mezi týmy Primera División několik nápadníků. Casilla ale na odchod nemyslí, rád by pokračoval v Espanyolu.

"Ještě rok mám v Espanyolu smlouvu a doufám, že zde strávím delší dobu. Mým záměrem bylo vždy zůstat tady, protože když jsem byl na hostování v jiném týmu a věci se nevyvíjely dobře, vždycky klub stál za mnou a podpořil mne," vysvětluje Casilla.

V probíhající sezoně má jednička Espanyolu na kontě třiatřiceti odchytaných zápasů. Casilla chyběl pouze v utkání v Seville, protože byl v derby s Barcelonou vyloučen.

Autor: Petr Komárek / football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
DosSantosAveiroCR9

*s

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

K dokonalému golmanovi mu chybí ještě to S

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne vzdaleny k Valdés.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne vzdalene k vtipu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele