Carvalho si nezahraje dva měsíce

14.11.2007, 12:34
Aktuality
Neradostnou zprávu zvěstovali lékaři manažerovi Chelsea Avramovi Grantovi. Kormidelník londýnského klubu se bude muset na čas obejít bez Ricarda Carvalha, který bude s porannými zády marodit dva měsíce...

"Ricardo utrpěl zranění zad v oblasti páteře a bude mimo hru okolo dvou měsíců. Očekávali jsme, že bude v pořádku pro zápasy portugalské reprezentace, ale podrobná vyšetření odhalila něco jiného," prohlásil týmový lékař Chelsea Henrique Jones.

Carvalho si zranění přivodil během víkendového utkání s Evertonem a je tak dalším obráncem Blues, jehož sužují zdravotní problémy. Na marodce je stále kapitán John Terry, vinou poraněných vazů v kotníku bude ještě minimálně měsíc chybět Paulo Ferreira a po zranění se teprve vrací Ashley Cole.

Carvalhova absence je pro Chelsea o to nepříjemnější, že se protáhne i po dobu nabitého vánočního programu. Vedle ligových zápasů přijde bývalý obránce Porta rovněž o dvě utkání Ligy mistrů a vynechat musí i závěr kvalifikace o postup na ME 2008. Portugalci stále nemají nic jistého a během následujícího týdne potřebují porazit Arménii a Finsko.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sakriš. Zdá sa že sa začína opakovať minulá sezóna Takže je tu šanca pre Alexa a Ben Haima ...

Reagovat
smazaný uživatel

no nějak se jim to vzadu rozpadá.

Reagovat
smazaný uživatel

bože nééé... to zase bude hrát Ben Haim

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Haim nie je zlý. keď hrá s Terrym alebo s Ricardom ktorí ho usmernia tak sa to dá. teraz bude hrať s alexom tak to vidím dosť biedne. ale možno ma prekvapia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele