Carew o umístění v první čtyřce nepochybuje

24.02.2009, 13:48
Aktuality
Aston Villa zažívá nejlepší sezonu za poslední léta. Celek z Birminghamu letos prohání nejlepší anglické kluby a brousí si zuby na umístění mezi nejlepšími čtyřmi, útočník John Carew o splnění tohoto snu vůbec nepochybuje...

"Určitě," odpověděl norský útočník s úsměvemna dotaz redaktora Sky Sports, zda Aston Villa bude na koci sezony figurovat na příčkách zajišťujících účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Villans o víkendu prohráli doma s Chelsea a přišli o třetí místo, tento výsledek ale žádnou tragédii neznamená. Aston Villa je čtvrtá a na pátý Arsenal má k dobru šest bodů. Carew k tomuto prozatimnímu úspěchu nemohl přispět podle svých představ, dlouho totiž laboroval s poraněnými zády.

"Začínám se do toho zase dostávat, minulý týden jsem nastoupil ke dvěma zápasům. Bylo pochopitelné, že proti Chelsea jsem nehrál od začátku," uvědomuje si Carew.

Aston Villu již ve čtvrtek čeká odveta třetího kola Poháru UEFA na půdě CSKA Moskva a manažer Martin O'Neill jasně ukázal, jaká je jeho priorita. Do Ruska neodcestovalo hned několik hráčů a na vině nejsou jenom zranění. Doma zůstali Friedel, Barry, Heskey, A. Young, Agbonlahor, Cuellar a Petrov.

"Budou tam zcela jiné podmínky, než na jaké jsme zvyklí. Myslím si, že máme šanci postoupit, ale CSKA je skvělý tým. Je to velká výzva a je jenom na nás, abychom udělali něco zvláštního. Někteří hráči chybějí, hrajeme hodně zápasů a je logické, že manažer nechá některé odpočívat," řekl dále Carew.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to si dám v Tipu čistou 1 na CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

to dej

Reagovat
smazaný uživatel

To vzdávaj nějak snadno tu UEFU

Reagovat
smazaný uživatel

víš, kolik si příští rok vydělaj v LM, jestli se tam dostanou? to pokryje celou případnou výhru v uefa

Reagovat
smazaný uživatel

Já neřikám, že to nechápu. Ale mrzí mě to. Za prvý z hlediska fotbalu a za druhý fandim AFC, takže bych rád aby se v UEFĚ pěkně vymáchali...

Reagovat
smazaný uživatel

nediv se, liga a potazmo i liga mistru je pro ne dulezitejsi a jestlize maji tak uzky kadr, tak je to naprosto logicky krok

Reagovat
smazaný uživatel

tuším, že i s těmi náhradníky dokážou prohnat rusáky! nedivil bych se kdyby tam vyhráli... Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda. Ocekaval sem ze MON bude chtit vyhrat UEFU kdyz semu to nepodarilo se Celticem.

Reagovat
smazaný uživatel

že dosáhnou ligy mistrů on věří, ale ještě mnohému naučit se padawani z aston villy musí

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je provází síla!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ta červeno-bílá, tak by klidně mohli být i druzí

Reagovat
Bakary3

To ale před dvěma rokama

Reagovat
Liquid

já taky nepochybuji, nevím o žádném týmu pod Aston Villou,který má šanci je byť jen potrápit a zaútočit na jejich 4.místo

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze villa zkonci 3 za ni chelsea vyhraje united na ty tedka nikdo nema smula by ale velka smula byla coz se muze stat ze se villa vysere na uefu a pak jim treba nevyjde liga a budou hrat zas ejen uefu to by byl pech ale oni to udrzej maji na to Villa 4ewer

Reagovat
smazaný uživatel

za ni chelsea vyhraje united

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele