Capdevila se vrací do Španělska, bude hrát za Espanyol

27.07.2012, 22:19
Aktuality
Jenom jeden rok pobyl Joan Capdevila mimo Španělsko. Zkušený 34letý obránce loni opustil Villarreal a upsal se lisabonské Benfice, kde se mu ovšem nedařilo a už od podzimu se spekulovalo o jeho odchodu. Ten se nyní stal realitou a Capdevila přestoupil do Espanyolu...

Španělský mistr světa a Evropy podepsal s barcelonským klubem smlouvu na jeden rok s opcí na další sezonu, do Lisabonu by za něho mělo putovat zhruba 350 tisíc eur.

"Konečná dohoda mezi obráncem a naším klubem byla podepsána v pátek ráno. Máme z tohoto přestupu radost, protože hráč za sebou má dlouhou a pestrou kariéru ve Španělsku," stojí v prohlášení na internetových stránkách Espanyolu.

Capdevila se vrací do známého prostředí, právě v Espanyolu totiž kdysi začínal svou kariéru, během níž si na konto připsal přes 250 startů ve španělské nejvyšší soutěži. Za Benficu loni v lize nastoupil jenom pětkrát.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

udelal chybu, ze sel do Benfiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dost nenápadný hráč na to kolik toho dosáhl se Španělskou reprezentací. Kvality měl vždycky, ale jeho pozice ve vítězných týmech Španělů na ME a MS mě utvrďuje v názoru, že na pozici levého obránce nebyla v La lize taková konkurence jako třeba v Anglii nebo i v Itálii.

Reagovat
-Carles-

Prečo ho nezobrala Valencia?

Reagovat
FC Porto FC

maj Dídaca a je mco starej

Reagovat
-Carles-

To mi nejak ušlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele