Caparrós se omluvil fanouškům Betisu za neslušná gesta

15.05.2018, 16:02
Aktuality
Kouč Sevilly Joaquín Caparrós se omluvil po městském derby příznivcům konkurenčního Betisu, na které z klubového autobusu ukazoval nevhodná gesta. Utkání skončilo nerozhodně 2:2.

Dvaašedesátiletého kouče Sevilly, který se na lavičku vrátil teprve nedávno po odvolání Vincenza Montelly, zachytilo video v klubovém autobusu, jak při příjezdu na stadion emotivně zpívá klubovou hymnu.

Později pak měl na fanoušky Betisu ukazoval neslušná gesta. Video pochopitelně obletělo díky sociálním sítím bleskově celý svět.



Brzy se ale za své chování omluvil přes sociální sítě. "Chci se omluvit všem fanouškům Realu Betis, které jsem svými nešťastnými a ošklivými gesty a komentáři urazil. Rivalita mezi oběma sevillskými kluby je dobře známá, ale nikdy by to nemělo zajít do takových extrémů. Udělal jsem chybu," napsal Caparrós na twitteru.



Betisu pak ještě poblahopřál k vynikající sezóně. Remízou 2:2 v derby si pojistil přinejhorším šesté místo a jistě se vrátí do Evropy. Sevilla naopak kvůli sobotnímu výsledku už jistě skončí za svým velkým rivalem. Do evropských pohárů by však mohly proklouznout oba kluby. Seville stačí v posledním kole uhrát bod.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barcelona pozorne sleduje Freda zo Shakhtaru Doneck. Ma on zaujem aj Pepkovo City, takze v nom asi nejaky ten potencial bude. Na youtube vyzera zaujimavo.

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20180515/443596653436/frad-barca-shakthar-brasil-guardiola-txiki-begiristain-mircea-lucescu.html

Reagovat
smazaný uživatel

caparros je frajer nejlepsi trener sevilly v novodobe historii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Objevily se zprávy, že PSG chce koupit Busquetse za 100mil. A teď jsem četl, že pokud odejde Cavani tak jako náhradu by chtěli Suaréze. .

A nechtěli by rovnou Messiho?

Reagovat
REPLIKATOR

chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ta výkupka 200 Mega mě trochu štve. Dal bych to na 400!

Reagovat
technecium

Jo tak Busquets by nás bolel víc jak Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele