Cannavaro nevyloučil, že prodlouží smlouvu s Realem Madrid

25.07.2008, 15:35
Aktuality
Jméno Fabia Cannavara je v médiích často spojováno s budoucím návratem do Neapole, k tomu ale nakonec nemusí vůbec dojít. Italský obránce si pochvaluje své působení v Realu Madrid a nevylučuje možné prodloužení smlouvy...

"Samozřejmě, bez problémů," odpověděl Cannavaro na otázku, zda by mohl na Santiago Bernabeu podepsat nový kontrakt.

"Před jednáními s jiným klubem si promluvíme s Realem. Tady jsou před každým zápasem úsměvy, muzika a zábava. Pokud se zasmějete v Itálii, ruskijete nařčení z toho, že nejste připraveni na zápas," dodal Cannavaro.

Barvy Neapole v tuto chvíli hájí Fabiův bratr Paolo Cannavaro a od příští sezony se tito dva měli v italském klubu opět sejít. Před několika dny to alespoň naznačil agent 35letého obránce Gaetano Fedele. "Když sleduji stávající situaci, vypadá to, že Cannavaro zahajuje svoji poslední sezonu v dresu Realu Madrid. Budeme se muset zajímat o to, co se stane a zda tu je možnost prodloužení kontraktu, či nikoliv. Fabiův sen však vždy byl návrat do Neapole a oblékat její dres na sklonku kariéry," řekl Fedele.

Sám Cannavaro má nyní zcela jiné problémy. Konečně se mu podařilo doléčit poraněný kotník, kvůli němuž musel na operaci a přišel o evropský šampionát a zapojil se do přípravy se svými spoluhráči z Realu Madrid.

Média přinesla i informace o Cannavarově možném odchodu z italské reprezentace, tato otázka ovšem není na pořadu dne. "To by chtělo hodně, abych Itáli řekl ne," vyloučil Cannavaro rozlučku s národním týmem.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fabio, vrať se do Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Může prodloužit o rok, o dva a pak se vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jasne, bude z neho druhý Maldini či Costacurta....

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to aj očakávam.

Reagovat
smazaný uživatel

je ocakavam,kedy podpise aspon na 5 rockov...uz je slabucky,a takych hracov Realu doprajem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že půjde do Neapole !!! SSC Neapol je jeden z mála mejch oblíbenejch týmů... samozřejmě až po AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je sympatický klub, dobrá práca s mládežou, ktorú doplnajú skúsení hráči

Tipujem ich na také 6-7 miesto v tejto sezone...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je rimini !!! :D

Reagovat
F.Torres

jen zustan v realu to je to nej co muze udelat... myslim si ze by tajten rok real moh dojit daleko jak v lize tak v lize mistru

Reagovat
smazaný uživatel

raději neprodlužuj, zpátky se vrací Helguera

Reagovat
smazaný uživatel

coze?? helguera?? a co jako chce?? dycky sem ho mel rad ale tzen doufam bude jen na lavicce protoze nwm kdo by mu mel uvolnit misto

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně Pepe, ale ještě není nic jistého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele