CANNAVARO CHCE ZŮSTAT V REALU

17.05.2007, 17:59
Aktuality
Fabio Cannavaro nějaké letní stěhování neplánuje. Kapitán italských mistrů světa si především svůj úvod na Santiago Bernabeu představoval trochu jinak, v posledních měsících se ale zlepšil a i nadále chce oblékat bílý dres Realu Madrid...

"Vidím sám sebe v Realu Madrid ještě další dva nebo tři roky. Kariéry fotbalistů jsou nyní delší, než dříve. Dokazuje to mnoho příkladů a já si myslím, že budu pokračovat," prohlásil bývalý obránce Juventusu Turín v rozhovoru pro magazín Champions.

"Bílý balet" se o víkendu po dlouhých měsících konečně dostal na čelo tabulky Primera Division, kam ho posunul obrat utkání s Espanyolem a zaváhání vedoucí Barcelony s Betisem Sevilla. Real má nyní při shodném bodovém zisku výhodu lepší bilance vzájemných zápasů a velkou šanci ukončit čtyřleté čekání na nějakou trofej.

"Očekával jsem odlišný Real Madrid, ale to, co se stalo, je normální. Nový trenér, noví hráči, tyto faktory mají své důsledky. Jsou období, v nichž jdou věci dobře a pak jsou také období, kdy nejde nic. Toto je krátkodobý proces, za dva nebo tři roky bude vše skvělé," věří nejlepší fotbalista světa za rok 2006.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*Tavo

"nejlepší fotbalista světa za rok 2006"

Pořád mě to tahá za uši, nemůžu si na to zvyknout.

Reagovat
HOST*inzaghi

já taky ne!

Reagovat
Marv

tahni zpet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je tady jak na objednávku ty články

Reagovat
HOST*madridcan

akoze uvod mu totalne nevysiel a tahalo sa to s nim az do konca roka 2006.Ale v novom roku podava dobre vykony a ja som z nim celkom spokojny!!!Myslim si,ze na obrane na ktorej sa stava teraz(cicinho,ramos,cannavaro,torres)by sa dalo stavat aj dalsiu sezonu +nahradnici marcelo vieira da silva junior,metzelder pripadne ked neodidu tak helguera,pavon a mejia

Reagovat
smazaný uživatel

proč by měl být christoph náhradnike dit je lepší jak sergio a nebejt jeho věčnejch zranění tak už dávno na mnohem větší urovni já bych to viděl takhle

CICINHO-AS ROMA

SERGIO RAMOS- PRAVEJ BACK

FABIO-STOPER

CHRISTOPH METZELDER-STOPER

HELGUERRA-NAHRADNIK

PAVON TAKY

ROBERTO CARLOS-FENERBAHCE

MIGUEL TORRES - LAVIČKA NEBO HOSTOVÁNÍ

MARCELO TAKY ALE JENOM JEDEN Z TĚHLE DVOU NE OBA

A PŘIDE LEVEJ BACK TŘEBA CHIVU

Reagovat
HOST*madridcan

blbostti pises.Cicinho je perfektny obranca nikde by som ho nepustal.ramos nato aky je mlady je perfektny pilier v obrane!Pavon asi pojde do boltonu takze z neho nic,marcela...No skratka tak ako som to napisal ja!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Keď by teda Fabio ostal a ostal by aj druhý Fabio, vidím to na obranu : Ramos, Metzelder, Cannavaro, Cicinho s neskoršou variantou / keď pôjde Cannavaro do dôchodku / Cicinho, Ramos, Metzelder, Torres - prípadne kraje naopak. Nemôžem si pomôcť, je vidím radšej Ramosa v strede / ako perspektívne /.

Reagovat
RMCF

Taky Bych radši Ramose viděl uprostřed už jenom kvuli jeho hlavičkářským schopnostem...

Reagovat
HOST*Real

S rím Ramosem na stoperu naprosto souhlasim. Taky bych chtěl, aby hrál stopera a ne na kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

dokud budou naši stopeři lepší než Cicinho (což zatím jsou), tak nevidím důvod, zvláště když Ramos hraje líp napravo, to snad každý vidí...

Reagovat
HOST*Real

No tak ale musíš brát v úvahu, že Cicinho teď měl hodně dlouhou pauzu.

Reagovat
HOST*

Já bych radši viděl Ramose za ty jeho kriminální zákroky ve vězení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

..vtipálku...Je pravda, že sem tam to vyzerá dosť špatne, ale aspoň bude mať rešpekt dobudúcna..

Reagovat
HOST*

ma recht, kam by chodil cely svet tam prijde za nim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele