CANIZARES PRODLOUŽÍ VE VALENCII

05.02.2007, 09:46
Aktuality
Santiago Canizares se s vrcholovým fotbalem ještě neloučí. Již 37letý gólman se totiž dohodl na nové smlouvě s Valencií, v jejíž svatyni bude stát až do konce sezóny 2008/2009...

Canizaresův původní kontrakt měl vypršet na konci letošní sezóny a na Mestalle se již pomalu začali poohlížet po jeho možném nástupci. Nejžhavějším kandidátem na tento post byl Timo Hildebrand ze Stuttgartu, mluvilo se i o Josem Reinovi z Liverpoolu, vedení španělského klubu však nakonec změnilo názor a se svým bývalým kapitánem se dohodlo na dvouletém navýšení smlouvy, která bude podepsána ve čtvrtek. Příchod výše zmíněného dua na Mestallu tak minimálně pro nejbližší půlrok padá, jen stěží si totiž lze představit, že by se jeden z trojice Canizares, Reina, Hildebrand smířil s rolí dvojky.

Canizares kroutí ve Valencii svou již osmou sezónu poté, co v roce 1999 přišel z Realu Madrid. Za tuto dobu na východě Španělska dvakrát vyhrál mistrovský titul, jednou Pohár UEFA a dvakrát si zachytal finále Ligy mistrů.

37letý brankář je jasnou jedničkou Valencie a mezi její tři tyče se postavil i ve víkendovém utkání proti Atletiku Madrid, tento zápas však nedochytal. Na konci první půle se srazil s obráncem Raulem Albiolem, po krátkém ošetření sice oba pokračovali ve hře, patnáct minut před koncem ale přece jenom Canizares pustil do brány náhradníka Ludovica Butelleho. Španělský reprezentant neviděl na jedno oko a ihned zamířil do nemocnice. Bližší vyšetření naštěstí neodhalilo nic vážného a Canizares by měl být pro příští zápas proti Getafe fit.

Na již tak početnou marodku naopak přibyli záložníci Vicente a Joaquin. Prvně jmenovaný si obnovil zranění stehenního svalu, letní posila z Betisu Sevilla pak zápas s Atletikem nedohrála pro problémy s kotníkem po zákroku Antonia Lopeze.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

To je dobře že prodloužil... ale hlavně se musej podepsat Ayala a Albelda!!!

Reagovat
HOST*1860

ten bude chytat az do duchodu..

Reagovat
HOST*españa

když na to má, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky stará dobrá škola, jen ať ještě chytá když mu to de.

Reagovat
HOST*sweet

Sice starej ale dobrej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele