Camacho z Wolfsburgu oznámil konec hráčské kariéry

14.09.2020, 14:12
Aktuality
V pouhých 30 letech se s aktivní kariérou rozloučil Ignacio Camacho. Bývalý španělský reprezentant tak byl nucený učinit kvůli zdravotním problémům, načež se chce vrhnout na trenérskou dráhu...

Camacho je odchovancem Atlética Madrid, kterému v ročníku 2009/10 pomohl k vítězství v Evropské lize, natrvalo se tam ale neprosadil, a proto zamířil do Málagy.

Před třemi lety zamířil 30letý záložník do Wolfsburgu, tam však vinou opakovaných zdravotních problémů zasáhl jenom do sedmnácti bundesligových utkání.

Další již Camacho nepřidá, neboť byl nucený ukončit kariéru. "Noha mi vyslala jasný signál. Po chvíli přemýšlení a po rozhovoru s lékaři nastal čas se rozloučit," prohlásil Camacho.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ou

Reagovat
Radin

Škoda, kdysi vypadal jako velký talent. Bohužel takových je a bylo hodně

Reagovat
Irek

Překvapivé, jako mladíkovi jsem mu fandil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele