CALDERON: KLÍČEM JSOU DOMÁCÍ ZÁPASY

13.03.2007, 13:41
Aktuality
Primera Division je letos obrovsky vyrovnaná a o mistrovský titul se zřejmě bude bojovat až do samotného konce. Šanci má stále i čtvrtý Real Madrid, jehož prezident Ramon Calderon vidí klíč k úspěchu v domácích zápasech...

"Myslím si, že pokud na Santiago Bernabeu získáme 21 bodů, pak vyhrajeme titul. Máme totiž nejlepší bilanci na hřištích soupeřů a ztráta pěti bodů by tak neměla být nedostižitelná," domnívá se první muž "Bílého baletu".

Získat takový počet bodů znamená pro Real jediné, vyhrát všechny zbývající domácí zápasy. Do konce soutěže chybí dvanáct kol, z nichž klub z hlavního města odehraje hned sedm doma. V minulosti bylo domácí prostředí obrovskou výhodou madridského týmu, letos tomu ale je jinak. "Bílý balet" má doma až 12. nejlepší bilanci, o to lepší je ale venku. Ze čtrnácti utkání si přivezl 26 bodů, což je o sedm více než v tomto ohledu druhá Sevilla.

"Liga je stále otevřená. Každý tým může ztratit body s kýmkoliv. Do konce sezóny se zrodí ještě hodně překvapení. My snad máme nejhorší chvíle za sebou, teď je čas na trochu štěstí," vzývá Caldeorn fotbalovou štěstěnu.

Fanoušci Realu čekají na zisk nějaké trofeje již přes tři roky a právě oni by měli nejvíce pomoci tím, že opět začnou věřit svému týmu. "Fanoušci jsou hodně nároční, protože toho o kopané vědí hodně. Máme unikátní základnu fanoušků a všichni teď musíme povzbudit hráče, jelikož před sebou máme sedm možných domácích výher," burcuje Caleron příznivce Realu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Když porazíme na domácí půdě jak Sevillu a Real (80%) a venku nebudem tolik ztrácet, tak je titul náš...

a přidat k tomu champions league tak budem bohové...

Reagovat
HOST*

Valencie doma s Realem prohrála 0:1.

Reagovat
HOST*

a ked uhadnem cisla v sportke, tak budem milionar

Reagovat
smazaný uživatel

4 8 15 16 23 42

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nejsou to náhodou smolařský čísla ze ztracenejch ?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nejsou to náhodou smolařský čísla ze ztracenejch ?

Reagovat
smazaný uživatel

proč smolařský? vsadíš, staneš se milionářem, pak s tebou sice spadne letadlo a už tě nikdo nikdy nenajde, ale pořád budeš milionářem a v nejhorším to odkážeš mně

Reagovat
HOST*-Kopy-

pusince nikdy Du si tedka pučit druhou a třetí řadu...draku

Reagovat
smazaný uživatel

to udělej, s Novou se to opravdu táhnout nedá

Reagovat
HOST*-Kopy-

ano Locku

Reagovat
sansiro

3. řada se dá už taky sehnat? Mám jen první 2 od kámoše. A už se na to chystám, ptz s tou Novou to fakt nejde!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dneska je zrovna 12. díl, takže kdo si to stahuje, tak už to určo bude mít na DVD, tam se jich vleze právě 12

Reagovat
smazaný uživatel

Blik, ty pičo, anebo parafrází klasika: "Prezident Calderón říkal samé pozitivní věci." Z dvanácti domácích utkání 19 bodů? Jak chce teď dělat víc bodů doma než za celou domácí sezónu předtím dohromady?

Reagovat
smazaný uživatel

prvá : doma 21 bodov - tomu asi nikto neverí

druhá : vyhrať môže ktokoľvek s kýmkoľvek - tak to je snáď prvá Calderonova veta blízko pravdy..

Reagovat
HOST*1860

toho kaldrona moc neznam, ale to bude asi velkej optimista, ze?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele