Calciopoli znovu hýbe Itálií, Inter má přijít o titul z roku 2006

07.07.2011, 14:46
Aktuality
Zaujalo nás
Italské fotbalové vody opět rozvířilo takzvané Calciopoli, kauza ovlivňování zápasů v Serii A, která vyšla na povrch v květnu 2006. Podle nových závěrů vyšetřování do ní byl zapleten také Interu Milán a všeobecně se očekává, že přijde o Scudetto ze sezóny 2005/06...

Rozsáhlý korupční skandál vypukl na Apeninském poloostrově před pěti lety a nejvíce byl tehdy potrestán Juventus, který přišel o dva tituly a byl poslán do Serie B, zatímco AC Milán, Lazio, Fiorentina a Reggina začaly sezónu 2006/2007 s bodovými odpočty. Inter tehdy vyvázl s čistým štítem, podle vrchního vyšetřovatele Italské fotbalové federace (FIGC) Stefana Palazziho byl ale do ovlivňování zápasů také namočen.

Palazzi předevčírem prohlásil, že se Inter během sezóny 2005/2006 dopustil sportovního podvodu. Nahrávky, které analyzoval neapolský tribunál, totiž prokázaly pravidelný kontakt mezi někdejším prezidentem milánského klubu Giancintem Facchettim a bývalými šéfy rozhodčích Paolem Bergamem a Pierluigim Pairettem.

Podle Palazziho závěrů se tehdy porušením Článku 1 provinili tito činovníci: Campedelli (Chievo), Cellino (Cagliari), Corsi (Empoli), Foschi (Palermo), Foti (Reggina), Gasparin (Vicenza), Governato (Brescia), Meani (AC Milán), Moratti (Inter) a Spalletti (Udinese). Vážněji se ovšem provinili Facchetti (Inter), Meani (AC Milán) a Spinelli (Livorno), kteří porušili Článek 6, tj. snažili se přímo ovlivnit zápasy.

Právě od porušení Článku 6 byl oproštěn Juventus, který se podle šéfa vyšetřování FIGC dopustil jen provinění proti Článku 1 a tudíž měl před pěti lety zůstat v Serii A, zatímco o soutěž níž se měly poroučet oba milánské celky doprovázené Livornem. Jak ale očekávají italská média, výrazných dodatečných postihů se tyto tři kluby bát nemusejí a jedinou zpětnou korekcí tak zřejmě bude odebrání titulu přiděleného Interu za sezónu 2005/2006, která by stejně jako předchozí ročník italské ligy měla zůstat bez vítěze. O všem se rozhodne na závěrečném zasedání svazu 18. července.

Hodně rozlíceně reagoval na poslední události prezident Interu Massimo Moratti, který pro oficiální stránku klubu hovořil o "nepřijatelném útoku” a bránil Giacinta Facchettiho. ”Scudetto je nyní druhořadou věcí, i když je stále důležité. Co bylo naprosto neočekávané, je tento útok na osobu, která už není mezi námi a nemůže se bránit,” prohlásil Moratti, jehož předchůdce zemřel začátkem září 2006.

Velké zadostiučinění naopak cítí Luciano Moggi, bývalý generální ředitel Juventusu a hlavní postava celého skandálu, která si před pár týdny vyslechla doživotní trest zákazu činnosti. Moggi si rýpnul právě do Morattiho, který patřil k hlavním kritikům tehdy odsouzených činnovníků. ”Kdybych byl Morattim, raději bych se vyhýbal všem, kterým on celá ta léta říkal, že je čistý a čestný. Jeho tehdejší vyjádření jsou dnes ještě více šokující,” prohlásil Moggi. ”Vzpomínám, jak hráči Interu zpívali ‘My vyhráváme bez podvádění’. Mám dojem, že budou muset přijít s novým pokřikem,” dodal jízlivě.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (961)

Přidat komentář
Pinturicchio

Díky za článek.

Reagovat
Arne

To neděkuj, vždyť je to naše práce... Akorát o týhle problematice nemám takovou páru jako vy, takže kdyby tam byl nějakej lapsus, tak pište (nejlíp do chyb a ne semka).

Reagovat
Pinturicchio

Je to slušnost, když jsem Tě o to poprosil. . Kdyby něco, "10" se určitě ozve.

Reagovat
sinter

Reagovat
Arne

Jasný... Nemáš zač.

Reagovat
10

díky

Reagovat
FC Porto FC

Ti Italové jsou strašní

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu italove se upe podvodnici

Reagovat
7kaka7

zajímavý je že nejprovarenejsi oblasti , Neapol a Sicílie jsou v týhle kauze čistý

Reagovat
smazaný uživatel

tak Palermo tam máš... a Neapol byla tehdy snad 3. liga ne?

Reagovat
7kaka7

no vidiš ani sem si nevšim Palerma , ale opočty Palermo nedostalo ne ? Neapol zbankrotovala rok dva pred tim

Reagovat
smazaný uživatel

nn, nedostali odpočet

Reagovat
smazaný uživatel

BOŽÍ MLÝNY

Reagovat
smazaný uživatel

srry vedle

Reagovat
7kaka7

To snad fakt podvadela celá liga, komu to pomohlo ? když všici podpláceli

Reagovat
smazaný uživatel

očividně Interu 5 scudett v řadě za sebou je výhra, a pak taky rozhodčím. Ti si slušně přivydělali

Reagovat
7kaka7

No dobre :D ale to až potom když se to vyvalilo, ale predtim to pomahalo vlastne komu ?

Reagovat
smazaný uživatel

zřejmě tomu, kdo podplácel nejvíc a i tak tohle je sporné. Rozhodčí mohl být zamnipulován, ale v zápase nemusel nic připísknout, když se dařilo...

ale zas si to nepředstavuj, že všichni v calciu podpláceli...některé více jné méně a někdo vůbec pak by sme se mohli ptát kdo na to doplatil...ti čestní. mezi nimiž už ale není Inter - a o tom je právě článek

Reagovat
smazaný uživatel

fc porto mas pravdu ty italove sou strašní

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou mi novinky italové klasika

Reagovat
homeles8

ty krávo . To jsem zvědavej jak to dopadne Dyť Inter Milán měl nejlepší sezonu všech dob, pochybuju že by vyhrál ten treble, kdyb byl sesazenej, a Juventusu odešli nejlepší hráči a ztratil hodně peněz, což být zase nemělo teda.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to je prave to kvuli čemu nespím...

Reagovat
7kaka7

Když podplácelo tolik týmu, jak stoho mohl mít nekdo nakonec užitek

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, zajímavá myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten titul získali kvůli odečtu bodů AC a Juve, takže tam tu výhodu vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nemôžu dodatočne potrestať milánske kluby? Stále sa jedná o ten istý prípad nie? Opäť ho otvorili, a keďže vyplávali na povrch nové fakty, tak pôvodný rozsudok by mal byť pozmenený, alebo takto právo nefunguje? Niekto, kto sa vyzná v práve a pozná tento prípad?

Reagovat
smazaný uživatel

A tým pádom by mali Juventus nejako odškodniť, keď vlastne zistili, že neporušil to, na základe čoho ho preradili o súťaž nižšie. Aspoň nejaké to verejné ospravedlnenie, keďže inak asi nie je možnosť.

Reagovat
homeles8

Reagovat
rossoneri89

dodatocne potrestat milanske kluby?? . .... mozno jeden a to Inter... u nich vyplavali na povrch nove fakty .... AC uz trest dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako to je, ale je tam uvedené, že tie tými, ktoré porušili článok 6. sa snažili priamo ovplyvniť zápasy, a sú tam oba milánske kluby a Livorno. Z toho mne vyplýva, že porušenie článku 6. znamená preradenie o súťaž nižšie. A prečo by sa nemohlo dodatočne potrestať, keď sa zistilo, že sa asi potrestalo nedostatočne a na základe nových faktov by mali byť preradení? To je to isté, ako keď niekoho odsúdia na doživotie a potom zistia na základe nových faktov, možno o 10 rokov, že sa dopustili justičného omylu a neprávom obvineného prepustia a ešte mu štát dá i finančnú kompenzáciu.

Reagovat
smazaný uživatel

To není dobrý přirovnání... Stalo se to v sezoně 05/06 tak kvůli tomu AC v tý sezoně dostane -30 bodů a o 5 let později půjde do druhý ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že tento spôsob potrestania by bol "divný".... No a ďalší problém by bol, ako spravodlivo odškodniť Juventus, keďže preradený bol neprávom a ešte doteraz sa z toho poriadne nespamätal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak těžko svádět na sestup... po postupu byli 2. a 3. poslední 2 sezony si zkazili přestupovou politikou. Jasně oslabilo je to, odešli hráči, ale když dokázali sezonu potom skončit druhý a další sezónu třetí, tak se poslední dvě těžko daj svádět na ten sestup

Reagovat
Pinturicchio

Jde to jedno s druhým, sestup => odliv té největší hráčské kvality + to, že musel pryč Moggi, to je hlavní důvod proč jsme momentálně tam, kde jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale ty dešli hned ne? Tak jaktože Juve mohlo 3 roky bez nich končit n špici a najednou 4 roky později to na ně příjde? Není to trochu divný?

Reagovat
Pinturicchio

Protože tam zůstala velká hráčská kvalita, Nedvěd, Camoranesi, atd., výborný trenér ( s kterýma se pohádalo naše nové vedení ), jenže pak to nové vedení začalo dělat zmatky, jak s hráči, tak trenéry, klesala prestiž, atd. Tohle by se za Moggiho nikdy nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To byly dozvuky. Skončil Pavel, Mauro a David a tím skončili 3 z 5ti pozůstalých. Tým nebyl doplněn. Největší ztrátou byl konec Moggiho, který určoval tempo trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez jeho telefonátů už to nejde? fórek. To je jak ve Spartě, odešel Košťál a Liga Mistrů v nenávratnu, protože ten brejloun Křetínskej tomu nerozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tá sezóna po postupe, to je ešte pozostatok Deschampsa. A tá nerozumná prestupová politika je spôsobená tým preradením, keď nastal exodus - inak by nemuseli toľko kupovať a špekulovať. A navyše, moc hviezd im tam za posledné roky možno ani nechcelo ísť, vďaka tej poškodenej reputácií (áno, porušil článok 1, ale to by bol len odpočet bodov a zrejme strata titulu, ale to preradenie im zobralo na dobrom mene oveľa viac ako napríklad odpočet AC). Nevravím, že by teraz mali milánske kluby preradiť, keďže je odvtedy už 5 rokov (z futbalového hľadiska je to trochu "pritiahnuté" za vlasy, ale z právneho by to bolo v poriadku), takže by ich mali potrestať inak - adekvátne trestu Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by hráči nechtěli do Juve protože byli v korupční aféře... nebo mi najdi někoho takovýho

Reagovat
smazaný uživatel

Hej? Však inokedy sa tam hviezdy len hrnuli, v posledných rokoch nie, takže čím je to spôsobené?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím že druhej rok za sebou hrajou Evropskou ligou a nenabízeli takový peníze... Přišel tam Krasič Quaglierella, Pirlo, Melo, Diego a teď se jedná třeba o Aguerovi, to mi nepříjde jako podprůmerné hráči, to že se neprosadí už je jiná věc...

Reagovat
smazaný uživatel

poskozeni Milanskych klubu Juventus nevzchopi, je to jednoduchy, chtelo by to hlavne ocistit jmeno a pak proste prachy, spoustu a nekolik let po sobe. Kdyz za to Juve plati uz 5 let, tak at se nam celej Milan sklada treba na €20m rocne nasledujicich 10 let.. (nastrelil sem to od boku, tak me nepopotahujte za cisla..)

Reagovat
smazaný uživatel

proč se Vám Milán bude skládat na obnovený renomé? oni vás odsoudili? Takže když ted v český lize bude Olomouc osvobozená, tak jim bude Sparta s Plzní platit 30 milionu ročně, aby se oslabili a Olomouc mohla nahoru? Navíc Juventus si za to přestupy a trenéry může sám poslední 2 roky. viz výše. A jen tak mimochodem není to tak, že by Juve bylo nevinný, jenom spáchalo o trochu menší zločin... Takže v tom jsou zapletení tak jako tak

Reagovat
Pinturicchio

O dost menší zločin. Právě tohohle se týká to Bergamovo prohlášení, že si takhle volal prakticky s každým, my nikoho neovlinovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ale není to tak, že by byli svatí a křivě potrestaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Krivo potrestaní boli, tým preradením. Spravodlivo boli potrestaní odpočtom bodov, na základe čoho stratili titul. Ale to preradenie bolo nespravodlivé!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem nějak nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Takto, trest bol odpocet bodov. A oni zostupili prave kvoli odpoctu bodov ty rozum...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, oni boli preradení do Serie B. Alebo mi chceš tvrdiť, že im odpočítali povedzme 50 bodov? A prečo práve 50, aby zostúpili? Im odpočítali asi toľko čo AC (Neviem presne, asi 30 to bolo) a na základe toho im odobrali Scudetto a aby sa tá kauza rýchlo "upratala", tak v tej dobe zdanlivo najväčšieho vinníka (Juventus) PRERADILI do Béčka. Aspoň tak si to z toho obdobia pamätám. Ak je to inak, tak ma opravte, ale všade sa písalo o preradení, nie o zostupe.

Reagovat
brenk

ano juventus bol preradeny do becka a este aj v becku mal odpocet bodov

Reagovat
smazaný uživatel

ok, s tebou to bude nadlhsie...(uvedene cisla su vymyslene a sluzia len an pochopenie situacie)

Povedzme, ze v sezone ziskal Juventus 75 bodov a vyhral Serie A. Avsak, zisit sa, ze podvadzal a tak FIGC rozhodne, ze Juventusu sa stiahne 100 bodov. Takze Juventus skoncil namiesto prveho miesta s 75 bodmi na poslednom mieste s -25 bodmi a tak zostupuje do Serie B. K tomu, dalsiu sezonu v Serie B zacne s -25 bodmi. FIGC nemoze "preradit", ale na zaklade bodovych treestov moze tim zostupit.

Reagovat
DelPiero137

Ty rozum... Juventus bol preradeny do B-cka automaticky a este tam mal velky odpocet bodov. Tam nebolo o com, nekalkulovali kolko bodov nam maju odpocitaju abysme zostupili. Rovno nas tam supli a tam nema este odpocitali body.

Reagovat
smazaný uživatel

už to nehul

Reagovat
smazaný uživatel

aspon brutalni financni kompenzaci, at Inter Juventusu pekne plati nekolik let x milionu, vylepsi to cashflow a pochrouma "cistouckej" Inter, ale tu potupu a usly uspechy, ktery s tehdejsim tymem (..odesli Ibra, Mutu, Vieira, Cannavaro, Zambrotta, Thuram a dalsi) byly mozny uz stejne nevrati..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bolo by nezmyselné, aby Inter platil Juventusu. To určite nie. Nejako dodatočne potrestať spomenuté kluby, ak sú to nenapadnuteľné dôkazy a aj sa na ich základe rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

fc porto ma pravdu ty italove sou upe strašní

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte taký podvodník a korupčník ako Moggi bude niekoho poučovať a niekomu dávať rozum. No to snáď nie je možné

Reagovat
smazaný uživatel

hlavněže Váš korupčník Morratti celou dobu kecal jací ste "onesti" tak proč by teď nemohl Moggi...? když má argumenty

Reagovat
homeles8

Je to možný, teď bych dokonce řek, že jeho rozumy jsou na místě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tu není Bojda...

Reagovat
homeles8

(jinak takhle v diskuzi bych mu raději říkal jenom robertocarlos )

Reagovat
Shevchenko

To jo, nedovedu si představit, co by se tu dělo...

Reagovat
smazaný uživatel

10 a spol by mu to dali pěkně sežrat no...škoda

Reagovat
10

ani ne, nemám potřebu to dávat někomu sežrat, mám radost z toho, že to konečně vyšlo na povrch...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Ja tiez! A koncne su aj dokazy, doteraz kezdy len poukazoval na Juve a Moggiho ako boli skorumpovany...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc uz tu nechodi?

Reagovat
M11

ani ne.. zas by se to muselo smazat

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jak říkal že je Inter čistej

Reagovat
Francesco Totti AS

ten by se sem neodvážil...

Reagovat
eder

Korupce v Itálii?! Neslýchané...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Beztak podpláceli všichni, takže soutěž byla regulérní

Reagovat
minoLFC

talianska liga...

Reagovat
Al Capone

pakáž italská

Reagovat
smazaný uživatel

říká Al Capone

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Al Capone

Al Capone se narodil n New Yorku a pracoval v Chicagu, nemůže za to, že jeho rodiče byli taliáni

Reagovat
prevadec spojitosti

pracoval

Reagovat
Aldeano

Reagovat
adalbertus

spiš dřel jak bulhar

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

maže se nejspíš všude. Uvidíme, kde to praskne příště.

V Itálii to vypadá na to, že si Moratti podříznul svou vlastní větev. Jinak by se asi jelo dál ve starých kolejích.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím, že si tam pak nemají co vyčítat, podváděli snad všichni. AS Řím se možná dočká titulu

Reagovat
Al Capone

ale vůbec bych se nedivil kdyby v tom jelo i AS

Reagovat
smazaný uživatel

i to je možný...

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

podváděli nejspíš všichni, ale jen Juve to stálo rok v SB a neskutečné peníze na vybudování nového kádru a hlavně - přišli o dobrý jméno.

A jen Inter se tvářil jako jedinej čistej jak slovo Boží ...

Reagovat
Ligter

Anebo se zjistí, že uplácelo prvních devatenáct týmů a titul získá Treviso.

Reagovat
Filip12

nemůže za to Balloteli ? ani bych se nedivil když má kontakty s Mafii

Reagovat
Aldeano

Když mu bylo 16

Reagovat
Filip12

No on je schopen všeho v jakemkoliv věku

Reagovat
One-Real

Moggi

Reagovat
smazaný uživatel

ten trefil do černého. Parádní stěrka.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
One-Real

parádní situační humor

Reagovat
Pinturicchio

On má takovéhle hlášky skoro pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to nejlepší země

Reagovat
eder

Ten Moratti to je rovný chlap už od pohledu, za tím bude zas nějaká konspirace...

Reagovat
smazaný uživatel

to mě pos*r na holý záda

Reagovat
Pinturicchio

( Jen jestli to nebude ironie )

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi úplně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

samo že je

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý rozhodčí Paolo Bergamo říká, že se tehdy bavil se zástupci všech klubů. "Tvrdil jsem to už v roce 2006. Dokonce se Inter s námi bavil více než jiné kluby. Bylo to kvůli tomu, že se jim v té době nedařilo a na rozhodčí si stěžovali. Byly to ale naprosto legální debaty, nejde je ani nezývat nesportovními."

Reagovat
smazaný uživatel

Právě od porušení Článku 6 byl oproštěn Juventus, který se podle šéfa vyšetřování FIGC dopustil jen provinění proti Článku 1 a tudíž měl před pěti lety zůstat v Serii A, zatímco o soutěž níž se měly poroučet oba milánské celky doprovázené Livornem.

Jestli je tohle pravda, tak by mohl Juventus vysoudit neskutečnépeníze. Odhadem bych ztrátu, kterou mu způsobil ten sestup, odhadnul klidně ve stovkách milionů euro. Tak na to pokračování si počkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Odškodnění by bylo obrovské, ale je to nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by to vyvolalo velkou nevoli, to zaprvé. Zadruhé, kdo by to měl platit? FIGC? Nemyslitelné, oni si to zahrají opět tak, jak se jim bude hodit. Zatřetí, je to sice pěkná myšlenka, ale uběhlo už 5 let, podle mě tam bude nějaká promlčecí lhůta ne? Nemůžou po pěti letech vytáhnout tenhle případ a opět rozdělovat velké tresty. Je to smutný, co se stalo, ale holt stalo se. Cítím velkou, nicméně by asi nebylo na místě vracet nám nějaké miliony, které bychom "pravděpodobně" v té době měli zaručené. Největší satisfakcí by byl trest pro Inter, co se týče nějakého bodového odpočtu nebo přeřazení. Ale to je taky nemožné, uplynulo mezi tím už kupa ročníků a nějaká anulace titulů, když neberu v potaz ty 04/05 a 05/06, je nesmyslná. Kdo ví, jak to celé dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

*cítím velkou křivdu

Reagovat
smazaný uživatel

platil by to ten, kdo rozhodnul o nespravedlivém sestupu Juve. To máš jako nedávno ta ženská u nás vysoudila po státu miliony za to, že byla nespravedlivě pár měsíců ve vazbě. (ano, vím, že se to soudí dle jiných zákonů, ale beru to jako příklad, že odškodnění funguje)

Reagovat
smazaný uživatel

Za to by pykalo víc lidí. Hlavně nesmyslné bylo, že se všechno odsouhlasilo a odsoudilo během jednoho týdne. Podle mě je to ale jakákoliv náhrada nemožná. Bylo by pro mě velkým překvapením, kdybychom se dočkali jakéhokoliv odškodnění nebo satisfakce.

Reagovat
Pinturicchio

Úplně nejlepší by bylo, kdyby se prokázalo, že to celé byla Morattiho akce ( což je v Itálii veřejné tajemství ) a to odškodnění by musel platit on.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli byste si za jeho prachy pak koupit jeho hráče

Taková vendeta za Zlatana, kterýho vám šlohnuli, když vás poslali z ligy ...

Reagovat
Pinturicchio

Nechtěl bych ani jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty peníze bych od něj neodmítl

Reagovat
smazaný uživatel

Melo Cambiasso jako pevný střed ... Rozmysli si to ...

Reagovat
Pinturicchio

Za ty peníze radši Melo - Diarra, třeba.

Reagovat
M11

Zlatan by odesel nejspis ikdyby se to nestalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Obavam se, ze se to pokusi zamest pod stul, at uz je pokoj. Ale to by byly fakt nechutny prachy..

Reagovat
M11

nevycislitelne

Reagovat
Francesco Totti AS

jsem zvědavý jak nebo čím to chtějí kompenzovat

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní svazový vyšetřovatel Stefano Palazzi tvrdí, že se Inter provinil proti sportovnímu řádu. "Snažil se získat výhody u rozhodčích." Bývalý rozhodčí Paolo Bergamo říká, že se tehdy bavil se zástupci všech klubů. "Tvrdil jsem to už v roce 2006. Dokonce se Inter s námi bavil více než jiné kluby. Bylo to kvůli tomu, že se jim v té době nedařilo a na rozhodčí si stěžovali. Byly to ale naprosto legální debaty, nejde je ani nezývat nesportovními."

Reagovat
smazaný uživatel

když tohle tvrdili Juventini, tak jste se jim smáli. Teď argementujete stejně

Reagovat
10

přesně, bavím se moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna MSgoo mal vždy plné "ústa" kecov o čistosti jeho Interu, a o tom aký je Juventus špinavý.....som zvedavý či sa zachová aspoň trochu ako charakter a prizná si chybu....

Reagovat
DelPiero137

Presne, kazdy hovoril je to proti pravidlam, potrestat atd. Niektory boli uvazenejsi a povedali ok, ale aj tak vsetci vieme ako to bolo a Juve ma za usami.

Verim ze mnohi aj po takychto dokazoch, jasnych nahravakach stale budu vo vnutri presvedceny ze Juve podvadzalo a nepripustia si pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Každá vec má dve strany.

Reagovat
Francesco Totti AS

se ti vůbec divim že máš odvahu sem přijít a něco tady vykřikovat (jsi snad jediný interista v této diskuzi)

Reagovat
smazaný uživatel

"Vážněji se ovšem provinili Facchetti (Inter), Meani (AC Milán) a Spinelli (Livorno), kteří porušili Článek 6, tj. snažili se přímo ovlivnit zápasy.

Právě od porušení Článku 6 byl oproštěn Juventus, který se podle šéfa vyšetřování FIGC dopustil jen provinění proti Článku 1 a tudíž měl před pěti lety zůstat v Serii A, zatímco o soutěž níž se měly poroučet oba milánské celky doprovázené Livornem."

Jestli kdy korupce v Itálii byla, tak v tom, že se tohle prointeristický hnutí zakamuflovalo, tak aby zku*vený Moratti a jeho Inter zůstal vítězem aféry. Tady je důkaz! Bohužel spravedlnost neexistuje a pochybuju, že by Juventusu alespoň dali cca 200 mega za škody (přeřazení, do SB, odchod hvězd, pošpinění jména, odebrání titulů apod.), když už ne přeřadit dodatečně kluby, které byli obviněné z ovlivnění zápasů do SB.

Reagovat
smazaný uživatel

poškození jména? Panebože, chápete že ten Juventus v tom jel taky?

Reagovat
Pinturicchio

Tak si ještě jednou přečti ten článek.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě od porušení Článku 6 byl oproštěn Juventus, který se podle šéfa vyšetřování FIGC dopustil jen provinění proti Článku 1 a tudíž měl před pěti lety zůstat v Serii A... Podle tohodle se dopustili přestupku, menšího, ale dopustili... Takže v tý aféře figurujou taky, ale byli potrestaní víc než si zasloužili

Reagovat
10

ano, mnohonásobně víc, s nenahraditelnýma ztrátama...“Either everyone was guilty or everyone was innocent.”

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nepopírám, ale není to tak, jak někdo psal, že to je jako zavření nevinného člověka do vězení. Nevinní určitě nejsou, ale ztráty maj asi nevyčíslitelný tím sestupem, i když si to hodně zapříčinili sami politikou v posledních pár sezónách

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo to asi šefoval... kdyz jediny inter zustal "čistý" vzdyt to je jasne.. nebyli schopni cokoliv vyhrat... museli to udelat takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

My juventini to víme dlouho, postupem času, kdy přibývali důkazy se o tom přesvědčovala celá Itálie, jen tady tímhle doufám všem blbcům (budu slušnej), co s radostí následujících 5 let nazývali Juventusem korupčníkama a nejšpinavějším klubem apod., zklapne sklopí uši a přiznají, že když ví ho*no radší příště budou mlčet

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti to je taková krysa a ještě se schováva za někoho kdo zemřel ale ten Faccheti v tom měl taky prsty tak proč by tam nemělo bejt jeho jméno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Poslať ich do Serie D, ja som tvrdil roky že sú rovnako špinaví ako ostatné kluby namočené v kauze, teda ešte viac......nás to poškodilo na roky dopredu, tú krivdu už nikto neodčiní....je mi po rokoch stále zle ked si na to spomeniem, a hlavne vidím ten náš roz....Juventus .....snád sa spravodlivosť ukáže, a Inter padne do nejakej nižšej súťaže ! Quote the Raven, nevermore.....

Reagovat
smazaný uživatel

goal.com to je mi zdroj

To aj ja ked tam najdem nejaky clanok hadzuci spinu na juve mozem napisat arnemu nech to prelozi a hodi na ef?

Inter je cisty

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to vymyslené, navyše ani goal.com by si nedovolili vymýšľať kauzu takýchto obrích rozmerov....

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je čistý asi tak jako Morratiho plet´

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo riť....

Reagovat
Pinturicchio

To není zdaleka jen z goal.com, o tom píše celá Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom pisu bulvarne media,ktore napisu zvelicene polopravdy a nepravdy s cielom ziskat co najviac kliknuti a predaja co najviac vytlackov

Skor budem verit rozhovoru na oficialnej stranke interu ako nejakym vymyslom

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=36717&L=en

Som si isty ze sudne sa nic nepotvrdi,lebo sa ani nema co

Reagovat
Pinturicchio

"Skor budem verit rozhovoru na oficialnej stranke interu"

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď ses pohřbil sám

Reagovat
smazaný uživatel

uff juvefans deti mi tu idu pisat..

Pride mi to akoby ste chceli povedat:mne znicili hracku a iluzie,tak nech ich kludne znicia aj kamaratovi,aj ked neopravnene.

Pateticka zavist a urazenost.

Alebo sa tymto poprela vina Juventusu a Moggiho,alebo o co vam ide?

a mimochodom v sezone 2005/2006 sa Interu nedarilo,skoncil s bilanciou 38 zapasov 23 vit 7 remiz a 8 prehier.Tak ake podplacanie?Maximalne sa mozno fFacchetti u rozhodcov stazoval a to opravnene.

Reagovat
Pinturicchio

Každý další takový příspěvek mi tu radost a pocit zadostiučinění jen zvyšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

uspechy ani perspektivu nemate,tak sa teste aspon z takychto neoprvnenych utokov.

A daj si k prispevkom popcorn

Reagovat
Pinturicchio

Kdo umí, přidá, ... fanoušku toho vždycky, přinejlepším, třetího v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá to cenu se s takovým blbem hádat, cítí se teď dotčenej, neví co má dělat, protože žral Morattiho kecy jak je Inter čistej a nechce si připustit, že v tom jedou taky, kašli na to

Reagovat
10

proč o tom teda píše Gazzetta, když má nejvíc předplatitelů a čtenářů z řad fanoušků Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

co ja vim ciel vyvolat skandal a zvysit citanost?

Reagovat
Arne

Football-italia.net a Gazzetta píšou prakticky to samé, to jsou taky špatné zdroje? Gazzetta i píše, že by se Inter měl zříci Scudetta sám a přitom její vedení je s Interem nějak spřáteleno, ne?

Reagovat
10

už ne, Moratti kolem sebe kope a vyhlásil jim válku...říkal, že už Gazzettu nebude číst a bude je bojkotovat přitom v Itálii dlouhodobě platí, že je to "Gazzetta dell'Inter"

Reagovat
10

uvedu ti milion jiných zdrojů, třeba v maďarštině...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Úžasná fotka předzvěst nových zítřků a lepších časů? takové věštění z fotbalové koule aneb... grande mago Andrea Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

včera růžovej dres, dneska tohle...ten se nám na to brzo vysere

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže je flegmouš

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea A hezká dlažba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

zacinam si to slusne uzivat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

aneb co som pisal vyssie:

"mne znicili hracku a iluzie,tak nech ich kludne znicia aj kamaratovi,aj ked neopravnene.

Pateticka zavist a urazenost."

Reagovat
Pinturicchio

To je do nebe volající pokrytectví. Vy jste jako ten váš prezident, který se schovává za smrt Facchettiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Článek za všechny prachy. Žádná fakta, jenom kecy. Na Facchetiho se jim otevíra huba, když se už nemůže bránit

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Pinturicchio

A jen ubožák Moratti se může "bránit" tím, že je Faccheti mrtvý, ... tyhle pitomoučké řeči jsem čekal - soudy, co poslali dolů Juve = svatá pravda, všechno OK. Ty samé soudy pak přijdou na Inter = žádná fakta, kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, kde jsou ta fakta? Já nevidím žádné oficiální prohlášení FIGC o tom, že by Facchetti nebo někdo jiný z Interu uplácel a dělal levárny, jak tomu bylo u funkcionářů Juventusu. Až tady bude, pak můžem o něčem disklutovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak,az ked bude niekto regularne odsudeny s dokazanou vinou,potom sa to moze rozoberat,toto su len blbe dohady.

Reagovat
Pinturicchio

"Palazzi předevčírem prohlásil, že se Inter během sezóny 2005/2006 dopustil sportovního podvodu. Nahrávky, které analyzoval neapolský tribunál, totiž prokázaly pravidelný kontakt mezi někdejším prezidentem milánského klubu Giancintem Facchettim a bývalými šéfy rozhodčích Paolem Bergamem a Pierluigim Pairettem. "

??

Reagovat
smazaný uživatel

A co ked boli v kontakte?To nic nedokazuje.

Mohol chciet len vysvetlenia nespravne odpiskanych zakrokov zo strany rozhodcov.Inter bol dlhodobo potapany rozhodcami,aj preto nemal uspechy.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, preto vymysleli Calciopoli......

Reagovat
Pinturicchio

A Juventus za stejnou věc poslali do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nicneříkající fakt. Gigi Riva člen FIGS zase prohlásil, že takové nic neexistuje a popřel to. Nechápu proč si fandové Juventusu vydupou na EF takovejto článek. Kam to vede? Aby se na Calcio házelo ještě víc špíny? Když proběhne soud a potvrdí se některá fakta, pak prosím, ale tohleto je bulvár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Dokud se házela špína na Juventus, bylo to v pořádku. Jinak s tím, že se snažíš "chránit" Calcio, znovu připomínáš Morattiho s obranou Facchetiho.

Jinak pokud jsou výroky vrchního vyšetřovatele FIGC nicneříkající fakta, tak pak už nevím.

Reagovat
10

tohle jsou slova vrchního prokurátora svazu, tak o jakým bulváru tady plácáš?

Reagovat
10

a laskavě tady nelži, Riva řekl, že nevěří tomu, že chtěl těmi hovory Facchetti získat nějakou nějakou výhodu, ale že je nemůže zpochybnit, protože jsou prostě nahraný...takže je to jen osobní přesvědčení založený na tom, že se dlouhodobě znali

Reagovat
smazaný uživatel

nekecej, asi o tom moc nevis..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

seš jak Moratti, zbaběle to celý obrátil v útok na Facchettiho, schovávat se za něj

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

JUVENTUS OPAT NEHRA ANI CHAPIONS LEAUGE TAK SKRIEKAJU, AKO KAZDOROCNE V TOMTO ROCNOM OBDOBI... ASI JE PARENIE ZEBIER

Reagovat
smazaný uživatel

prosím? to snad řekl někdo z Juventusu? že by podle tebe měl Juventus i pod palcem FIGC?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol si vypnúť caps lock......

Reagovat
homeles8

a ty zas Num Lock

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Parada!

Reagovat
smazaný uživatel

díky autorovi za článek

někteří lidé jsou líní si to najít na italských či anglických webech a budou mudrovat, tak alespoň jim to někdo naservíroval před nos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ospravedlňujem sa vopred tým normálnym fanúšikom Interu, ale tí ostatní by sa mali hanbiť....roky si otierali huby o špinavý Juventus, a hrali sa na svätých....a teraz ked pravda konečne vychádza na povrch a mali by sa hanbiť a v prvom rade ospravedlniť sa fans Juve, aj tak útočia a naschvál prehliadajú pravdu.....je mi z vás zle ....

Reagovat
smazaný uživatel

moggi a juventus boli pravoplatne odsudeny na zaklade faktov.Alebo myslis ze sud si to cele vymyslel?

Na vine juve to nemeni nic,takze ake ospravedlnenia chces,za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Za tie roky ponižovania, urážok a všetkého s tým spojeného....

Juventus bol odsúsdený, takisto aj Moggi....ale neprávom...vid:

"Právě od porušení Článku 6 byl oproštěn Juventus, který se podle šéfa vyšetřování FIGC dopustil jen provinění proti Článku 1 a tudíž měl před pěti lety zůstat v Serii A, zatímco o soutěž níž se měly poroučet oba milánské celky doprovázené Livornem."

Toto je práve najpostatnejší fakt, že do Serie B ste mali ísť vy a nie my....s tým sa však už bohužiaľ nedá urobiť nič, iba ak poriadne odškodnenie vo forme preradenia Interu do Serie B....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbost,ktore fakty sa zmenili,ze zrazu juventus nemal byt preradeny?

Dlhu dobu sa to dokladne presetrovalo kym sa preslo k verdiktu.Tak sa pytam,co take sa po 5 rokoch mohlo objavit,ze zrazu juve nepreradili opravnene?Skor mi to pride ako utok proti Interu od vplyvnejsej rodiny Agnelliovcov..

Ak sa nic nepotvrdi mali by sme ho zalovat za poskodenie dobreho mena.

Nejaky skomoleny vyrok palazza na situacii spred 5 rokov na tom nic nezmenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlhú dobu? Ale prosímťa, ved to "vyšetrili za pár dní" .....poriadne sa to vyšetruje až teraz, ked je vlastne už pozde....

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze to bolo 2 tyzdne a to mi pride dost.Staci par odposluchov a je vidiet ze Moggi je*cenzura* necestny nanic hodnik*cenzura*

Reagovat
smazaný uživatel

Takéto kauzy sa vyšetrujú roky, čo je vlastne vidieť aj teraz....tie dva týždne a obvinenie Moggiho sa hodí na vás, Interistov, a nie na poctivých vyšetrovateľov.......

Reagovat
smazaný uživatel

A vlastne celý ten tvoj príspevok dokonale vystihuje cieľ tej kauzy, aj toho kvázi vyšetrovanie...."hodme všetko rýchlo na Juventus, snád sa to neprevalí"....

Reagovat
smazaný uživatel

trpis paranojou..

Reagovat
smazaný uživatel

Viditeľný nedostatok argumentov, no....

Reagovat
smazaný uživatel

ved si tam hodil uplnu nicim nepotvrdenu domnienku,to ti mam na to hodit argument?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ale hod mi prvy argument na toto:

Okolo Pluta obieha uz 20 rokov chladnicka.

Potom sa vyjadrim na tvoj vyrok

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipy nie sú tvojou silnou stránkou.....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumies rozdielu medzi vtipom a prirovnanim?

Reagovat
smazaný uživatel

No nerozumiem hlavne tvojím názorom a túžbe byť silou mocou internetový mačo, ktorý je stále nad vecou a je stráááášne inteligentný......

Reagovat
smazaný uživatel

To tvoje domyslanie..

Dnes pisem normalne s cielom obhajit Inter pred neopravnenymi utokmi a ty v tom vidis"tuzby".

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže tie útoky sú absolútne oprávnené....

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
Pinturicchio

"Právě od porušení Článku 6 byl oproštěn Juventus, který se podle šéfa vyšetřování FIGC dopustil jen provinění proti Článku 1 a tudíž měl před pěti lety zůstat v Serii A"

Ciao

Reagovat
10

ty tomu dáváš slušný grády...

Reagovat
smazaný uživatel

proc se vyjadruješ k necemu ocem neviš ani hovno????

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze si pouzil vela argumentov

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdí niekto kto sa oháňa paranojou.....

Reagovat
10

Soud? Fotbalová federace, u soudu je to až teď, poslední dva roky...a za jakých podmínek byl Juventus federací odsouzen? Narychlo během dvou týdnů, tohle se řeší 5 let...tenkrát nebylo zanalyzováno ani 10% těch odposlechů, co nyní...a Juventus skončil v Serii B, Inter s papírovým titulem, oslabenou konkurencí a ještě s jejíma nejlepšíma hráčema...

Reagovat
10

a to nemluvím o tom, že o tom z velký části rozhodovali lidi spjatí s Interem, ale to už se tady psalo milionkrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ze je sef TIM znamy s Morattim predsa nie je zadny dokaz.

Sef telekomonikacnej spolocnosti nemoze len tak nechat vyrobit rozhovor medzi rozhodcom a Moggim a podstrcit ho federacii,ktora ho na zaklade toho odsudi

Reagovat
Pinturicchio

jj, je úplně v pořádku, když majitel společnosti, která ty odposlechy dodala, vlastní část Interu

Reagovat
10

Guido Rossi, který rozhodl o přiřazení titulu Interu, je jejich fanoušek, bývalý prezident TIM, kamarád Morattiho a bývalý člen správní rady a ředitel administrativy Interu...super čistý, o střetu zájmů se nedá vůbec mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy je niekoho fanusik..Ci vplyvny ludia maju byt zakonom bez oblubeneho timu?

Co potom taky Berlusconi,tam nie je stret zaujmov?

Reagovat
10

tak tohle už je dost zoufalá argumentace

Reagovat
smazaný uživatel

dik za zhodnotenie prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je rakovinou futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i na tu modrou špínu dojde!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus jsou podplaceci a inter je cisty. Tak to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

a nech sa v tom dalej nikto nevrta, lebo Juvekentus pojde opat do Serie B

Reagovat
smazaný uživatel

Verejne tajomstvo odhalene, Moratti si zvratok!

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byt reakcia...

Reagovat
Francesco Totti AS

člověk by čekal že pod takovým článkem bude minimum Interistů...a ejhle...je jich tu 2x tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200. at ta zruda moratti shořív pekle

Reagovat
smazaný uživatel

Inak veľmi by som chcel vedieť, koľko hráčov z Interu by tam ostalo v prípade ich preradenia, tak ako vtedy u nás.... ....max. Zanetti,....

Reagovat
smazaný uživatel

řizeny utok na juventus... vychazejici z frustrace vlastní neschopností a toho ze se strary moratti otačí v hrobě nad ubohostí sveho nepovedeneho syna...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, a teraz len dúfať že ich poriadne potrestajú.....odobratie nejakého titulu beriem ako výsmech, v porovnaní s tým ako táto aféra zničila náš Juventus....

Reagovat
smazaný uživatel

marne nadeje si robis,nic sa nepotvrdi

Reagovat
smazaný uživatel

To je dosť možné, bohužiaľ....záleží všetko na tom, ako to tam má Inter celé "zabezpečené".....

Reagovat
smazaný uživatel

nedokaze sa lebo nie je co..

Inter ma v Taliansku z velkych klubov najmensie bocne vplyvy,Silviovi a Fiatu sa neda konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvávalo.......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi povedz kde su nejake kontakty?Saras je oproti Fiatu ako mravec proti slonovi.mensia firmicka proti obrovskej korporacii ktora ma pod sebou obrovske mnozstvo firiem a zamestnava najviac ludi v taliansku,v podstate cely priemysel na nich stoji.Pozri si vyrocne spravy

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. dole príspevok od "10"...

Reagovat
10

nevymýšlej tady takový kraviny...zrovna na calciopoli bylo dobře vidět, kdo má jakej vliv

Reagovat
smazaný uživatel

to su tvoje domnienky,ja to vidim tak,ze juve bol konecne potrestany a opravnene napriek vacsiemu vplyvu

Reagovat
Pinturicchio

"to su tvoje domnienky" vs "ja to vidim tak" ... Ty jsi fakt génius.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano,nazor proti nazoru.A co ako?

Tym som chcel povedat,ze nikto nema patent na rozum a absolutnu pravdu.

Ako pisal frostie,vdaka clanku vznikne nevyriesitelny flame,vy si budete obhajovat Moggiho,Interisti Morattiho a jediny vysledok tohto je,ze tento clanok tu poskodi Seriu A,bravo juventini

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si neskutočný....Inter a Calciopoli skurvilo celý taliansky futbal, ale samozrejme kým je na vine Juventus, všetko je v poriadku....akonáhle sa ukáže kľudne aj pravda ale je to namierené proti Interu, už to škodí talianskemu futbalu......fuj ty si fakt coward ako vyšitý....

Reagovat
10

co příspevěk, to perla...škoda, že si tohle nepsal u těch desítek článků o Moggim a Juventusu, tam tvoje příspěvky vypadaly trošku jinak

Reagovat
Pinturicchio

Z lidí jako jsi Ty, se mi dělá normálně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn zite si dalej vo svojej prekrutenej realite,kde je Juventus 110% cistucky,a za vsetko zlo moze Inter s Morattim na cele,ktory aj napriek tomu,ze minul od `95 do `05 stovky milionov € na posily,nemal uspechy,ale za to Moggi s juventusom bol nepremozitelny,napriek tomu ze Inter podplacal a juve absolutne vobec a nikdy by si to nedovolil

Reagovat
Pinturicchio

To, že je Moratti co se fotbalu týče trouba, tady píše i spousta Interistů, tak nevím no.

Reagovat
smazaný uživatel

A na druhu stranu,odkedy Moggi odisiel,neviete sa dostat ani do EL.

Je to iba nahoda a suhrn inych okolnosti?

Reagovat
Pinturicchio

O tom už tady máš několik příspěvků, najdi si je.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze nahoda,ok

Reagovat
smazaný uživatel

Toto už hraničí s demenciou, neuraz sa....viditeľné prehliadanie faktov, absolútny nedostatok sebareflexie.....

Reagovat
smazaný uživatel

viz vyssie

a mas zbytocne obavy,urazit ma moze len niekto koho respektujem

Reagovat
smazaný uživatel

Morratti....

Reagovat
smazaný uživatel

ted me to sere... skoda 200 na něj... *J*

Reagovat
10

nemá smysl se snižovat na tuhle úroveň...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim ... me srdce je plne hněvu a nenavisti... už končim

Reagovat
didosh

To snad ne,už je to tady zase,s takovou nám SA zničijou úplně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to bylo stejně veřejné tajemství, že v tom Inter jede taky, teď se to jen potvrdilo, že taky podváděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to spravne chapu, tak Juventus byl zkratka dotlacen do srabu, ze kteryho se dokazal diky hracum jako Nedved, Piero, Trezeguet vyhrabat, ale pak si to podelal sam spatnyma prestupama?

Nebo ty spatny prestupy byly nutnym zlem zpusobenym nedostatkem penez/spatny reputace?

Reagovat
Mr.Jindros

Přesně... podělal sám... protože nastoupilo neschopné vedení, které je tam dodnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nove vedeni nastoupilo, protoze stare muselo odstoupit. Takze jednoznacne urcit vinika krize nelze? Zajima me jak to berou Juventini.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja všetkých hovoriť nemôžem a ani nejdem, ale ja osobne to beriem ako obrovský "screwjob" na Juventus, najväčší od dôb toho z Montrealu (aj ked ten s futbalom nesúvisí)....iste, za tieto sračky v ktorých sa nachádzame môžme podakovať vedeniu, ale všetko je to v konečnom dôsledku len výsledok tohto podvodu zo strany Interu, čiže za vinníka považujem Merdattiho....

Reagovat
Pinturicchio

Takový director, jako byl Moggi, se těžko hledá. Kdyby zůstal on, tak si dovolím tvrdit, že v téhle situaci nejsme ani náhodou a, dejme tomu, rok po návratu už bychom bojovali o Scudetto.

Reagovat
smazaný uživatel

jo,by obvolal rozhodcov,znamych,zavrel Figa do satne a vysledky by sa dostavili ze

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadni z mýho vlákna.

Reagovat
smazaný uživatel

Bububu

Vis co mi mozes

Reagovat
Pinturicchio

Kvůli rozhodčím jste si vyplakávali oči na Bergamově rameni vy, ne Moggi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo třetí místo a 2. místo to je boj o sestup

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej argument by nebyl radši?

Reagovat
Pinturicchio

Vždyt jsem to tady psal, 2. + 3. místo bylo zásluhou kádru, který vybudoval Moggi, jenže pak přišlo nové vedení, točení trenérů, spousta zbytečných hráčů, kteří se nechytili, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

no samozřejmě, ale tys psal, že by jste bojovali o titul a druhý místo podle mě je boj o titul, i když tam nějaká ta ztráta byla

Reagovat
Pinturicchio

Což je výsledek Moggiho práce, ... i jemu by nějaký čas trvalo ten kádr znovu vybudovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to nevyvracím, jen ti říkám že tohle tvoje tvrrzení "Kdyby zůstal on, tak si dovolím tvrdit, že ... rok po návratu už bychom bojovali o Scudetto." Vy jste o to Scudetto bojovali i 2 roky po návratu až pak se to zlomilo

Reagovat
Pinturicchio

První sezona ztráta 13 bodů, druhá 10.

Reagovat
10

z těch finančních ztrát a ztrát hráčů se Juventus víceméně nevzpamatoval dodnes, samozřejmě taky kvůli chybným krokům vedení, kterých bylo strašně moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Je to tak. ( První možnost ). Pád do Serie B + odchod Moggiho vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta hráčů odešla, protože nechtěli do druhé ligy. Vieira, Emerson, Thuram, Zambrotta a on i Zlatan, ale ten by možná odešel dřív nebo později stejně. Každopádně jsme utrpěli po sportovní stránce. Ty odchody hráčů nás stály hodně, i přes to, že ta pětice odhodlaných bojovníků dovedla klub zpět do Serie A a do TOP 3, načež následoval Pavlův konec kariéry poslední 2 sezony zklamání. Všechno se vším souvisí, ale pád nastal díky Blancovi a Seccovi, to se nelze vymlouvat na druhé. To už je problém špatného uvedení lidí do pozic rozhodujících o hráčích a chodu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano... cejtim se podobne jako Moggi... za poslednich 5 let do me kamaradi Interisti neustale rypali ze sme zlodeji a ze oni sou naprosto cisti... ja neustale dokola opakoval ze to bylo umyslne nastrojeny proti Juve a ze nejvetsi zasluhy na tom vsem mel Inter, protoze na tom jako jedinej tym vydelal... bylo mi jasne ze se to za par let provali a trpelivost se vyplatila... snad se cela kauza uvede na pravou miru a konecne bude provedena spravedlnost...

fanousci juve si Calciopoli rozhodne nezaslouzili a to samy plati o tech 4-5ti letech nadvlady pro inter... este nemame vyhrano, ale doufam ze interistum sklapne hodne brzo...

Reagovat
smazaný uživatel

viděli jste nový venkovní dresy Juventusu?

Reagovat
smazaný uživatel

videl sem je uz snad pred mesicem a musim rict ze zezacatku se mi hnusili, ale pomalu jim prichazim na chut... ta hvezda na tradicni ruzove neni az tak spatna volba... akorat nechapu proc jen jedna hvezda

Reagovat
Airus

Mám fakt radost, není to pro mé milované Juve 100% zadostiučinění, na druhou stranu lepší než žádné.

Reagovat
herbage

Jen se potvrdilo to, co všichni věděli, že celé Calcio je jedna velká korupční špína. Vtipné je, že se tady snaží Juventus očistit, když to byli největší protagonisté. Tohle už je šaškárna. Titul nedat nikomu

Reagovat
Pinturicchio

Já si říkal, že tady něco chybí.

Reagovat
herbage

Jen tu oslavujte korupčníky, podvodníky a morální mrtvoly, mě u vás už nic nepřekvapí

Reagovat
Pinturicchio

To Ty překvapuješ pořád, doufám, že budeš pokračovat.

Reagovat
herbage

Už, tady není o čem. Tohle tvrdím celou dobu, nikdy jsem netvrdil, že je Inter nevinný, protože mi bylo jasné, že v tom jedou všichni. Jen to očišťování Moggiho mi přijde až úchylné. Myslet si, že je nevinný, to už chce velkou dávku přemáhání se

Reagovat
Pinturicchio

Takže jeho odsouzení během dvou týdnů je v pořádku, ted, když jsou nové důkazy a zkoumají se pořád ( snad půl roku ), tak je to úchylné, když člověka pak očistí?

Ty tady vykládej něco o morálce, prosím Tě.

Reagovat
herbage

Prosím tě, ty jsi fakt takový naiva, až to bolí. To samé při korupčním skandálu v Gambrinus lize. Sparta nebyl potrestaná, ale přitom je všem jasné, že si rozhodčí kupovala. A odneslo to prakticky jen Slovácko. U korupčních skandálů vždy platí, že se potrestá jen největší ryba a jede se dál. Nějaká soudní řízení jsou leda k smíchu, protože kdo korumpuje, ten většinou za sebou zametá stopy. Vy jste směšní, že po každém rozhodnutí soudu se mezi sebopu hádáte jak malé děti, Interisté s Juventýny. Jednou soud řekne to, Inter čistý, Juve špína. Pak řekne soud opak a pak Inter špína, Juve svatozář. Zkrátka jste v tom bahně namočení všichni a smiř se s tím. Nebo napiš větu: "Věřím, že Moggi je čestný člověk a nikdy žádný zápas nekoupil, žádného rozhodčího nepodplatil a kdyby o něčem takovém slyšel, jde s tím ihned na policii"

Reagovat
Pinturicchio

"Věřím, že Moggi je čestný člověk a nikdy žádný zápas nekoupil, žádného rozhodčího nepodplatil".

Jinak zbytek samozřejmě, jako vždycky, demagogie.

Reagovat
herbage

Ok, tohle mi vydrží na dlouho a až mi bude někdy smutno, vzpomenu si na tohle a budu se smát

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rad, kdyz nekdo obvinuje neco, co se neprokazalo. Takze prosim Te Spartu nespin. Pokud mas ale nejake dukazy, tak s nimi bez ihned na policii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

nereaguj na něj prosím

Reagovat
herbage

To jste měli udělat dávno

Reagovat
10

člověk by si řekl, že po těch všech lžích, který ti tady lidi vyvrátili, dostaneš rozum a nebudeš se vyjadřovat k věcem, o kterých víš hovno...opak je bohužel pravdou...

Reagovat
herbage

Aha. Takže moje řeči jsou lži, ale to že vy tady píšete, že to byl komplot na čestného Moggiho, to je pochopitelěn pravda. Ať si udělá obrázek každý sám

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nikto netvrdí, že Moggi je nevinný. Nikto z tunajších fan Juve nenapísal, že i potrestanie na základe článku 1. je nespravodlivé a že Moggi v tom prsty nemá. Ide o to, že podľa nových dôkazov, uvedených v článku, je potrestanie Juventusu aj Moggiho na základe článku 6. nespravodlivé, keďže sa nepreukázalo, žeby sa priamo snažil ovplyvňovať zápasy ako AC, Inter a Livorno, ako je uvedené v článku na základe tých nových dôkazov. Takže doživotný zákaz činnosti pre Moggiho je podľa nových skutočností výsmech, nie jeho čiastočné očisťovanie.

Reagovat
herbage

S tímhle bych se pochopitelně spokojil a takto to chápu. Juventus uplácel, ale dělali to ve stejné či podobné míře i ostatní, kteří potrestáni nebyli. Moratti je stejně mocná postavička jako Moggi a měl mít také zákaz činnosti, jen nebyly tehdy důkazy. Jenže desítka a Pinturicchio tvrdí, že Moggi je naprosto neviný a že Moratti na Juventus ušil boudu a to je to, co se mi příčí. A pak tito lidé mají tu drzost psát něco o morálce. Viz:

Pinturicchio 07.07.2011 18:05

"Věřím, že Moggi je čestný člověk a nikdy žádný zápas nekoupil, žádného rozhodčího nepodplatil".

Reagovat
Pinturicchio

O morálce si povíme, až zase pojede Wenger na výlet do Španělska, ... moralisto.

A já doted nevím, kde jsi vzal tu věc, že my tvrdíme, že Moggi je naprosto neviný?

Reagovat
herbage

Pinturicchio 07.07.2011 18:05

"Věřím, že Moggi je čestný člověk a nikdy žádný zápas nekoupil, žádného rozhodčího nepodplatil".

Reagovat
Pinturicchio

Tak já doufal, že tu ironii poznáš, když to doslova zkopíruju, bohužel, no.

Bergamo, šéf rozhodčích:

"Už od prvého dňa vyšetrovania som vždy tvrdil, že som rozprával s každým. Pierluigi Pairetto a ja sme boli v styku so zástupcami všetkých klubov"

"Avšak niečo si musíme vyjasniť: tieto hovory boli legálne, takže ich nevolajme nelegálne alebo nešportové"

Ale bylo dokázáno, že Moggi NIKDY žádné nasazení rozhodčího neovlivnil.

Reagovat
herbage

A kdy mu tedy bude zrušen doživotní zákaz působení ve fotbale?

Reagovat
Pinturicchio

Bude, nebude, bude, nebude, ... hlavně ten proces pořád běží.

Reagovat
Radin

Bergamo, šéf rozhodčích //nenapadlo tě,že šéf rozhodčích asi nenapíše o tom co bylo nelegální,protože by si sám podřezával větev..

Reagovat
herbage

To už je pro něj vyšší logika

Reagovat
Pinturicchio

Bývalý šéf rozhodčích, tož asi tak, který byl podle jeho slov přímo od svazu nabádán k tomu, aby se k tomu do novin nevyjadřoval a nerozmazával to.

Reagovat
10

Co zase lžeš ty paciente? Jaký podplácení? Kdybys nebyl trotl a přečetl si článek, tak by ses dozvěděl, že Moggimu žádný přímý ovlivnění zápasů nebylo dokázáno. A že mluvil s delegáty jsem nikdy nezpochybnil, to ani nejde, když jsou ty nahrávky k dispozici...tak mi tady nepodsouvej něco, co jsem neřekl...

Reagovat
herbage

Aha, takže v newspeaku se tomu řiká "mluvení s delegáty", dobré vědět. U nás se zase řiká "kapříci připluly". Válka je mír, Svoboda je otroctví, Nevědomost je síla

Reagovat
10

a Herbage je blázen, kterýho by měli zavřít někam do klece...

Reagovat
herbage

Ještě že mě nechceš vaporizovat

Reagovat
10

ne, vystavil bych tě v Národním muzeu, ty teď budou tvořit novou expozici...dal bych tě do pavilonu "Demagogie v ČR", hned vedle Paroubka, Sobotky a Škromacha...

Reagovat
smazaný uživatel

Veriť tomu môže a pritom to nemusí byť pravda. A možno to napísal len zo zúfalosti z tej demagógie, ako to sám napísal, Tvojho komentáru, na ktorý nadväzoval. Či tomu verí, to je už otázka na neho. Ja zas verím, že v MSgoo sa niekde, veľmi hlboko, ukrýva aspoň omrvinka sebareflexie, niektoré jeho extemporé si všímam už dlhšie, ale dnes tu exceluje. No nie raz sa preukázalo, že viera je len slepá naivita.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Měl's pravdu, je to ukrutně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

A představ si, že kdyby sestoupil nebo byl tehdy potrestaný i Inter, tak by nikdy nepřišel k nim Zlatan, tudíž by nemohl být vyměněný za Eto´a a Barca by vyhrála loni Ligu mistrů, takže by teď měla hattrick titulů z LM....to jsou věci

Reagovat
herbage

Zažalujte je za, ať vám vrátí 70 mega za Zlatana

Reagovat
smazaný uživatel

prvy raz co s herbom suhlasim

Reagovat
10

už to je dost vypovídající...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už má nějakou váhu, když s ním poprvý souhlasí člověk co tu píše tak měsíc

Reagovat
10

přečti si článek

Reagovat
herbage

Četl jsem. Ale to je jen rozhodnutí soudu, co s tím?

Reagovat
10

cože?

Reagovat
Pinturicchio

"Ale to je jen rozhodnutí soudu" - To už si děláš prdel, ne?

Reagovat
herbage

Kauza Drobil: ministr vlády chce tutlat korupci, jsou pořízeny dvě audionahrávky, kde je přímo jeho hlas. Výsledek? Drobil je nevinný a chodí na svobodě. A jestli chceš, takových případů ti nabídnu více

Reagovat
Pinturicchio

Nemusíš.

Reagovat
Mr.Jindros

Mluvit o korupci bohužel není trestný čin.

Reagovat
Mr.Jindros

* bez bohužel

Reagovat
herbage

To je pak těžké

Reagovat
Mr.Jindros

Kdyby se mohlo zavírat za to, že o něčem pouze mluvíš, dávno bych emigroval.

Reagovat
herbage

A dle tebe je dobře, že to chtěl celé ututlat, když se vyváděly ze státní kasy miliardy na sponzoring strany? Asi mám jiná kritéria na post ministra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Předpokládal jsem, že bude diskuse probíhat zhruba tak, jak probíhá, ale byl jsem zvědav na tebe, jestli máš soudnost... Nemáš a je to docela smutný číst, co tu předvádíš.

Reagovat
herbage

V tomhle soudnost vážně nemám. Je mi úplně šumafuk, kdo všechno korumpoval, ale chci aby byli spravedlivě potrestáni všichni. Jen nemám rád, když se hovno lakuje an růžovo a tvrdí se, že nesmrdí. Byl bych ochoten se na spoustě věcí shodnout, ale když se mi tu bude tvrdit, že Moggi je čestný člověk, tak co si mám o tom myslet? Ale máš pravdu, možná bude lepší se k tomu nevyjadřovat a svojí roli hrají i jisté antipatie k tomuto člověku

Reagovat
Arne

Tak aspoň že to přiznáš a druhou větou potvrzuješ... Myslím, že všem je tak nějak jasný, že Moggi není žádnej svatoušek a taky se podle toho Palazziho provinil. Mně taky není sympatickej ani za mák. Nemám ale dojem, že ho Juventini komplet očišťují, to v uvozovkách od tuším Pinta nepočítám, to byla ironie, kterou jsem pochopil i já.

Reagovat
herbage

Tak já to právě nepoznal, protože tohle už je série x diskusí za posledních pár let a zkrátka Pinturicchio vždy tvrdil, že je Moggi nevinný a ten trest je neprávem. Nejvíc to bylo u té expresky, že dostal doživotní trest. A pak mě dostalo, když posílal odkaz na nějaké italské fanstránky juve. Tam ti lidé ho měli normálně za Boha a dávali si ho do avataru se svatozáří. Fakt jak nějaká sekta. Tyhlety glorifikace a kulty osobnosti se mi vždy hnusily, tak proto ten můj postoj

Reagovat
Arne

Jo, to chápu... Tu pod tou expreskou jsem si četl včera a dost jsem se nasmál.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

není se divit proč se tomuto článku autoři vyhýbali ale dobře, že tu je...

Reagovat
Arne

Tak vyhýbali... Já kromě toho Moggiho rýpání na to nenarazil, než na to tady hoši upozornili. A rozhodně nejsem zastáncem toho, aby se při rozhodování, jestli napíšu článek o tom či onom, bral ohled na to, jestli bude diskuse taková či maková.

Reagovat
smazaný uživatel

vím, ale divné žes na to nenerazil, je toho celkem všude dost.

Reagovat
Arne

No, z anglických webů, co nám automaticky naskakují v programu, jen ten goal.com.

Reagovat
panca

to rikam porad, ze se uplaci vsude. Bych se na to vykaslal. Stejne to obsere zase jen italskej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal to odskáče, hlavně že juventini mají radost..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

od normálního člověka při smyslech by mě tohle nasralo, v tvojem případě mě to spíš rozesmívá

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal to odskáče, hlavně že juventini mají radost..

Uz si nasrany?

Reagovat
Pinturicchio

"od normálního člověka při smyslech by mě tohle nasralo"

Reagovat
smazaný uživatel

ved na to reagujem

neboj,viem aku tu mam povest,preto sa to tam hodilo

Reagovat
10

bohužel...další

Reagovat
smazaný uživatel

ok MSgoo,ides ty,vyskusaj svoje stastie

Reagovat
10

další!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si mu nedal ani sancu

homeles,co ty?

Reagovat
Shevchenko

Takže jsme měli hrát Serii B a Juve ne? Tomu se mi nějak nechce věřit.... A k Interu se radši nebudu vyjadřovat, neskutečná komedie.

Reagovat
Pinturicchio

300. pro největší italský klub - JUVENTUS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

pro nejlepší a nejčestnější klub pod Sluncem Kdy bude Moggi blahořečen na svatého?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked Arsenal získa nejakú trofej.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Infi

Dobrý return

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
panca

ja ten clanek teda necetl! Mam to cist? Da se tomu verit?

Reagovat
smazaný uživatel

ne.. usetri si cas a radsej zenu pozvi na veceru,vonku je pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Za prečítanie nič nedáš....

Reagovat
panca

precteno. Fotbal je zumpa. Nemyslim samotnou hru, ale tu politiku kolem. Zlatej tenis

Reagovat
Pinturicchio

Tam zase víc zobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sledujte wrestling, tam sa o žiadnej korupcii hovoriť nemôže.....

Reagovat
Pinturicchio

V případě wrestlingu se nemůže mluvit ani o sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak máš na mysli ten z USA, alebo z Mexika.....

Reagovat
Pinturicchio

No já se v tom nevyznám, ale nejspíš ten US.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam je to čistý "sports entertainment", v Japonsku je to napr. úplne odlišné.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom MMA....

Reagovat
panca

vybrani jedinci nejspis jo, ale podle me je to drtiva mensina

Reagovat
Pinturicchio

Pak se teda dám asi na šachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kramnik vs. Topalov Ti asi nic neříká, že?

Reagovat
Pinturicchio

To jsem si naběh, panečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeho čůrací pauzy jsou legendární.

Reagovat
Pinturicchio

Šachy fakt ne, to jsem jen tak plácnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

No nevim, takovej Davyděnko

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej tenis. Na menších turnajích to tam mažou neskutečně. Radost sázet.

Reagovat
smazaný uživatel

"polpo" made in Italy

Reagovat
Pinturicchio

Giovanni Capuano: "At se stane cokoliv, Juventus je připraven žádat finanční kompenzaci po svazu." Zmiňuje částku kolem 250 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem že to síce nie je reálne, ale na ich mieste by som žiadal preradenie Interu do Serie B, plus peniaze....

Reagovat
Pinturicchio

Inter do Serie B nepůjde, to je podle mě pasé. Stejně jako ta kompenzace, vždyt i tohle se chtělo ututlat, tou kompenzací by akorát přiznali, jak velkou chybu udělali.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme za to, že máš pravdu....

Reagovat
herbage

A Moggiho doživotní trest účinkování ve fotbale stále platí nebo bude zrušen?

Reagovat
Pinturicchio

Takový odborník a musí se ptát?

Reagovat
herbage

Ano, ptám se. Zajímá mě, jestli ten čestný člověk se může vrátit ke své práci v milovaném klubu

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Jediná vec, s ktorou sa dá v článku súhlasiť, je tá, že Juventus nemal hrať Seriu B. On mal za všetky tie podvody hrať Seriu C.

Reagovat
panca

jak jsi na to prisel?

Reagovat
smazaný uživatel

Facchetti sa tomu môžu z futbalového neba tých najväčších futbalových hviezd len smiať. Alebo plakať? ... Alebo neveriť tomu? Alebo ...

Spomienka na Facchettiho:

http://www.youtube.com/watch?v=95xIfgB6s4o&feature=related

Reagovat
M11

Alebo se za tebe stydet

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Osobné urážky si môžeš/ si si mohol nechať na čas, na miesto, na ten moment, keď by sme sa stretli. Potom by si bol už zticha ako voš pod chrastou. Takto cez net je veľa machrov.

Reagovat
M11

to se doufam nikdy nestane

Reagovat
smazaný uživatel

bojis sa bitky?

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi ten nejpovolanější, který o tom může mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Easy, tiger....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Plakať môže akurát tak Umberto Agnelli......

Reagovat
smazaný uživatel

O Calciopoli nic nevím, takže mně ani nepřísluší nic o tom sem psát. Je zde prosím v diskusi něco jiného (alespoň přestupy, spekulace apod.) než komentáře Juventinů, kteří jednoznačně všechno věděli a než kydání špíny na Calcio? (proletěl jsem jenom začátek)

Reagovat
panca

herbage

Reagovat
M11

nema to cenu cist

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, niekto tu písal, že keby Inter vtedy spadol do Serie B, tak by nezískal Ibrahimoviča a tým pádom by sme potom nemali Eťáka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

V Itálii se top měly všechny tyto kauzy vyřešit zaráz, neustálé omýlání tohoto tématu jen a jen snižuje prestige SA a vůbec to poškozuje celý italský fotbal...každopádně ale toto Interu přeji, bylo již poměrně záhodno, aby i toto vyplavalo na povrch. Snad dopadne Moratti podobně jako Moggi.

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti? Jestli jsem to správně pochopil, tak podle té verze co se píše v článku by měl být Moggimu trest snížen (nebo zrušen) a doživotní zákaz by měl dostat podle Vás Facchetti (při vší úctě k jeho památce). Vůbec to není můj názor a jen předělávám ten Tvůj.

Reagovat
Josifek

Já se přiznám, nepřečetl jsem článek poctivě, jen tak letmo, snad není Faccheti jen obětním beránkem..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pak těžko no.

Reagovat
Pinturicchio

400. per Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to mělo být jinak, amico

Reagovat
Pinturicchio

No jak, hoď

Reagovat
10

počkám na pětistovku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
sinter

ach jo,..juventini kopú nožičkami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sinter

jj..máš recht..ste na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

LOL mal by si zaliezť do kúta a hanbiť sa za všetko čo vyplávalo na povrch, ale ty tu ešte ideš pyskovať....korupčník

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně to poslední slovo že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš Zurix, a my sme to od vás museli počúvať 5 rokov....

Reagovat
smazaný uživatel

OK, zkopíruj mi prosím tady jediný příspěvek, kde jsem jakéhokoliv Juventina, Milanistu nebo kohokoliv nazval korupčníkem, děkuji.

Jedinou urážku, na kterou si vzpomínám, byla myšlena ne úplně vážně na uživatele 11IBRA11, který mi lezl krkem a nazval jsem ho debylem za jeho pravopYs. Nic osobního proti němu ale nemám.

Reagovat
Pinturicchio

Proč to vztahuješ na sebe? Vždyť i v tomhle článku je vás xy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš Zurix, a my sme to od vás

Kdyby nemířil i na mě, napsal by od Interistů. Nechci se z toho nějak vykrucovat nebo tak, jsem Interista a nic bych na tom neměnil ani kdyby hrál Inter Seconda Divisione (nebo jak se ta soutěž jmenuje), ale nejsem tady na portále dlouho a žádných útoků jsem si nevšiml, ale doba hodnocení z mé strany je pochopitelně krátká a dána tak cca půl rokem, kdy čtu diskuse (samozřejmě nemám sloní paměť a případná chyba je možná). Nic to ale nemění na tom, co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Seconda Divisione tam bude hrát spolu s Fenerbachce...

Reagovat
smazaný uživatel

musel sem si rejpnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to nemyslel konkrétne na teba, teba považujem za normálneho....myslel som tých dalších Interistov, konkrétne v tomto článku je ich viac než dosť....

Reagovat
smazaný uživatel

To podle mě i tak není o normálnosti, vycházeli z toho, co je jim podáváno z médií, stejně tak jako teď vycházíte vy z toho, co se píše, a ruku na srdce, kdyby byla situace opačná (což bohudík není), jak byste se zachovali vy? Jsou to kdyby a já kdyby nebo co a jak v jiné situaci moc nemusím, ale zrovna zde je to myslím trefné.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby vychádzajú z toho čo im podávajú mediá ako si napísal, tak by si teraz vedeli priznať chybu ....miesto toho tu vidím len samé útoky, prehliadanie pravdy (toto slovné spojenie som dnes použil už xxx krát, prečo asi ?) a dalších vecí, ktoré majú daleko od správneho prístupu....

A k tej druhej časti, to je naozaj keby.....

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale i když o Calciopoli opravdu skoro nic nevím, tak psát slovíčko "Pravda" mi přijde směšné, pravdu se nikdy nedozvíme. Je to jejich postoj, já ho respektuji, třeba o tom ví více, nevím. Stejně tak respektuji ten Tvůj, i když s pravdou nesouhlasím.

Druhá část je spíše k zamyšlení, jak jsem sám napsal, spekulace stylu "kdyby" nemám rád. Musím teď pryč, tak promiň za kratší odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, ešte k tej pravde: No skôr verím niečomu čo sa prešetruje 5 rokov, ako niečomu čo sa vyšetrovalo 2 týždne či koľko.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase jsme u toho, co je pravda a co ne... Počkám si na oficiální rozhodnutí, ale ani u něj si prostě pravdou jist nebudu. Můžu si třeba potom vymyslet novou konspirační teorii o úmyslném poškození Interu kvůli jeho nadvládě založeném na novém smyšleném znovuotevření starého případu a vymyslení mu tak nových teorií uznané za pravdu (pardon za pravopis, ale nějak jsem se v té větě ztratil ). Ne vážně, prostě až padne rozhodnutí, pak má teprve cenu se tím více zabývat jaké to bude mít dopady.

Reagovat
Pinturicchio

Si tak říkám, jestli je tohle provokace, nebo jste fakt někteří z vás tak ubozí a bez špetičky sebereflexe.

Reagovat
sinter

Krupy: nikdy som na žiadneho Juventina kvôli CP nenadaval (či mi veriš je tvoja vec)

Pinto: to nie je provokacia..to je holý fakt...chytáte sa každej slamky čo sa naskytne, šprtáte do osieho hniezda viac aby ste vo svete nevypadali ako tí najhorší.

howk..končim...mám za sebou 80km a nejdem sa dalej unúvať nad touto témou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kámo, nemá smysl reagovat. Oni byli odsouzeni, pravomocně. O nás se POUZE něco řeklo, nic není oficiální, žádné odsouzení, prostě hovno a už jsme ti nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Bez vetra sa ani lístok nepohne........

Reagovat
j_mrazik

Jsem rád, že PL je čistá jak čerstvě padlý sníh.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol by som si tým taký istý.....podpláca sa všade, len niekde na to prídu, niekde nie...niekde to zase dlhšie trvá....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

...čerstvě padlý sníh v Ostravě

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je taky bílý (když se nezasviní po dopadu boty, auty atd.), nebo máš jiné info?

Reagovat
smazaný uživatel

hej pomalu stou ostravou káámo

Reagovat
Shevchenko

Dresy bílé jsou jak padlý sníh, hraje v nich náš Zlatý Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

vtipálek

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti je jenom paštiková socha která se schovává za smrt Facchetiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se něco řeklo o Morattim, že se za někým skrývá?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedinej argument byl myšlenej na Facchetiho zkus si to přečíst...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

já mám od LG

Reagovat
smazaný uživatel

Holy sh.t !

Reagovat
Pipo123

joj, už ani spať nepôjde kvôli tebe Bianco

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no taaaak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si riadne nadržaný...keby som mal čas, tak by som ti našiel jej fotku bez mejkapu a poviem ti, že by si na ulici o ňu ani nezakopol

Reagovat
Pipo123

no lenže žena bez mejkapu neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje... ani oni nemajú vždy čas sa maľovať pred zrkadlom ... napr minule som videl tú Buffonovu, Šeherezáda či ako sa volá, nenamaľovanú asi na 5 fotkách ... a úplne tuctová bola...

Reagovat
smazaný uživatel

hej to mi nedělej....šeherezáda

Reagovat
smazaný uživatel

Rok narodenia - 1990 ....no ja sa poseriem, ved to je môj ročník

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som ešte mladší od nej , ale láska vek nepozná

Reagovat
Pipo123

si zabil Alberto

Reagovat
smazaný uživatel

zásah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, už stárneme. To i pak když člověk vidí přestupovat hráče ročníky 92 nebo 93, tak si říkám, že tudy už životní cesta asi nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal by som, že pekne upravená a nakechlená

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, musíš všechno pořád jenom kazit? To už není možný tohleto Take it easy a užívej si to a neřeš, kolik má na sobě make-upu enjoy it

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj nech si začne s niekým z Interu, hned to bude sexbomba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som len vyjadril svoj pocit... ja z neho hotový napríklad nie som...

Reagovat
Alberto Aquilani

už by chýbalo len aby si bol z NEHO hotový , ale berem ťa takého aký si .... práva gayom !!!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Dúhový pride .....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty Tvoje komentáře u Stekelenburga a Marchettiho mohly vyznívat taky divně.

Reagovat
smazaný uživatel

Federica se ti nelíbí? Scusi kámo, ale ty její oči žeru.. navíc ty krásný vlasy, bože... Vím, jsem asi dost povrchní, ale co naplat, líbí se mi ..

Reagovat
smazaný uživatel

ja beriem zadok

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná je, ale nezaujala ma až na toľko, že by som bol z nej hotový ...

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku, to mi vůbec nevadí

Reagovat
Pipo123

nevadí ti že neni hotový ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

mal si pozerat ju,nie Matriho...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Obidvoch som pozrel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

taková kraslice, taky z ni nejsem hotovej...na Belen a Sattu nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, není to moje milovaná Monica Bellucci, to je bohyně, co si budeme povídat Ale i tak se mi Federica líbí

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti sakra nelíbí?

Reagovat
Pipo123

http://www.youtube.com/watch?v=LOPXdJGjPYQ&feature=related Lazio + ona = moja životná cesta by bola naplnená a mohol by som spokojne zomrieť

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmm..... pro blondýnky jsem měl vždycky slabost.... proč mi to děláš pipo

Reagovat
Pipo123

Tie jej dve blondínky čo má, o tých hovoríš ?

Reagovat
smazaný uživatel

to si zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ji jenom ve dvou filmech (Matrix, Zvrácený) a v obou byla v pohodě, hlavně v Matrixu skvěle zapadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Malena, to bol perfektný film...

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaano

Reagovat
lnterista

Reagovat
Alberto Aquilani

som nikdy moc nepochopil čo všetci vidia na Monike Belucci , taka normalna pekná žena , akych behaju miliony po svete ....

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa tiež páči, odmalička.....

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je právě to kouzlo .. každý hledá nějakou úžasnou, dokonalou, krásnou sexbombu a neuvědomí si, že i obyčejná krásná ženská může být tím drahokamem a dokonalostí... záleží, jakýma očima se na ní díváš... jen to o úhlu pohledu a subjektivních sympatiích a pocitech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Satta je neskutečna no...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý odlehčení diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bolo naozaj potrebné ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

áááááááááááááááááááá

Reagovat
lnterista

nikdy jsem si nemyslel ze je Inter cistej a Moratti taky...vzdyt je to ital...uvidime co bude dal

Reagovat
smazaný uživatel

Soucítím s Juventusem a všemi Juventiny

Reagovat
lnterista

vy budete radeji ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ?

Reagovat
lnterista

jak jste z toho vyvazli? Odecet bodu(co vudec nic neresil)

Reagovat
smazaný uživatel

Vy o tom mluvte

Reagovat
lnterista

jasne ale nepisu tu nejaky hovna o souciteni

Reagovat
Pipo123

Ak je fakt pravda to čo sa v poslednej dobe píše a to čo tvrdý Moggi, tak AC a Inter byť fan Juve tak by ma to asi poriadne sralo, takto zničili najlepší taliánsky klub, no čo už.

Reagovat
smazaný uživatel

Vezmi si, že Juve bylo nejlepší v Itálii. 29. titul a 1 titul ke třetí hvězdě. Na druhé straně kralující AC v Champions league. Museli jim skřípnout tipec, jinak by se z toho už Inter v životě nevylízal... ale to je jen takový myšlenkový sled... Jsem zvědavý, kam až to povede.

Reagovat
Pipo123

Veď v pohode, ale tak ublížilo to celému Calciu, nielen Juventusu. Pre Juve by to chcelo nejaké odškodné a nie len pár miliónov, veď tým zostupom sa rozsypal skvele pracujúci tým. čo už...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme... Satisfakce by byla fajn, ale nemůžeme se tím zaobírat a pořád v něco doufat. Musíme jít dál a ukázat sílu a odhodlání společně s charakterem. Zkrátka stalo se, stalo. Hlavně si přeju, aby se Juventus vrátil na vrchol, kam patří a aby se Calcio brzy z těch skandálů vzpamatovalo. Čert vem Inter a celé "Calciopoli".

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějaká šance, naděje, že si to Inter odskáče a Juventus získá nějaké vyšší odškodnění nebo satisfakci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já o tom pochybuju. Titul se Interu vezme, ale stejně jako ten z 04/05, tak i zmíněný z 05/06 nikomu nepřipadne. Co s týče nějakých odečtů nebo přeřazení, jak spousta lidí možná doufá, tak to se jen těžko může stát. Odehrálo se už x dalších ročníků a nemělo by to opodstatnění. Může přijít maximálně finanční satisfakce, ale s tou taky moc nepočítám. Spíš maximálně trest pro tehdejší lidi z vedení Interu, jinak nic jiného. Ale kdo ví, toť můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Juventus a AC měli v tom roce náskok na Inter asi tak milion bodů. Stejnak jim to dopomohlo ke štyřem titulum, měli by bejt rádi a ne si ještě počítat tenhle falešnej, já jim ho například nezapočetl nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Per sempre!

Reagovat
smazaný uživatel

Solo Inter

Reagovat
Alberto Aquilani

http://www.youtube.com/watch?v=9kZRT0m-_XI&feature=related nie že by som Juve fandil , ale Ciro spieva lepšie jak Laura Pausini :P :D :-) .

Reagovat
Alberto Aquilani

nemala byť reakcia , OMG

Reagovat
smazaný uživatel

no jo Ciro, to je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je balzám pro duši

Reagovat
smazaný uživatel

515. pre Federicu Nargi !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: D'Agostino jednou nohou v Sieně!! hráč který byl loni spojován i s takovýmy týmy jako Juve, Inter nebo Real se dnes dohodnul s perinettim

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

to bude nejaký fail...

Reagovat
smazaný uživatel

nekaž mi radost

Reagovat
Pipo123

Na Sienu som zvedavý, sympatický tým.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ale ostatní posily by ti asi moc neřekli...taková Cesena zase přivedla Mutua, chtějí Candrevu a nevím koho ještě.

Reagovat
Pipo123

Ono to ani nič nemusí znamenať, Candreva a Mutu sa mi tam vôbec nehodia, že by ich nejako extra vytrhli, tomu neverím. Kto ešte prišiel do Sieny ?

Reagovat
smazaný uživatel

na posilnění obrany přišel náhradník z Udine angella, na post jedničky do branky Srb Brkič, o kterem sem v životě neslyšel...z hostování se vrátili Tziolis a Belmonte. .. jedinej ten Gaetano praští do očí...a ještě Destro je profláklý no(hostování)

Reagovat
smazaný uživatel

Ukážou Ti.

Reagovat
10

komu střelíme Almirona?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Bologny možná, ti taky koukali po D'agovi....pak třeba Sampdoria, Novara někdo o něj ještě určitě bude mít zájem ne?

Reagovat
10

no snad jo jinak ten D'Agostino dobrá posila, snad se znovu chytne

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Regista!

Reagovat
smazaný uživatel

jinak na gazzettě je v posilách Sieny uvedenej i Almiron

Reagovat
M11

dobre Robur

Reagovat
smazaný uživatel

Italie... jedna z mala zemi, ktera se snazi bojovat s korupci cinama a ne jen slovama... a co za to dostane? vsichni nadavaj ze je to nejvic zkorumpovana zeme atd atd... se vzpamatujte konecne... ve fotbale se toci takovy prachy, ze korupce je proste v kazdy lize... ale to asi nedokazou nekteri jedinci pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Ti naši šašci v ČR to jen nechaj vyšumět...

Reagovat
Pipo123

Djibril Cisse v Ríme, chýba už len podpis zmlúvy, cena prestupu 5.8 mil e a jeho ročný plat 2.1

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem myslel, že jsi proti němu, kvůli tomu, že někdo odejde.

Reagovat
Pipo123

Som, ale nepomôžem si posila to je dobrá, aj ked podla mna nebol potrebný. Teraz absolútne neviem koho predať či FLoccu alebo Rocchiho

Reagovat
JacoBee

Tvl...tak teď ještě prověřte zápasy z roku 2000 1990 apod...a tam odeberte tituly protože bůh ví kdo v tý době něco bral

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nemůže přijít o titul který nikdy nevlastnil, jenom se konečně vyjasnilo a zloději už přestanou křičet chyťte zloděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Už posledný OT :To táto chodila s Borrielom ?

http://e-blogs.wikio.co.uk/belen-the-untouchable-italian-beauty

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja chlape, jak zmiňoval 10 výše, kam se na ní hrabe i Federica Belen má úžasnou barvu duhovek... není to taková ta tmavě hnědá, ale taková kakaová

http://85.94.196.227/foto/top/belen1.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Oh my !

Prečo som nedostal do vienka talent, a nestal sa futbalistom....

Reagovat
10

madonna mia, ty si vědec

Reagovat
smazaný uživatel

mě u žen hrozně fascinují oči

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa brucho

Reagovat
Pipo123

Oči a vlasy, ale krátke vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo... pěkný okatý bábovce na mikádo s přirozeně krásnýma očima i bez makeupu neodolám ... Těžko povídat, takhle se můžeme bavit do nekonečna... ženský jsou vděčné a věčné téma

Reagovat
Pipo123

sú to aj tak len kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně často nevědí co chtějí... Ale co, pořád je tu Juve/Lazio - l'amore eterno

Reagovat
Pipo123

Yop, já vidím tie zlatokopky, odkedy som kúpil BMW tak záujem o moju osobu sa zdvihol kolega, ten má zasa novú Audinu a tiež každá sa na neho pozerá je to zkazená doba

Reagovat
smazaný uživatel

.. ženský

Reagovat
smazaný uživatel

A nie herečky....

Reagovat
lnterista

OT: nevite jak to dopadlo s Vierim a proc je na inter.it Facchetti?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo máš na mysli, ale naposledy som čítal nejaké Vieriho vyjadrenie že v tejto afére stojí za Juventusom, a dosť kriticky sa vyjadroval k Interu....neviem či sa s vami aj nesúdil za peniaze, či za čo....

Reagovat
lnterista

to nemyslim spis to ze Moratti ho odposlouchval

Reagovat
smazaný uživatel

Jo presne on ich udal za to odpočúvanie, ale neviem ako to dopadlo....inak tu je ten článok čo som spomínal:

http://www.fcjuventus.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=4357:vieri-moratti-vytvoril-calciopoli-a-poslal-juve-do-serie-b&catid=19&Itemid=19

Reagovat
10

Moratti se snaží odvést pozornost, bohužel tímhle ubohým způsobem...to není absolutně o zneuctění legendy, chraň bůh...jde o ty hovory, který prostě existujou

Reagovat
smazaný uživatel

600 per *Juve*

Reagovat
smazaný uživatel

Makaroni, Turci vsetko jedna zgerba skorumpovana. Zakazal by som tam futbal nadobro.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa na to mozes preboha pozerat ked vies ze to len tak "hraju"?

je to moralny odpad. dal by som najtvrdsie tresty. dufam ze UEFA vyluci Fenerbahce a spol aspon na 10 rokov. inak sa tato pliaga nikdy nevykynozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Moralizovať by ti šlo, ešte ten pravopis.....

Reagovat
smazaný uživatel

a kde mam chybu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by som zakázal vstup na EF....

Reagovat
smazaný uživatel

sak zakaz

Reagovat
smazaný uživatel

Až po tom ako zakážeš futbal v Taliansku.....

Reagovat
smazaný uživatel

nech si hraju ale pozerat sa na to urcite nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč nám to tady píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

aby si vedel moj nazor na to co ty nepochopis lebo si zaslepeny fanatik tejto moralnej zumpy zvanej CALCIO.

Reagovat
lnterista

takove problemy bych chtel

Reagovat
smazaný uživatel

na druhej strane, ukáž mi jednu krajinu, kde je futbal čistý taká neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

SCOTLAND

Reagovat
smazaný uživatel

nežartuj, však tam jeden z popredných tímov vlastní litovský mafián

Reagovat
smazaný uživatel

dovol mi zasmiat sa

v Skotsku sa este NIKDY v suvislosti s korupciou nic nemedializovalo.

to ze Romanov je pekny kvietok vsetci vieme ale akekolvek spajanie s ovplyvnovanim vysledkov tu nie je na mieste. kecal trenerom do zostavy a robil ine voloviny ale to s tym nema nic spolocne.

Reagovat
smazaný uživatel

to, že sa to v Škótsku ešte nemedializovalo neznamená, že to tam neexistuje

Reagovat
Pipo123

Prečo nám vnucuješ svoj názor ? možno to pre teba žumpa je, ale pre nás je to niečo čo sledujeme celý svoj život, dlho bolo Calciu reklama na skvelý futbal a to vaše súčasné ultra moderné anglicko z ktorého ste všetci na kilometre hotový je niečo skvelé však ?. Za to že má Calcio nejaké problémy tak prestanem fandiť Laziu a IT futbalu, na druhý den si vyberiem nejaký anglický tým a budem sa hrdo biť do hrude ako im od mala fandím. Ľudia ktorých tu uznávam a poznám aspoň trocha, tak nemajú potrebu opustiť Calcio, keď sa darilo boli tu a sú tu aj keď sa nedarí. To proste vy umelý fanúšikovia nepochopíte.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
10

dal bych ti palec, ale za poslední týden si jich už dostal až až...

Reagovat
Pipo123

Jeden by ťa nezabil

Reagovat
smazaný uživatel

umely fanusik je ten co chodi na zapasy len ked sa dari, presne ako laziali.

ked bolo scudetto bolo olimpico plne, ked bol cragnottiho manierom koniec a nastala doba temna, chodilo ich 15-20 000 tisic. tak mi tu nehovor o nejakej vernosti.

fandim svojmu klubu od svojich 15 rokov a nikdy som ho neopustil ani neopustim.

a nie je z anglicka

Reagovat
Pipo123

To ti neberiem, viem že si fanúšik Rangers, takže sorry že som napísal anglicka. Vyťahuješ tu návštevnosť, to mi je u prdele, tých 15 000 tvoria fanúšikovia ktorý tam chodia pravidelne a pre ten klub žijú, já tam nepotrebujem vidieť turistov.

Reagovat
smazaný uživatel

sfetovana polovica z nich obvykle ani nevie ze su na zapase

Reagovat
Pipo123

No vidím že máme na to rozdielny názor, čo už.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, to len ty si zaslepeny. budes tvrdit ze aj trava je cervena. nemam rad tento druh fanatizmu bez kuska zmyslu pre realitu. mal som rad calcio (90-te roky) ale vyprchalo to zo mna.

vdaka tym skandalom, nasilnostiam, korupcii, kupovaniu zapasov. stratil som doveru v calcio.

a bude mat co robit aby si ju ziskalo spat. nemozem za to, takto to skratka vidim. skoda.

Reagovat
Pipo123

Já o tých problémoch viem, ale čo chceš po mne ? aby som prestal fandiť klubu ktorému fandím už dlho a prirástol mi neskutočne k srdcu ?, len pretože v Calciu nie je všetko v poriadku...

Reagovat
smazaný uživatel

tak sorry, proste ma to znechutilo. moje oblubene kluby boli Viola a - Lazio...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si to Calcio nikdy nemal poriadne rád....pravý fanúšik nikdy neopustí to, čo zbožňuje....

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa toto stalo v Rangers tak tiez vaham. je to akoby ta podviedla zena. to jej budes dalej nasilu verit len preto ze sa ti paci?

Reagovat
Pipo123

Možno jej dáš druhú šancu

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem co to je

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť odveci porovnanie....ako čítam mal si rád Violu? Tak si mal po jej zbankrotovaní fandiť ešte viac, a dúfať v lepšie časy.....miesto toho nás tu budeš poučovať....Vadí ti korupcia, fajn to asi každému....ale príde mi dosť prízemné aby si to v tvojich očiach odsral klub....vinu hádž na funkcionárov, alebo proste na tých ktorí sú za to zodpovední....

Reagovat
smazaný uživatel

klub si to neodsral, Violu mam rad nadalej. je to pekny klub, nedelne popoludnia na Artemio Franchi maju stale velke caro. ale calciu ako takemu uz neverim a sledujem ho len tak jednym ockom. koncim s touto debatou nikam to nevedie. zelam calciu navrat starych dobrych casov.

hawk.

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že im to už konečne všetko spočítajú a poletia do druhej ligy...a ten starý na fotke, to je najväčší škodca Talianskeho futbalu, hlavne kvôli nemu tamojší ligový futbal za posledných 5 rokov strašne upadol, hoci ešte pár rokov dominoval nedokázal nič vyhrať na ihrisku, tak potopil konkurentov, aké jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

*pár rokov PREDTÝM

Reagovat
Rip

Stejně celý Juventus byl je a bude ten největší podvodník široko daleko bez ohledu na tenhle článek.

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo si proste musi verejne dokazovat jakej je dement... nezbyva mi nez s takovejma lidma jako si ty tise soucitit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Nebreč hned jak si někdo otevře papulu na svatý Juventus. Mám pocit, že každý kdo nevynáší Juventus do nebes je dement tady.

Reagovat
Rip

Při tom sou to zloději a podvodníci největší.A nakonec z toho vyvaznou jako ti nejvíc poškození ne.No to mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

no jelikoz byli jako jedini poskozeni (aspon jedini u kterejch to poskozeni bylo cejtit) tak nechapu o cem tu mluvis...

Reagovat
smazaný uživatel

este si dovolim se te zeptat co vubec vis o kauze Calciopoli? vis vubec aspon ceho se to tyka, nebo si proste nekde precetl clanek ze juve sou podvodnici a tak sis to vtiskl do hlavy???

dovolil bych si pripomenout ze v dany sezone kdy mela juve udajne ovlivnit neco kolem 6ti zapasu (pozor na slovo "udajne") tim ze Moggi dosazoval do zapasu rozhodci ktere sam urcil (o zadnejch uplatcich nepadla rec)... tak v ty sezone juve nahrala 91 bodu... to se neda jen tak ovlivnit 91 bodu... 15 bodu naskok pred "cistym" Interem... a ty zakroky rozhodcich ktere udajne pomohli juve ke scudettu, tech bys nasel v kazdy sezone a u kazdyho tymu uplne stejne... ale to ze juve hrala na hristi jeden z nejlepsich fotbalu v cele evrope ten rok, to nikoho uz nezajima...

ale ze se tu namaham... blazenou nevedomost si ignoranti nejakejma kecama nenechaj vzit...

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

je docela sranda pozorovat jak vetsina cechu skace mediim na spek... kazdej tu pice ze "zkurveni makaroni zkorumpovani" a tak podobne... ale ze sou cesi na tom este hur jim problem nedela asi... Italove sou aspon hrdej narod, kterej se s tim snazi neco udelat... cechum je to jedno a dokazou se jen vysmivat... no co... zijte si dal v ty svoji iluzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho nezajímají souvislosti nebo zprávy, které přijdou později. Udělají si obrázek podle první špatné zprávy. To je normální, typický český pohled. První zpráva, klapky na oči a běží jak dostihový kůň. Ale nikomu to nevyvrátíš, protože "čecháčství" se nezbavíš. Jsem rád, že jsem se na takovou úroveň nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dovolím si ještě jeden odkaz

http://www.youtube.com/watch?v=powixLW27VI

Reagovat
rossoneri89

vam uz zacala priprava?? .. som zvedavy Pirla a Matriho uz ako 100% Juventusaka .. inak ako to vyzera s Martinezom??

Reagovat
10

snažíme se ho zbavit

Reagovat
rossoneri89

to fakt?? ... skoda ho ... myslel som si ze sa u vas chyti ...

Reagovat
10

bohužel...taky bych ho asi nechal a dal mu ještě jednu šanci, protože každej přestup teď bude strašněj provar

Reagovat
smazaný uživatel

treba si ho Conte oblibi... ja osobne ho nemuzu soudit... vzdycky nastoupil na par minut po zraneni a pak se zas na 2 mesice zranil... potrebujem taky nejaky fyzicky odolny hrace... vzdyt jeden z duvodu tehle dvou promrdanych sezon byla take zraneni, kterejch bylo az neuveritelne moc...

Reagovat
rossoneri89

no tak to aj Pirlo bude taky .... u nas minulu sezonu sa 2 krat zranil na poriadne dlho .... v roku 2011 si poriadne ani nezahral

Reagovat
smazaný uživatel

prave... ja sem u Pirla zustal neutralni zatim... nic od neho necekam, muze jen prekvapit... do zalohy bych ale kazdopadne koupil este nekoho...

Reagovat
smazaný uživatel

ja hlavne na Fabia... herne se mi libil vic jak Matri... nejradsi bych je videl hrat spolu v zakladu... nechapu k cemu utracet 40 milionu za hrace jako Aguero nebo tak, kdyz mame takovy 2 utocniky...

chci nejakou bombu do zalohy a jistotu do obrany...

Reagovat
rossoneri89

jj Fabio a Matri su schopni spravit v utoku rososo ... v strede uz mate Pirla ...sice neni najmladsi ale stale jeden najlepsich tvorcov .... mozno tu obranu posilnit .... inak mate skvely tim ... aj s cerstvym zenacom Buffonom v brane

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by stačil za 30 milionů do obrany jeden z dvojice Hummels/Subotič a + za 20 pořádný křídlo a tím bych skončil

Reagovat
rossoneri89

a este otazka ore Juventusakov:

ako je na tom Sorensen? .. on bol myslim na hostovacke ..... kupujete ho alebo posielate naspat??

Reagovat
smazaný uživatel

Opce byla využita. Teď bude záležet, jestli půjde někam hostovat. Mluvilo se třeba o Boloni, ale stát se může ještě hodně. Uvidíme co v přípravě.

Reagovat
SniperxXx

Já si teda nemůžu pomoct, ale po přečtení diskuze mám pocit, že fanoušci Interu, kteří sem momentálně příspívali neumí číst nebo jsou duševně narušeni...Jak kurňa může někdo zpochybňovat jasná fakta, respektive prohlášení hlavy komise? Ten si to asi z prstu nevycucl. No největší pacienti Bennes, MSgoo a ještě těch pár, jejichž nicky jsem tu nikdy neviděl.

Reagovat
Infi

Jeden nejmenovaný uživatel prohlásil (že MSgoo?), že radši bude věřit oficiálním prohlášením Interu na webu, než "nějakým výmyslům".

Reagovat
SniperxXx

Však jasně, Moratti pomaže nějakej medík kolem úst a oni mu to zvesela zbaští. On je přeci tak čestný muž, že by se k nějakému podvodu okamžitě přiznal.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Toto som ja nepovedal. Žiadam o ospravedlnenie, pretože si mal krivo a neprávom obvinil.

Reagovat
Alberto Aquilani

pripomínaš mi Al Pacina v Justice for all týmto prehlásením ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez ziadam ospravedlnenie!

To bol moj vyrok na ktory mam copyright!

Vyznel blbo,ale je pravdivy

Reagovat
smazaný uživatel

chytrák ...

Reagovat
Shevchenko

Tak mě teda zajímá jedna věc. Na základě čeho teda byl Juventus obviněn v roce 2006 když neporušil článek 6? To ho odsoudili bez důkazu?

Reagovat
Pinturicchio

"10" to psal, na základě několika desítek tisíc rozhovorů, které nemohly být prozkoumány během té chvíle, kdy ten první případ probíhal. Navíc ty rozhovory poskytla firma, kterou vlastní Morattiho kámoš, který je zároven spoluvlastník Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

musi se ale uznat ze to ty kurvy meli vymyslene dobre... bez tohodle by nikdy tripl neudelali... a ten uz jim nikdo neveme... nj kdyz to jinak neslo...

Reagovat
smazaný uživatel

A ta firma si nahravky akoze vyrobila doma v studiu?

Co to s tym ma,ze ich poskytla?

Reagovat
Pinturicchio

Střet zájmů se tomu říká, v tomhle případě dost brutální.

Reagovat
smazaný uživatel

Silvio a AC nie je stret zaujmov? To mozes napisat takmer u vsetkych,ze su nejke prepojenia.

Nechapes,ze tie nahravky ktore usvedcuju Moggiho su fakt a je jedno ci ich poskytne miki maus alebo TIM?

Reagovat
Pinturicchio

Proč já na největšího pokrytce tady vůbec ještě reaguju. Měj se hezky.

Reagovat
10

o zdroj těch nahrávek nejde, jde o způsob, jakým se tenkrát dostaly nahrávky k vyšetřovatelům, že nebyly vůbec předloženy ty současně diskutovaný, v kterých je mj. Facchetti...potom jde o lidi, který o tom rozhodovali, hlavně Guido Rossi, o kterým jsem ti psal už včera...odpovídat na tohle ani nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

odpovedat nemusim na nic..

Faktom je,ze Moggi je pravoplatne dozivotne vyluceny z posobenia vo futbalovych strukturach,napriek tomu ho mate stale za svoju nesmrtelnu modlu.

Pri Interi su to vsetko len spekulacie,nic nie je potvrdene,nik nie je odsudeny ale juvefans deti si na tomto clanku uz honia svoje ego.

Reagovat
10

ok, nechám tě v tom

Reagovat
smazaný uživatel

Dodnes vzpomínám na nejzvláštnější "oslavu" titulu, kdy Inter slavil od zelenýho stolu přiklepnuté scudetto 2006. Jak se snažili budit dojem, že na tom není nic divnýho, Moratti se zaklínal slovy o čistotě a morálce. Jakou dětinskou radost měl, že vyhrál své první scudetto a nevadilo mu, že má hodně spornou legitimitu. Taky si pamatuju, jak ona čistota morálka dostaly poprvé na frak, když nechal nechutně špiclovat Vieriho...

A diskuze probíhá dle očekávání. Interisti, kterých si lze vážit z vcelku pochopitelných důvodů mlčí. A pověstný hovno rozmazávají ti hloupí. Argumentace ve stylu, že když se nakydá hnůj na Juventus, tak je to dobře, ale když se v tom samým hnoji začne válet Inter, tak je podpásovka a špinění calcia. A pak to dorazí ten nejčestnější z nás, kterýho vlastně calcio ani nezajímá (i když to není tak dávno, co tady internetově kopuloval s Interem, ke kterýmu se už teď nebude znát, protože je to stejná italská špína jako ostatní), ale nevynechá jedinou příležitost kopnout si do Juve nebo AC...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak... soucitim s "pravejma" Interistama, kteri museji zazivat skoro stejna muka jako my juventini pred par rokama (a vlastne od ty doby skoro porad)... i kdyz pad do serie B a sebrany 2 scudetta je trochu neco jinyho...

pamatuju se kolik "fanousku" Interu se vyrojilo na internetu po Calciopoli... vsude napisy "IO SONO INTERISTA"... ti fanousci si ted nejspis najdou nejakej tym jako Arsenal a zacnou fandit od znova...

Interisti kteri to mysli vazne maji muj respekt... a ani by me nenapadlo se jim nejak vysmivat nebo tak... vzdyt za co muzou fanousci v takovejch kauzach... ti co za takovejma hnusama stoji sou mi odporni... zrazovat duveru tisicu fanousku a jen pro spinavy penize... hnus proste

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej tym jako Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

prvni tym co me napadl... hned po nem Chelsea... proste tymy, ktery si umele ziskavaj fanousky pres media... nejsem slepej a vidim co se kolem me deje...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys mně prosím napsat, jak si Arsenal získává uměle fanoušky přes média? Nevím, jak to vypadá v Itálii, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a podle mě takoví ti "fanoušci" nezačnou potom "fandit" Arsenalu, nýbrž týmům jako jsou jak píšeš Chelsea, City, United, Real nebo Barcelona, protože ty teď mají úspěch nebo potenciál, Arsenal má pouze potenciál, a to vzhledem ke konkurenci bohužel slábnoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdybych ti napsal padny duvod, tak to stejne neprijmes, tak proc se namahat... pravdou je ze ti to takle ani nedokazu vysvetlit, ale za posledni dobu se kolem me vyrojilo tolik fanousku Arsenalu a Chelsea, ze mi to proste prijde stejny jak kdyz se z kazdyho rohu rojili fanousci Interu po Calciopoli... kdyz se jim zeptam proc jim fandi, tak odpovi neco jako: libi se mi jejich herni styl, mam rad jejich mentalitu, libi se mi jak se pohybuji na trhu, nebo neco podobnyho a mysli si jak je to hluboky... mozna je to pro me jako fanouska co zdedil fandovstvi po otci a po strejdovi uz prakticky jako batole tezky pochopit, ale vim ze pravy fanousek neresi proc fandi danymu tymu... proste se s nim to fandovstvi tahne celej zivot a ma k tymu takovej vztah, kterej si nekdo nemuze vytvorit jenom tim ze si rekne: tak jo, fandim Arsenalu, protoze sazej na mladiky...

je to jen nazor, nechci tu nikoho urazet nebo tak neco...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, že mě předem odsuzuješ. Velmi Tě to zřejmě překvapí, ale pochopil jsem, jak to myslíš.

Hold ne každý byl k fanouškovství nebo fotbalu vedený od mala, takže si třeba postupně sám najde jakousi cestu, který klub je mu nejbližší. Já jsem to měl třeba přes hráče, a pak jsem začal fandit danému klubu. To, že poté oba odešli do Barcelony, je věc druhá, ale na mé náklonnosti k těmto dvěma klubům se nezměnilo a ani nezmění nic, i když zrovna Arsenal je dnes už něco úplně jiného, než byl předtím. Třeba Ti to nějak nastíní i jiný úhel pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu netvrdil ze vsichni fanousci Arsenalu sou takovy... jen rikam ze je urcitej typ lidi, kteri fandej nejakymu tymu spis z donuceni, nebo mozna aby se dostali do nejaky skupiny lidi (znam lidi co menej svuj oblibenej tym skoro kazdej druhej mesic ver mi ) a rikam ze zrovna Arsenal je jeden z tymu, kterej takovy fanousky pritahuje... stejne jako Chelsea, Real, Barcelona, Inter... United a City ani tolik ne... United je az moc tradicni tym a City nema v mediich zrovna nejlepsi povest... pred par lety takovy fanousky pritahovala i Juve, o tom se nebudem hadat... v poslednich letech ale asi moc Juve atraktivni neni...

ale zpatky k tomu co sem chtel rict... nerikam ze sou vsichni fanousci Arsenalu umeli... naopak Arsenal je tym, kterej ma pevny jadro fanousku co opravdu fandej, sledujou zapasy a tak... hold me napadl jako prvni tym, tot vse... omlouvam se ze to zrovna musel byt tvuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jsem to tak nepochopil, že bys narážel přímo zrovna na Arsenal. Akorát zrovna u něj mně ten nárůst nepřijde tak masivní, protože se nedaří. Ale stačí mi CZ Arsenal konference, co se tam občas objevují za bludy. S tím City máš asi pravdu, i když u Chelsea byl ten nárůst (alespoň v mém okolí) postupem času větší a větší. Ale tak každého věc, když je to baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježkovy oči... ta první věta je blbost, že bys narážel na fanoušky Arsenalu, to je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá část první věty, já jsem fakt ocas.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal to neni dobrej priklad, ten toho posledni dobou moc nevyhral a asi ani nevyhraje, chova se ekonomicky ale na to "prechodni" fanousci kaslou protoze chtej vitezstvi a uspechy

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Tak to vypadá, že Antonio minimálně začne s tím 4-4-2 / 4-2-4.

Jinak když tady přejeme k narozeninám fotbalistům, prezidentům klubů, ... tak vše nej "10"

Reagovat
10

ooo, děkuju kamaráde jak to víš?

Reagovat
Pinturicchio

Včera jsem u jednoho staršího článku hledal něco ke CP a náhodou na to narazil.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Ty

Reagovat
10

špion...bych měl napsat asi Bojdovi, co?

Reagovat
10

good timing

Reagovat
Pinturicchio

.... kdo ví, jak by se tvářil.

Reagovat
smazaný uživatel

stíhačko

Reagovat
Pinturicchio

náhoda

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Náš "10" má narozeniny? Panečku .. tak to se přidávám.. Tanti auguri amico "10"

Reagovat
10

děkuju

Reagovat
didosh

Tanti auguri

Reagovat
Mr.Jindros

Zdroj?

Reagovat
Pinturicchio

Včera měl tiskovku, kde ten systém obhajoval a hrál se tak i tréninkový match. Může se to určitě změnit, ale myslím, že s tím minimálně začneme.

Reagovat
Alberto Aquilani

rodný list .....

Reagovat
SqueeZy

přidávám se taky - všechno nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Taky přeju všechno nejlepší

Reagovat
10

děkuju pánové!

Reagovat
smazaný uživatel

tak vše nej 10

Reagovat
10

děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SniperxXx

Taky přeji vše nejlepší, to jsi včera dostal pěkný dárek.

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
10

děkuju všem, už to stačí!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

super song, takhle mi to vyprávěli i moji rodiče...

Reagovat
SniperxXx

Už slavíš 11?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko najlepsie

Reagovat
DelPiero137

Vsetko naj

Reagovat
božský John

Já myslim, že to jaro bylo cinklý. A telefonáty s rozhodčima byly jenom o počasí, protože o tom celym to je !

Reagovat
10

OT: Moggi je hotovej z Alvaréze, je podle něj "assolutamente straordinario, lepší než Lamela a připraven nahradit Sneijdera". Taky by se vykašlal na Diarru a šel po Vidalovi, kterýho vidí jako ideální variantu k Pirlovi...

Reagovat
Pinturicchio

Snad ten Vidal klapne, s tímhle posvěcením. Jinak ještě dnes se má jednat o Silvestrem a je to na dobré cestě. Agroppi řekl, že je to pro Juventus málo a trn z paty nám nevytrhne, ... s čímž teda souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

To tu ideme pisat nazory na futbalistov vsetkych 75 rocnych dedov na svete?

Reagovat
10

pořád to bude přínosnější, než ty tvoje slinty

Reagovat
smazaný uživatel

Lass je podle mě k Pirlovi lepší varianta . Ale jak už říkal Marotta nevidí u něj hlad a chuť . A i když mám Lasse hodně rád musím souhlasit , hráč který k nám nechce až k nám radši nechodí .

Reagovat
10

přesně tak, pokud je pro něj Juve až 6. varianta, tak ať nechodí...dá se to pochopit, ale takový hráče nemá cenu brát

Reagovat
Mr.Jindros

Myslím, že bychom klidně uživili oba. Dost se mi líbí Vidalova univerzálnost. Univerzálové do Juve patří. Do zálohy nalevo radši Vargase než Bastose. Šance, že se koupí levý bek a stoper je asi mimo realitu, co...

Reagovat
10

Stoper příjde, nejspíš Silvestre z Catanie. Tam nám ale nezbývá nic moc jinýho, než věřit, že Bonucci-Chiellini budou fungovat o 100% líp, než minulou sezonu. Levýho beka neřešíme, Ziegler-De Ceglie budou ok. S Vargasem stoprocentně souhlas, o něm se teď dost píše, snad ho upředností před Bastosem.

Reagovat
Mr.Jindros

Stopera jsem myslel samozřejmě do základu. Z Bonucciho mám strach, to je takovej Marchisio obrany.

Reagovat
10

já vím no, taky bych chtěl ze všeho nejvíc top stopera...ale koho? Otamendi z Porta se mi líbí, ten Rolando by taky nemusel být špatná volba...

Reagovat
smazaný uživatel

udělejte Vargas-Vidal a zavřete mercato

Reagovat
Mr.Jindros

Vargas-Vidal-Tremoulinas a s přivřenýma očima zavřít nákupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to stačí tak jak jsem psal. Zas aby z toho nebyla revoluce. obměnit půlku základu po nevydařeném roce - to už tu párkrát bylo . A Zieglerovi asi moc nevěříš co?

Reagovat
Mr.Jindros

Nevěřím no. Zadarmo asi dobrý náhradník, ale základ? Nevím.

Reagovat
10

700. per Lucciano Moggi - za to, že ten boj nevzdal

Reagovat
10

Luciano*

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

703 pre dozivotny zakaz jeaa

Reagovat
smazaný uživatel

pro me jedna z nejvetsich osobnosti Juve za posledni roky to co dokazal s tim tymem to je neuveritelny... skoda ze si ho budou vsichni mene zasveceni pamatovat jen diky Calciopoli

Reagovat
10

Spousta ostatních by to v jeho situaci a věku vzdala, ale on bojuje už 5 let na očištění Juventusu. To z vedení za celou dobu nikdo neudělal! Až částečně Andrea. Bez Moggiho by Calciopoli skončilo v roce 2006 a tyhle věci by se na povrch nikdy nedostaly, na to taky tenkrát všichni spoleháli...ať si o něm říká kdo chce co chce, pro fanoušky Juve to bude nejen za tohle vždycky legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

juventusaci na tento clanok ste cakali urcite dlhe roky precital som zo tretinu komentarov a ked bol moggi len za "telefonovanie" odsudeny a juventus seria b tak by mal byt potrestany teraz aj inter ale vieme ak to chodi ,ubehlo uz par rokov .... pochybujem ze inter telefonoval a vyprval ako sa mas a ci nepojdeme grilovat ,ako raz vravel na sport jedna janko slepicka "moratti ma dlhe prsty prsty" ,pri mnohycg prispevkoch som sa pobavil ...

Reagovat
smazaný uživatel

PROBOHA AŤ UŽ TU SERII A ZAKÁŽOU VŽDYŤ TOHLE NIKDY NESKONČÍ

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nemam silu vysmat se vsem podobnejm komentarum spis by meli zakazat takovy borce jako si ty...

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jeste nemate rozlosovanou ligu? Nebo jsem prehledl?

Reagovat
Shevchenko

Nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tohle gesto od FIGS je jediná satisfakce , kterou fanoušci Juve dostanou . Juventus na 99 % scudetto zpět nedostane a já nevěřím ani tomu že ho odeberou Interu . Označí to za promlčené .

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime do jake miry tomu Moratti sefuje...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.inter.it/aas/news/reader?N=36726&L=en

Tak jsem zvědavý na venkovní, ty loňské se mně líbily o dost více než ty letošní.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to k ničemu. Lidi už mají jako mistra Itálie z roku 2006 zafixovaný Inter, a že mu to po 5-ti letech vezmou...To už stejně nikoho nezajímá.

Reagovat
Mr.Jindros

Lidi mají jako mistra Itále z roku 2006 zafixovaný Juventus.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to sledoval, tak ma urcite zafixovany juventus... pamatuju si oslavy, pamatuju si tezce vydreny zapasy (napriklad proti AC, kdyz Alex nuzkama nacentroval na nadherny gol Trezegueta)... ti co sleduji spis jiny ligy, tak maj mozna zafixovanej Inter bohuzel...

Reagovat
Infi

Každý kdo to aspoň jedním okem sledoval musí mít zafixovaný Juventus. Takové umělé předání titulu po čase je takové.. Prostě o ničem.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jaký je prosím typ hráče Vitale (nemyslím post), nevíte někdo?

Reagovat
Pipo123

Zdá sa mi že ľavý obránca, ale v hodnejší do 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten post vím, no jsem zvědavý, co bude Cesena hrát, protože rozestavení 3-5-2 se mně moc nezdá. Každopádně díky.

Reagovat
Pipo123

AHa, já som prehliadol tú zátvorku, tak potom moja chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si snad myslí, že se ten fotbal udělá sám, nebo co, ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

to mi ho teda vyndej...

Reagovat
homeles8

777. pro Jajinka, Interistu, Lubinteristu a robertocarlose

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte si zabudol dopísať seba, pretože aj v tvojom vnútri buble malý Interista

Reagovat
j_mrazik

Slušnou prasárnu jsi napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

To som napísal čisto v dobrom Ak si si to ty nejako zle vyložil, tak je to tvoj omyl, nie môj

Reagovat
Mr.Jindros

Zato ty tam chybíš.

Reagovat
smazaný uživatel

žeby byl homeles těhotný?

Reagovat
j_mrazik

První věc, co mne napadla... jak zpívá Langerová - tvoje voda živá...

Reagovat
homeles8

už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáš na nové dresy?

Reagovat
smazaný uživatel

Taký priemer.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je toto preboha mozne! Ako nahle sa pozriete na fotku Morattiho je to jasne, je to cestny a skvely clovek, urcite aj ferovy on by take nikdy nic neurobil. Je to jasne....

Reagovat
cristiano.K.

790. pro herbageho

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt AC z tim nema nic spolecneho ty demente....INTER PUJDE DO KYTEK AKORAD...

Reagovat
smazaný uživatel

ABBYSEK FOTO BOUHZEL KOLIKKRAT KLAME KAMO...TAKOVY KSICHTY JSOU TY NEJHORSI TY NAIVKO... MORRATI A SLUSNEJ JO V TVI HLAVE...

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto nepochopil ironiu. Budis, nie kazdy dostal rozum do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Že vůbec reaguješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Přece je to ibra

Reagovat
homeles8

800.pro Juventus

Reagovat
Pipo123

800 pre 10, všetko najlepšie

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

grazie amici!

Reagovat
DelPiero137

Dostal som sa do 1/5 clanku ale mam dost, vazne toto je nasmiech a na grc zaroven.

V 2006 bolo Juve odsudene behom 2 tyzdnov na zaklade 200 000 odposluchov z ktorych bolo vypocutych tak 10%. Mnoho nahravok sa zahadne zacalo stracat....

Vtedy kedzy odsudzoval Juve ze zmanipulovali zapasy. Dokaz? Moggi telefonoval s rozhodcami. Telefonoval!!! Ok je to precin ale nie dokaz ze ziadal vychody v prospech Juve ze sa tak skutocne stalo.

Teraz je situacia rovnaka, rovnake obvinenie Interu a uz je to ine. Uz to nie je ziadne ovplyvnovanie, nie je to tresntne. Zrazu. Ani telefonovanie s rozhodcami a predsedom komisie.

Super clanok, uvital bysom velku sumarizaciu toho ako CP prebiahlo. Ake nahravky sa v 2006 objavili (Moratti si zavolal do vily vysokeho funkcionara zo zvazu kde dostal "pozornost", o telefonatoch s rozhodcami ze Juve konkretny zapas nemoze vyhrat ani nahodou, o tom ze Moratti uz pred CP hovoril o tom ze ma tromfy na Juve, ze ma podiely v Telecom Italia ktora sa podielala na nahravkach a pod.)

Najviac ma sere to, ze si aj tak kopec ludi bude mysliet svoje a Juve bude to najhorsie a je jedno ake dokazy sa objavia. Ze FIGC to narychlo sfusovala (ci zamerne alebo nie).

Reagovat
lnterista

taky bych to uvital nejakej souhrn od A do Z s dukazama(vypsane telefonaty atd.) moc jsem se o to nezajimal a ted taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

No, tiez by som to uvital. Po taliansky neviem a na anglickych weboch to nieje.. A cez translator to neije ono

Reagovat
juveforever

6547.pre Moggiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boží mlýny..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Původně jsem nic psát nechtěl...ale což

Upřímně jsem vždy tušil, že se tehdá provinil i Inter...ono provinil, já ty materiály celkem študoval a ony všechny kluby vlastně dělaly to samé, buď ve větší či v menší míře. Ty komunikace se světem rozhodčích prostě v Itálii probíhali a nikdy jsem nepsal, že by to Inter nedělal a ani jsem za tu korupci Juventiny nikdy moc nepopotahoval nebo si z nich nedělal srandu, za což si přiznejme, jsem od ostatních fanoušků klubu dostal nejednou za uši, i s Tomem jsme o tom vedli po večerech a fernetech dlouhé diskuze. Ten titul od stulu jsem nikdy neuznával, zase asi jako jeden z mála...a opět říkám, nejsem překvapen, že se nyní ta kauza znovu takto otvírá. Můj názor je, že pokud by se měřilo stejným metrem, tak by ta aféra bud vůbec nevznikla, protože by se to, co se dělo považovalo dále za legální a žádný článek 6 by se vůbec neřešil...čistě právně pak měl být tehdy potrestán i Inter odpočtem bodů, tak jako AC, Viola či Lazio....to je můj subjektivní názor na základě faktů, které jsou nyní prezentovány...nikoli článků, těm moc nevěřím, páč to člověk vlastně nikdy nezjistí, jestli je to pravda, co se v nich uvádí, nebo ne. Proto jsem vždy vycházel jen z těch citací odpoleschů a mého laického překladu sportovních řádů, a´t u italského fotbalového svazu či regule pro Sérii A či Sérii B...toť můj názor na věc.

co se týče téhle diskuze...to mě celkem mrzí. Chápu Juventini v jednom, tou aférou se v podstatě jejich tým rozložil, museli zažít příkoří a navíc někteří fanoušci se jim neustále smály a prostě měli tu nálepku korupčníku, at chtěli nebo ne...takže ta touha po satisfakci je jasná.

Ale...Juventus v historii italského fotbalu rozhodně nebyl svaoušek, spíše naopak...v té éře CP sice měl nejsilnější kádr, ale já osobně pamatuju zápasy v roce 2002, který teda byly sakra divný...plus další histroické věci, ve kerých se ale moc nevyznám...ta diskuze tady byla prezentována, jakoby Juve byli ti největší svatoušci.

Stejně tak ve vztahu CP...Inter nedělal nic, co by nedělal Juventus, Juventus (což vyplývá i z těch novejch odposlechů) se podle výkladu kdy se tedy provinění podle těch řádů opravdu dalo posoudit, to navíc dělal ve větší míře...ten problém prostě je, že z toho Inter vyšel s čistou kůží, což neměl...to je ten problém a to uznávám...za to bych se Juventusu i omluvil, ale Juventini prostě musí uznat, že to s nejlepším vědomím jako Interista prostě neudělám...

...ten základní problém je tedy v tom, že mají Juventini satisfakci za to, že se jim dlouhá leta někteří Interisté posmívali...jenže v téhle diskuzi dělají to samé...věty typu "Jak jako Interista si můžeš dovolit v téhle diskuzi vůbec spát", "Měli byste se stydět" atd mi už přijdou moc...je to jako, když zloděj volá chyttně zloděje a tímto se snižujete na stejnou úroveň...

No a pak "tohle si neskutečně uživám"...co? vysmívání se individuím jako Bennes či MSgoo, kteří o CP mají informací asi jako o stavbě jaderného reaktoru a o tom, co jsou zač víme? To prostě nepochopím. Kór, když jen minimum Juventinů vlastně má o CP detailní infomace...třeba no offense Pintu, mě připadá, jakoby jsi všechny věci přejímal hlavně od 10ky, ale nikdy jsi se CP nějak nevěnoval...

V tomhle asi se mnou nebudete souhlasit, ale takto to já prostě vidím...

Stalo se, událo se to špatně...zase to umocní tu rivalitu mezi Juve a Interem...a to je je dobře. Jen mě mrzí, že se k tomu Moratti nepostavil jako chlap...protože to schovávání se za Fachettiho se mě taky nelíbí.

Čistě prakticky to stejně nebude mít žádný význam...páč podle řádů nic jiného, než odebrání toho titulu z roku 2006 se nemůže stát...(a já ten titul opravdu nechci)...někteří budou volat po odpočet bodů, přeřazení do Série B...my bychom tam podle mě nebyly přeřazení, ani kdyby jsme byli obviněni už tehdá...za tím si stojím... a navíc právně znalý člověk ví, že zpětně trestat takto nejde. Určitá právní a společenská jistota a kontinuita musí být.

Reálněji to vidím s tím odškodněním Juve po svazu...

No, tak to je asi vše...dále se k tomu tématu nebudu vyjadřovat...není to pro mě lehké...ale jak říkám, touhle diskuzí mě zklamali i Juventini...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím odstavcem "Čistě prakticky..." souhlasím. Tam není co řešit, zpětné potrestání je nemožné, protože se mezi tím už odehrálo dalších 5 let. Sám jsem to v diskusi zmiňoval. Osobně, jak jsem také zmínil, se nic převratného nestane, maximálně padnou nějaké finanční tresty nebo zakázání činnosti na určitou dobu. Plus v tom nejlepším možné případě nějaké menší odškodné pro Juventus, jako satisfakce, ale to bude vše. Nic moc od toho nečekám.

Jinak když mluvíš o braní individuí Bennes a MSgoo tak nějak s nadhledem, musíš brát i některé zdejší Juventiny s nadhledem. Spousta jich jen papouškuje co přečtou na fcjuventus.cz nebo co zkrátka přečtou tady. Takže o zklamání z Juventinů můžeš mluvit, ale ber to taky s nadhledem, stejně jako máme brát třeba MSgooa.

Reagovat
Jajinek

jasný, máš pravdu...ale ta věta "tohle si vyloženě uživám" mě prostě hodně vytočila...ten článek pak působil hodně divně...i zadostiučinění se musí umět unést. Taky jsem mohl beztrestně 5 let kopat do Juve...a neudělal jsem to, několikrát jsem i názorovně chodil proti lidem z vlasního klubu...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, hlavně, že to "tohle si neskutečně užívám" nepatřilo nějakému vysmívání se, ale tomu, že velká spousta Interistů ( a hlavně Moratti ) padli na rypák ( pro mě ). Stejně tak jsem nikdy netvrdil, že Juventus je klub bez poskvrny, což jsem napsal i Herbagemu.

A ad vysmívání se - pokud mi tady píšou některý individua o tom, jak Juventus kope nožičkama, jak ted, když se přišlo na Inter, špiníme Calcio, protože to znovu otvíráme, ty teda posílat do prdele budu, respektive té jejich tuposti / aroganci / pokrytectví se vysmívat budu.

Reagovat
Jajinek

dělej si co chceš, já tu nejsem od toho abych tě moralizoval..já zrovna v téhle věci mám držet hudu a krok. Částečně souhlasím, jeden názor jsem napsal...dál bych to nerozmazával.

Reagovat
Pinturicchio

Nemusíš držet hubu a krok. Tady nejde o to, jak psal Herbage, že jednou se špína vytáhne na nás ( smějete se vy nám ), podruhé se špína vytáhne na vás ( a smějeme se my vám ), jde o to, že se tenkrát mělo měřit všem stejným metrem, ... a ne udělat z Juventusu největší špínu světa a ještě si postavit jméno na tom, že vy jste svatí a ti jediní bez poskvrny. ( Ale o to větší sranda to ted je, sledovat Morattiho ).

Jinak, když už jsi to nakousl, jak myslíš, že je reálné, že bychom na svazu vysoudili odškodné? ( Ono se mluví o dost velké částce, 250 - 300 milionů eur )

Reagovat
Jajinek

je to složité...globálně nemůže žádat náhradu škody za to, že nepotrestali někoho jiného....

..k té kauzese dá přistoupit dvěma směry...buď, že se neprovinil nikdo a všechny kluby vlastně dělali legální věci (címž i někteří argumentují) a celá ta aféra neměla být...pak by náhrada škody měla být v pohodě (i když ty čísla...no to by byl teda ranec)

nebo, že se přistoupí k otmu výkladu, že ty jednání těch klubů opravdu ty články porušovaly, což podle toho co jsem studoval, by Juve nevytřískal nic, páč si svaz to přeřazení obhájí...to, že nepotrastali Inter, i když měli, totiž právně nesmívá vinnu z Juve...i když tedy některé médie hovoří o něčem jiném, ale s tím já se moc neztotožňuju...

Reagovat
Pinturicchio

Jasně. Ale ono jde spíš o to, že Juventus se "provinil" nebo provinil stejně jako ostatní a neměl být vůbec přeřazen do druhé ligy, ne? To, že nebyli potrestáni i ostatní, je v tomhle případě vedlejší, ne?, respektive vina, nevina, míra provinění u ostatních.

Reagovat
sinter

OK berem na vedomie..už viac si neotvaráť hubu na tunajších juventínov aby som nahodou nenabural ich ego.

Reagovat
Pinturicchio

Další reakce na úrovni.

Reagovat
sinter

nj..Jajinek to obali do vatičky ja to poviem naplno

Reagovat
Pinturicchio

Jsi hrdina.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si u některých zvykl na různé bláboly. Proto už ani nereaguju na příspěvky, že jsme koupčníci apod. nadávky. Zbytečné diskuse, které vedou do osočování se a nadávek. Jinak věta od M11 "zacinam si to slusne uzivat" je krapet přehnaná, ale chápu ho. Každopádně to šlo napsat i jinak.

Cítím křivdu z CP, ale nejlepší bude ukázat tu sílu a odhodlání na hřišti, tak jako jsme (pevně tomu věřím) na hřišti vyhráli tituly ze sezon 04/05 a 05/06, ačkoliv to nikoho nezajímalo. Odvolávání se na soudy ničemu nepomůže. Ale je to možná jeden z momentů, kdy se může klub a fanoušci semknout, protože fanoušci vidí, že to některým lidem z nového vedení úplně jedno není, záležitosti ohledně CP, a tak to bude mít vliv třeba nějaký vliv i na hráče. Všechno jde se vším. Je to spíš takové gesto.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

čo som tu také špatné povedal, hmmm?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, co říkáš na nové dresy? U AC a Juve to každý komentoval o sto šest a Interovské se přešly úplně bez povšimnutí, kdybych se nezeptal MS, tak úplně.

Reagovat
Jajinek

mě se novej sres líbí, a to tak že hodně...nemám rád dresy s málo přoužky, takže jsme spokojen...tenhle je podobnej jako v roce 2007 a odkazuje na straé tradice, ale je daleko lépe vyřešen límeček, není tam ta rušivá bílá...rozhodně lepší, než ten hadí paksvil z letoška!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já zrovna u dresů na tradici nějak nelpím a loňské se mně hodně líbily. Límečky se mně nelíbí vůbec, no jsem ještě zvědavý na venkovní variantu.

Reagovat
10

1. odstavec souhlas, na druhou stranu ty si byl jeden z mála, 99.5% fanoušků Interu se chovalo naprosto opačně. Buď měli být potrestání všichni, nebo nikdo, protože prostě všichni dělali to samý. V tom je ten kámen úrazu, o kterej nám jde celou dobu. Juventus do Serie B, o čemž rozhodl Guido Rossi, zpětně podle většiny expertů naprosto špatný rozhodnutí, umocněný tím, že titul dal Interu. Ve spojitosti s jeho osobou, jeho minulostí a silnou vazbou na Inter sám o sobě krok, který nemohl skončit jinak, než válkou...

Ten třetí odstavec je zbytečný, sám víš, kolik sporných zápasů měl Inter po CP, kolik jich měl v týhle a minulý sezoně, jak dávali Juventusu sežrat CP po návratu ze Serie B atd.. A nebyl to jen Inter, obecně je každou sezonu spousta verdiktů ve prospěch velkých, to je bohužel normální a platí to v každý lize. Tohle v argumentaci nikdo nevytahuje a je dost nespravedlivý to psát. Na svatouška si nikdo nehraje, ten kdo tu dobu pamatuje si samozřejmě vzpomene na řadu sporných verdiktů, ale stejně jako nyní, ve výsledku si nemůže stěžovat nikdo z těch velkých. Obecně logicky platí, že si stěžuje ten, kdo prohrává...to je stejný, jako kdyby fanoušci AS za 6 let psali, že tenkrát měli vyhrát Scudetto, protože je řezali rozhodčí nadržující Interu. Teď se jim právem vysměješ, ale za 6 let to spousta lidí bude vidět jinak, protože to budou chtít vidět jinak.

Některý ty reakce jsou přehnaný, padly v emocích na spoustu kravin od rádoby "Interistů". To je ale normální, Juventus tohle řešil 6 let v několikanásobně větší míře. Je to nefér vůči těm slušným fanouškům, ale ty to prostě musí pochopit a přejít...každý si může sáhnout do svědomí, jak by se choval on po tom všem...

Nemá smysl se bavit o tom, jak byste byli potrestání tenkrát, když byl ten sled událostí takhle vymyšlený. To mi nikdo nevymluví. Guido Rossi + neprávem přeřazeni do Serie B v rozhodnutí během 2 týdnů + narychlo Scudetto Interu + ignorace odposlechů Interu + dostatečně malý odpočet pro AC na to, aby mohli do LM atd. A není taky náhoda, že se verdikt bude vynášet přesně 5 let po uplynutí, kdy skončila lhůta pro změnu rozhodnutí. Tohle jsou všechno dostatečně silný věci na to, aby to v Juventinech celou tu dobu bublalo v mnohem větší míře, než tady v tý diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se prosím jenom pro informovanost zeptat na letošní sporné zápasy Interu?

Reagovat
Pinturicchio

Z hlavy mě napadá váš domácí zápas s Palermem, který jste otočili jen díky rozhodčímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho zápasu bolo najlepšie itak to, ako Julio v páde chytil koncami nôh tú strelu, asi od Balzarettiho. A rozhodca tam neurobil nejako viacej chýb, Palermo kopalo aj penaltu na 3:0 a to sa nestáva často.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

? To myslíš vážně? Ten zápas se otočil hlavně díky Pazziniho důrazu ve vápně. Asi si nevzpomínáš, ale za stavu 1:2 rozhodčí odpískal penaltu, kterou tuším Pastore nedal, ten v tom byl namočený taky? Kdyby ten rozhodčí chtěl, tak tu penaltu mohl "přehlédnout". Bylo by to 1:3 a pak by se už těžko dalo něco dělat.

A jestli narážíš na snad jediný sporný moment - Muňozův faul (proto mně trvala ta odpověď tak dlouho, nevěděl jsem, kdo tehdy fauloval) na Pazziniho a tu spornou penaltu, tak takových je spousta, navíc se podívej, kde rozhodčí stál. Ještě něco?

Reagovat
Pinturicchio

Faul před golem na 2:2 nebyl, stejně tak penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten faul před gólem si už nevzpomínám, to je možné, k penaltě jsem se už vyjádřil. Pořád se mně ale nezdá, že by to měl být nějak více ovlivněný zápas.

Jinak třeba můj oblíbený zápas Juve Chievo byl spornější o dost víc.

Reagovat
Jajinek

zapas s Palermem nam sudi pripiskaval, nereste tu jasne danne situace

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to opravdu nepřišlo.

Reagovat
Pinturicchio

"tak takových je spousta" - ano, a o to tu jde, že těm velkým se prostě připískává a není potřeba za tím hned hledat uplácení. ( A o to taky šlo, ne o to, že byste to třeba nevyhráli i tak, ale o sporné momenty )

O co byl ten zápas spornější? Že nás hráči Chieva pomalu nechali vyhrát a my toho nevyužili ani tak? To ale není o rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel mně spornější v tom smyslu, že ty dva góly, co za stavu 2:0 dalo a hlavně co za stavu 2:2 nedalo, plus následné bránění, to jako kdyby ani tu remízu nechtěli uhrát a dostali se k ní omylem.

Reagovat
Pinturicchio

A to rozhodčí ovlivnil jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne rozhodčí, ale hráči Chieva, že by se dalo spekulovat, že to bylo domluvené, takže mě tam mohla být korupce mnohem pravděpodobnější. Nic, musím teď pryč, zareaguji když tak večer.

Reagovat
Pinturicchio

Mnohem? Já se bavím o tom, že se za tím hned korupce hledat nemá / nemusí. Připískávání velkým klubům je všude ve světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, s tím souhlasím.

Reagovat
10

jasná ruka Motty za stavu 1:0 pro Palermo...pofiderní penalta na Pazziniho...zrovna tenhle zápas bych být váma moc nerozebíral

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu ruku už si nevzpomínám, k penaltě na Pazziniho jsem se už vyjádřil, ale co ta penalta za stavu 1:2?

Reagovat
Pinturicchio

Bavíme se o sporných momentech pro ty velké.

Reagovat
10

http://youtu.be/o9PPdTKKfaE 1:16...penalta za faul Motty, kterou Pastore nedal? co je s ní?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, byla, uznávám, těžko říci, jestli to rozhodčí viděl, ale samozřejmě mohl. S tou penaltou jsem to myslel tak, že podle mě kdyby pískal pro Inter, tak by tu penaltu neodpískal, i když ten faul byl evidentní, ale vzpomeňme na jiné zápasy velkých týmů, kde to sudí nechal (Chelsea má třeba na toto celkem dost velkou smůlu).

Ale už jsem to asi z příspěvků vás obou pochopil, to, že se často připískává favoritům (ale někdy to je i opačně), s tím souhlasím. Bral jsem to jako že bylo ovlivněno tím stylem, že tam byli nějací kapříci.

Reagovat
Pinturicchio

"A není taky náhoda, že se verdikt bude vynášet přesně 5 let po uplynutí, kdy skončila lhůta pro změnu rozhodnutí."

WTF? Kdyby se to projednávalo / rozsudek padl o měsíc dřív, tak by čistě teoreticky Inter přeřazený do Serie B být mohl?

Reagovat
Jajinek

Podle meho nazoru Inter nikdy neporusil ten clenek tak, aby byl prerazen do Serie B, stejne tak AC. Bez ohledu na promlceni. Otazkou je, jestli tu skutkovou podstatu naplnilo Juve...

Reagovat
10

ty poslední vyjádření Palazziho s ohledem na ty analyzovaný odposlechy mluví o opaku...

Reagovat
Jajinek

ja rikam, ze podle meho nazoru, ne nazoru nekoho jineho. Na druhou stranu nevychazim z tolika materialu ze jo...

Reagovat
10

samozřejmě, máš právo na názor, stejně jako já mám právo argumentovat tím mým...resp. v tomhle případě názorem hlavního vyšetřovatele

Reagovat
Jajinek

samozřejmě...jen že ty výklady se strašně různí a média to vždy převezmou jako celek, bez nějakého vysvětleného skutkového základu, který by mě nejvíce zajímal...takže v tomhle si prostě netroufám soudit

Reagovat
Shevchenko

Stejně se mi ale nechce věřit tomu, že Juve poslali Serie B a za 5 let zjistí, že se tolik neprovinil, to Juventus přece nemohli takhle odsoudit bez důkazů.

Reagovat
10

tam je právě ta hlavní úloha a selhání Guida Rossiho, ten tím byl pověřen a ten o tom rozhodl, stejně jako o přiřazení titulu Interu. Teď se ukazuje, že tehdejší provinění Juventusu nebylo na přeřazení do Serie B.

Reagovat
Pinturicchio

Tak pokud nás toho porušení 6. zprostili, tak ne. A o to mi právě šlo i u té kompenzace, že pokud ji budeme žádat, tak by to mělo být vcelku jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Predsa si FIGC neuzna svoju vinu. Ja si myslim, ze to cele skonci tak, ze odoberu interu titul, na juve sa vykaslu. A ak clanok 6 juve neporusil, tak teoreticky moggimu by mohli zrusit jeho zakaz?

Reagovat
Pinturicchio

Já té kompenzaci taky nevěřím, i kdyby to bylo sebejasnější. Stejně tak nevěřím tomu, že by Lucianovi zrušili ten zákaz.

Reagovat
smazaný uživatel

tim si neodpovedel na otazku... me by taky zajimalo jestli teoreticky se to mohlo stat...

Reagovat
DelPiero137

za tu odpoved na treti bod.

Vystiznejsie a pravdivejsia fraza neexistuje : stazuje si ten kto prehrava.

Po CP som mal tiez pocit ukrivdenosti a ze sa Interu nadrzuje... ale treba sa nato pozerat nezaujato a realne. Na obe strany mince.

V PL sa kazde kolo riesia verdikty rozhodvo : raz pomohli pomohli Chelesey penaltou, inokedy ManU nevylucili hraca a pod.

Juve vyhravalo castejsie nez ostatny, vela krat to bolo tesne vitazstvo tak sa riesili sporne situacie. Ale boli situacie kedy aj Juve prehralo sporne titul, opat zapas v Piacenze ked sa hralo na vode. Co uz, stalo...

Reagovat
smazaný uživatel

jediny co si jako fanousek juve z tohodle uzivam je fakt, ze uz mi nebude moct zadnej Interista tvrdit ze oni sou naprosto cisty... vzdycky sem tvrdil ze za tim Inter nejak stoji, protoze ty uspechy co prisli po ty afere byly predvidatelny a Inter na tom musel ohromne vydelat... ted uz si Moratti vydelal tolik, ze nejaky pospineni jmena je mu u zadku...

Juve v tom byla namocena, o tom se tu nikdo nemuze hadat... pravdepodobne nejvic ze vsech... slysel sem nazory treba jako ze byla nejaka dohoda mezi nejsilnejsima tymama, ze v tom byly namoceny prakticky vsechny italske velkokluby a ze Inter znicil vlastni dukazy a vytahl spinu na ty ostatni, kvuli vlastnimu profitu...

vsechno spekulace, do kterejch my fanousci proste nemuzem videt... hold v dnesnim svete hrajou penize ve fotbale takovou roli, ze prakticky kazda vec kolem toho se odehrava za uzavrenou oponou a jen ti bohati do toho muzou videt...

bojim se ze se Italskej fotbal z teto afery bude vzpamatovavat dlouho (zda-li se vubec vzpamatuje uplne)... uz nas v zebricku UEFA predehnala Bundesliga a timhle tempem nam za chvily budou dychat na zada i ligy z Ruska, Francie, Nizozemska a Portugalska...

a co muzem udelat my? jen tise sedet a sledovat jak si s tim u nas v Italii poradi...

takze ja jako nejen fanousek Juve, ale Italskeho fotbalu, si preju aby se uz zadny spiny na povrch nedostali, at se to cely smete pod stul, dokud to este de... at se Italsky tymy vzpamatujou a at si ziskaj znovu povest jednech z nejlepsich v evrope...

Reagovat
DelPiero137

za ten nazor na Taliansky futbal.

Reagovat
10

jinak Jajinek by díky tréninku argumentace při Calciopoli za poslední roky mohl teď zastupovat Olomouc v tý jejich kauze žádnej právník s tímhle problémem nemá takový zkušenosti...

Reagovat
Jajinek

no já chodím na ty jednání...a je to celkem síla...pravdu tam neříká ani jeden subjekt...lže vedení Sigmy, Kubíček i Kapr...je to vážně vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Sigma mi je dlouhodobě sympatická, jsem zvědav, jak to celý může dopadnout...k jakýmu vyústění se to zaím vyvijí? vím o tom jen po střípkách...

Reagovat
Jajinek

no vyústění...co se týče oudního jednání, tak tam se to jede do patu...protože jsou to pořád tvrzení proti tvrzení a po konfrontaci to tak je i s tou nahrávkou Kubíčka...

Ve všech verzích jsou nesrovnalosti :

Kapr půl roku čekal, zničil všechny důkazy sám, krom Obermajera, který mu dluží obrovskou sumu peněz mu všichni svědci cuknuli (přál bych ti vidět rozklepaného Kincla)..navíc na detekrou lži Obermajer vůbec neuspěl .Sám Kapr vždycky tušil, že asi nemá šanci a nyní se tam jen řiˇhná, když ho někdo se do toho vložil Kubíček

Jirka odmítá pustit nahrávku co má celou, v nahrávce a zejména ve svědecké výpovědi se diametrálně liší od svých dřívějcích vystupování v médiíícha zejména na VH klubu, dokonce si někdy protiřečí ve výpovědi a v zákulisí se jen šušká, kvůli které funkci tohle všechno dělá.

Ve vedení Sigmy také není vše v pořádku, protože se chová ustrašeně, zoufale a úplně dislogicky...zbaběle kope kolem sebe, vydává nesmyslná a bulvární prohlášení, obviňuje činovníky, pod tlakem zbrkle podepisuje hráče a navíc výpověd pana Římského měla do věrohodnosti daleko asi jako Jack Sparrow ke Kájovi Maříkovi...

prostě pravda bude tak nějak mezi...a tomu soudci to nezávidím, protože on vlastně nemá jak získak skutkově prokázaný stav. takže se bude pořád odročovat a odročovat a doufat, ¨že se někdo nějak diametrálně prořekne, přijde s novou nahrávkou, nebo snad i dozná...jinak přijde zprošťující rozsudek.

Co se týče fotbalového dopadu...tam je to taky vtpné...Golda chce trestat a mele cosi o tom, že je mu jedno jak dopadne soud. Jeho památná věta zněla asi ve smyslu "my jsme nezávislý orgán a soudy se neřídíme, ty tu nejsou aby posuzovali práva našich subjektů"....což bylo nejvíc vtipné...páč podle základní definice je, že soudy jsou tu přesně od toho...ba dokonce ty práva mohou i vytvářet a zakládat...prostě on nemůže bez konečného rozhodnutí soudu rozhodnout, aniž by to přežil. Pokud by přeřadil Sigmu do druhé ligy, tedy tým s ekonomicky jedním z nejsilnějších zázemí a potenciálem u nás, a soud by pak vydal zproš´tující rozsudek, tak právník Sigmy během týdne svaz sedře z kůže. Pokud Sigmy nepřeřadí a soud pak vydá odsuzující rozsudek, tak bude za debila, protože nejvíc bojoval proti korupci a pak ji nepotrestal.

Na druhou stranu, soud může rozhodovat třeba dalšího půl roku a v rozběhnuté soutěži už by těžko mohl jednat...navíc neznám disciplinární řád CMFS, v jaké situaci a jestli po udělaní licencí, schválení přihlášek k lize a rozlosování ročníku ještě mohou něco měnit a kolik sezón zpátky. Každopádně nezávidím ani jemu.

Sám se divím jedná věci...proč ještě nikdo u toho soudu nevznesel tu nejdůležitější vět. "Proč by Sigma sakra uplácela tenhle zápas"...vzhledem k fakultativním znakům skutkové podstaty...tedy pohnutce, by se to dalo uplatntit....páč nikdo ještě nedokázal vysvětlilt jaký by měla Sigma motiv ten zápas uplatit, když bylo jasné, že Střížkov nemůže na Hané nic uhrát (venku bez výhry za celej rok, kádr po týdenním flámu bez motivace a navíc jak řekl Ordoš totální nazdárci)...navíc výhra Sigmy sama o sobě nic ale vůbec nic neznamenala...důležitý bylo utkání Sparty v Boleslavi..

...něco je ale v Sigmě shnilého a bezprestředně to souvisí s těmito věcmi okolo Kapra a Kubíčka...o tom jsem bohužel i jako fanoušek přesvědčen.

Reagovat
10

uff, to je docela síla...díky za vyčerpávající info

Reagovat
smazaný uživatel

Útok na Facchettiho se dokonce nelíbi ani Palazziho kolegovi Gigi Rivovi, která ma ve federaci na starost reprezentaci. Ten dokonce tvrdí: "Ve fotbalovém světě byl jediný anděl - Giacinto Facchetti."

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že tu nejsou avatary, ty by sis okamžitě hodil Facchetti se září nad hlavou ... Facchetti, Moratti a Guido Rossi, tvoje svatá trojice předpokládám.

Neříkám, že Facchetti dělal něco špatného, ale dělal to samé co ostatní, čili telefonoval s patřičnými osobami z řad rozhodčích. Takže pakliže je Facchetti anděl, jsou jimi i ti ostatní, kteří byli potrestáni, taková je logika. A jen proto, že už se může dívat na to dění pouze z fotbalového nebe, tak není na místě k němu chovat přehnanou úctu, jako to nyní děláš ty. I kdyby byl legendou Interu Mickey Mouse nebo Kačer Donald, nedělal bys v tom rozdíl, hlavně že můžeš vynášet někoho do nebes, aniž by ses zabíral fakty a uznal chyba na straně svých tzv. hrdinů.

Co se týče "čo som tu také špatné povedal, hmmm?" ... Bral jsem to tak, že o tom mluvíme s Jajinkem obecně, čili o tvých výrocích vůbec (platí i pro uživatele Bennes). To v podstatě znamená, že jdeš s proudem. Jajinek něco napíše a za týden tu píšeš v pozměněné formulaci to samé atd.

To je asi tak vše, co jsem chtěl říct. Přeji pěkný podvečer

Reagovat
smazaný uživatel

Džentlmen a mezinárodně respektovaný hráč Luis Figo přišel do Interu z Realu Madrid. Před zápasem s Juventusem viděl Moggiho, že jde do kabiny za rozhodčími. Přestože vše zachytila televizní kamera, Moggi tvrdil, že to není pravda a potrestán byl Portugalec... Fanoušci byli naštvaní, vedení klubu bylo naštvané, ale nic s tím dělat nemohli. Italští hráči do Interu nechtěli přestoupit, věděli, že nemohou nic vyhrát. I Ronaldo ze stejného důvodu utekl.

Aha, tak ty si to myslel obecne. Ja som to pochopil tak, že smerom k tejto diskusii. Vieš mi uviesť kedy to tak bolo? A s Jajinkom zvyknem aj súhlasiť, čomu sa on aj teší Myslím globálne, že má na to celkom dobrý pohľad

Reagovat
Jajinek

v téhle diskuzi mi spíše vadilo, že když o CP nemáš žádné podrobné info a v té době jsi vlastně ani Interu nefandil, že máš potřebu se zase vyjádřit a slepě hájit pomocí útržků článků, které jsi někde našel...pak jsi opravdu pro srandu a dáváš Juventinům do rukou dost silnou zbraň...

...velice si vážím Zurixe za jeho přístup třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

K CP tu mám len pár príspevkov, akurát také, že Moggi je korupčník a ešte kritizuje ostatných...to je to čo si ty nazval-zlodej kričí, chytte zlodeja... plus ešte to, že Juve mal byť v Serii C, ale to som si robil len srandu...inak sme sa tu bavili ešte o ženách, ale k CP tu nemám moc veľa príspevkov, takže neviem o čo ti ide + ešte som dal tu teraz s tým Facchettim normálne vyjadrenie jednej osoby, čo si o tom myslí

plus figo, čo je ale známe

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nesrovnával Moggiho s Facchettim. Kdybych chtěl srovnávat, tak zmíním Moggiho jméno. Mluvil jsem v šíři celého CP, kde byly potrestané i jiné týmy. Takže mi zase s maestrem frostieem nepředhazujte něco, co jsem neřekl ... Luciano udělal holt několik bot a sám za to nesl zodpovědnost. To že to odnesl celkově klub, protože to vlastně dělal pro něj a v jeho zájmu, to je zkrátka smutný fakt. Ale pakliže existují nahrávky Facchettiho hovorů směrem k rozhodčím, provinil se stejně, jako jiní, kteří na základě těchto nahrávek, byly během 2 týdnů odsouzeni a potrestáni.

K téhle diskusi bych jen dodal, že se až vehementně zastáváš Facchettiho a děláš z něho přehnaně svatého.

Reagovat
smazaný uživatel

Facchetti žádal rozhodčí, aby na jeho tým nebyli tak tvrdí. Nic jim za to nenabízel, ani jim nevyhrožoval, jen prostě loboval. Velmi často hovořil s Paolem Bergamem. V současnosti již bývalý rozhodčí popsal situaci následovně: "Bavil jsem se zástupci všech klubů. Tvrdil jsem to už v roce 2006. Dokonce se Inter s námi bavil více než jiné kluby. Bylo to kvůli tomu, že se jim v té době nedařilo a na rozhodčí si stěžovali. Byly to ale naprosto legální debaty, nejde je ani nazývat nesportovními."

Reagovat
smazaný uživatel

"Bavil jsem se zástupci všech klubů. Tvrdil jsem to už v roce 2006. Dokonce se Inter s námi bavil více než jiné kluby."

Sám sis odpověděl

Reagovat
smazaný uživatel

Byly to ale naprosto legální debaty,....

Reagovat
smazaný uživatel

To s ostatními taky. Máš to tam napsané.

Reagovat
Jajinek

jak to můžeš vědět...opět jen cituješ jeden článek na našich stránkách...jiné zdroje nemáš...přelož si ty hovory, jsou k dispozici, přelož si určité fotbalové předpisy a sám si udělej názor. Já si taky myslím, že ty hovory byly v podstatě legální...ale to byla tedy i většina těch z AC Milán i některé Moggiho...v tom je ten vtip

Když bych reagoval na příspěvek nahoře...ty o CP hovoříš bez jakýhkoli znalosti širších souvislostí a ještě děláš závěry, které prezentuješ jako fakty...navíc ti to 10ka, která problametica hodně rozumí, vyvrátí jedním řádkem a pak jsi pro smích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tak se příště radši nevyjadřuj...

Reagovat
lnterista

a v jakem duchu se nesly rozhovory Facchetiho(jak rikas legalni) a v jakem duchu se nesly ty nelegalni Moggiho?

Reagovat
Jajinek

podle toho, co jsem si přeložil, tak ani jeden z nich nikdy přímo nepožadoval ovlivnění žádného zápasu...google translator sice italštinu moc nedává, ale když si přeložím i ty inkriminoané články (jsou asi 3), ze jejichž porušení jsou ty jednolitvé kluby obviňovány, tak to prostě tu jejich skutkovou podstatu nenaplňuje.

Já kdybych seděl v té komisy, tak bych v roce 2006 nepotrestal nikoho

Když už bych si to kvalifikoval jako porušení, tak bych potrestal i Inter, ne přeřazením do Série B, páč podle mě článek 6 porušen nebyl, nebo to ty odsplechy nedokazují, ale podle jejich logiky by musel přijít určitý odpočet, jako třeba u AC atd..

...jaké tam byly zákulisní čachry se ale stejně nikdy nedozvíme...

Reagovat
10

Facchetti: "Hele, viděl jsem naše výsledky s Bertinim - 4 vítězství, 4 remízy a 4 porážky ..."

Bergamo: "Proboha, musíme 5,4,4. Ale vítězství."

Facchetti: "Ale řekni mu, že zítra je to důležité. Pískal 12 zápasů, 4 4 4'

Bergamo: "...Ano slyšel jsem, neměj strach. Je to chytrej kluk, umí v tom chodit."

tohle je výtažek z jednoho z těch nejproblémovějších rozhovorů, Facchettiho 4-4-4 se docela negativně proslavilo...

http://youtu.be/-k-3jdoA6Mo tady se zase třeba Facchetti ptá Bergama, kde má zaparkovat, když k němu jede na večeři

Reagovat
smazaný uživatel

Eso z rukavu . Mozem sa spytat, su tie hovory niekde prelozene do anglictiny? Po taliansky neviem :-/ a par rozhovorov som si precital, ale cez translator to neije ono.

Reagovat
lnterista

na eso si teprve pockej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si taktiez nieco nasiel v anj.. Je toho spusta, takisto znova Fachetti, Spaletti, Moratti, a samozrejme stryko Galliani... Ak by neikto chcel, tak to tu skopcim.

Reagovat
10

v angličtině to moc není...jediný, koho to zajímá je Goal.com, kde je dost článků ke Calciopoli, ale překlady těch odposlechů jsem nikde nenašel

Reagovat
smazaný uživatel

j, na goal.com som precital par odposluchov, ale je ich tm malo.

Reagovat
lnterista

no a Moggi?

Reagovat
Pinturicchio

Tohle by mě taky zajímalo. Pokud Moggimu nebylo prokázané žádné ovlivnování zápasů, v čem se pak ty jeho telefonáty liší?

Reagovat
Jajinek

v četnosti, dikci, způsobu komunikace, jednotlivých větách...co jsem tak znamenal, oni někdy hovořili až v šifrách všichni...takový to Ivánku kamaráde a kapříci atd...podle mého si i dávali pozor, aby kdyby nedejbože to někdo slyšel, tak by s to určitým způsobem nedalo vyložit.

Reagovat
Pinturicchio

Takže třeba Facchetti např., narovinu řekl - pískáte hovno, beze snahy to ovlivnit a Luciano mluvil v těch "šifrách"?

Reagovat
Jajinek

to jde těžko takhle generalizovat...těch odposlechů je neuvěřitelná mrda...tam jde o dikci těch článků a nějaký výklad toho, co je ovlivnění zápasu, co nění, co je porušení proti sportovním pravidlům, co není...a jestli už tady ta a tahle věta z odposlechu tu skutkovou podstatu naplňuje, nebo k ní směřuje, či ano či ne...a narovinu, v tomhle ti nako neital nikdy nepodám věrohodnou informaci.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, ale vesměs to z toho vyplývá, když říkáš, že Luciano se provinil víc. ( Přiznám, ty odpslechy jsem neviděl / nečetl, sleduju vesměs jen články + info od lidí, co se v tom orientujou - 10, Ty a Lubinterista, tady na EF - ostatní to bude neřeší / nesledujou / prakticky nepíšou )

Reagovat
DelPiero137

Konecne zaujimava debata. Nie osocovania ale skutocne fakty ktore sa tykakuju podstaty obvineni!!!!

Zhrnute : skoro kazdy predstavitel svojho klubu komunikoval s rozhodcami, ich predsedom.

Priamo nikto neziadal vyhodu v zapase (aspon podla zatial preskumanych nahravok).

Moggi sifroval ale tazko dokazat co tym chcel povedat, naznacoval?

Facchetti isiel nato priamejsie? (4,4,4)

Reagovat
10

z těch odposlechů si nikdo o žádnou přímou výhodu neřekl, přestože tam byly náznaky...

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam je napísané? každopádne to sú len noviny, nič viac

Reagovat
10

rozhodnutí disciplinární komise, která dala Figovi pokutu za křivé obvinění...zvláštní, že "vše zachytila televizní kamera"

Reagovat
smazaný uživatel

však som hore udával, že Figo bol potrestaný a samozrejme ho za to musela potrestať spomínaná komisia

Reagovat
10

aha, takže komise si to vymyslela?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem presne o čom je ten článok, ktorý si mi tu dal, tak sa k tomu nemôžem vyjadriť...a komisia mohla rozhodnúť aj nepresne, resp. Figa potrestať za niečo trochu iné (ale týkajúce sa toho, že videl Moggiho)

Reagovat
10

nemyslíš si, že kdyby Moggiho natočila televizní kamera, jak tady ty píšeš, že by potrestali jeho a ne Figa?

Reagovat
Jajinek

to je ale ono...ty jsi se už vyjádřil tím prvním komentem, i když nevíš souvisloti, jak to dopadlo, co se tam řešilo...jen si našel jeden článek v češtině...

Reagovat
10

a co to má společnýho s tím, že se provinil proti pravidlům? ty odposlechy si nikdo nevymyslel...a útok z toho udělal jen Moratti, který chce od problému zbaběle odvrátit pozornost

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuvěřitelné, že si někdo dovolí srovnávat Moggiho mafiánské praktiky k rozhodčím a Facchetiho.. ..

Reagovat
smazaný uživatel

A to řekl kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

900. pre Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

vsechny sefy bych vahazel dal jim mastny pokuty a uzavrel to! A jeste jeden prohresek a okamzitej pad do posledni ligy

Reagovat
10

http://www.fcintermilano.com/clanek-2207-vysmech-fotbalu---inter-se-pry-provinil-vic-nez-juve

sorry, ale...

(btw. už vím, kam chodí MSgoo pro "argumenty")

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz aky blbec pisal - vobec nebol zaujaty. Kde mal preboha INTER papierovo najsilnejsi tim??? ukazte mi ho, co nedokazali v roku 2006 NIC DOSIAHNUT, Juve vyhralo scudetto, AC milan finale LM. Ale jasne, inter mal najlepsi tim.... FAIL

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tu z toho dal dva riadky !!! potom bianconero začal písať dlhé romány, a mne sa na to nechcelo nič písať, tak som skopčil niečo z tade...ale tá veta je krásna:Útok na Facchettiho se dokonce nelíbi ani Palazziho kolegovi Gigi Rivovi, která ma ve federaci na starost reprezentaci. Ten dokonce tvrdí: "Ve fotbalovém světě byl jediný anděl - Giacinto Facchetti."

Reagovat
smazaný uživatel

proč už si tam nedají normální pozadí krucinál?!

Reagovat
lnterista

ty ses taky ale peknej kousek

Reagovat
10

díky

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Pekárek

Reagovat
Pinturicchio

Dnes slaví své 74 narozeniny Luciano Moggi, ... vše nejlepší a dotáhni ten boj do vítězného konce !

Reagovat
smazaný uživatel

A aby si este niekedy sadol na manazersku stolicku JUVENTUSU!

Reagovat
DelPiero137

Hlavne mu patri moja vdaka zato co pisala "10". Ze to nevzdal a bojoval za pravdu.

Aj ked to znamenalo ze priznal aj svoju cast viny ale hlavne ze chce ukazat ako to naozaj bolo.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Skoda ze takyto clanok musi vyst akurat ked mam najmenej casu si ho precitat a reagovat.

Z pohladu fanusika Juve by som chcel len tolko, aby uz konecne kazdy uznal (na zaklade nahravok) ze Juve nemalo ziadne vyhody oproti ostatnym ako to bolo v 2006 prezentovane. Iste previnenia tam boli ale tie podla vsetkeho nerozhodovali o vitastvach (v 2005 a 2006 kazdy videl ze Juve vyhra na ihrisku).

Netuzim po krvnej pomeste Interu, ale ak v tom ma prsty Moratti, chcem aby zato niesol zodpovednost (nie preradenie Interu a take extremne tresty).

Chcel by som aby FIGC nejakym sposobom odskodnila Juve, lebo nas nespravodlivo, narychlo odsudili. Poskodili povest, pripravili o peniaze. Viem ze je to nerealne ale FICG vyniesla verdikt nech si zato nesie zodpovednost.

Hlavne tieto kauzy skodia Calciu, uz aby to bolo raz a navzdy uzavrete a zvitazila spravodlivost.

Reagovat
smazaný uživatel

morati a berlusconi sa zbavili timu ktory nevedeli normalne poraziť

Reagovat
Jajinek

hodně lidí tu volalo po Tomově názoru...zde je. Berto to jako pohled z druhé strany...a některé věci jsou tam zajímavé...

http://www.fcintermilano.com/clanek-2210-gigi-riva-se-zastal-facchettiho-chysta-se-protest

Reagovat
10

Co je tam konkrétně zajímavé? Super propagandou tam ty fanoušky krmíte

Je krásný, jak se najednou Interisti ohánějí tím, že telefonovat delegátům a podobným není nic zvláštního, že to je v pořádku a dovoleno to bylo (blbost)...speciálně krásná je ta věta "Nic jim za to nenabízel, ani jim nevyhrožoval, jen prostě loboval."

Rád si nechám na konkrétních případech vysvětlit, v čem se Moggi provinil jinak/víc, než Facchetti.

Reagovat
Jajinek

mě tam přijde zajímavé to rozebírání vlivu...jinak ten článek nepředkládám jako vlastní názor...

Reagovat
10

dobře, ať rozebere vliv Interu v calciopoli, spojitosti lidí, který o tom rozhodovali...tam už si Bojda žádnou pohádku nevymyslí...ty posty byly obsazeny jasně

jinak tyhle řeči o historickým vlivu beru, ale ne s ohledem na Inter...ať prosím nikdo nedělá z Morattiů malinkatou rodinku bez vlivu, vždyť to je do očí bijící kravina

Reagovat
DelPiero137

Cely svet, nie len Interisti tvrdili ze uz len telefonovat s rozhodcami je proti pravidlam. Bez ohladu nato ci uplacali rozhodcu alebo sa len rozpravali. Teraz niektori tvrdia ze to trestne nie je, tak preco bol Moggi a Juve potrestane?!....

Su na Moggiho dokazy ze by niekedy podplacal, ponukal rozhodcom odmenu za piskanie v prospech Juve?

Reagovat
10

teď dokonce tvrdí, že to bylo dovoleno a nevadí jim psát, že vlastně volali nejvíc...to je hodně úsměvný

Reagovat
Pinturicchio

Ty samé kecy, co měl tady, ty samé kecy, co má ted Moratti.

Reagovat
smazaný uživatel

bojda je pořád stejně blbej , kdy ten vůl konečně dospěje , toť otázka .

Reagovat
10

no...moc se nezměnil...viz:

MSgoo: na co si tu jako hraješ? Ty po mě chceš, abych Ti hledal důkazy proti našemu klubu? Abych Ti přepisoval odposlechy Moggiho a porovnával je s Facchettim? To si ze mě děláš prdel, nebo co? Kdo jsi, nastrčený špicl? Tahle stránka je černomodrá, patřící Interu. Na rádoby objektivní bláboly máme u nás sračky jako diskuse na EF, tak tam zas zalez a plň svou roli hadrového panáka tam, ciao

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák on to myslel v dobrém .

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Jenže MSgoo mu to celé poslal jednou hláškou ( nevědomky ) do kytek .

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ked porovnam tento clano s tymi na juventus.cz tak sa v nicom nelisi je jednostranny subjektivny a vychadza iba z danych faktov ktore sa hodia danej strane myslim si ze nema s vobec co vycitat autorovi fanusikovskej stranky Interu preto ze na tej vase je kopa rovnakych sraciek mnohokrat este väcsich to je moj nazor ked citam ohladom tejto veci jednu aj druhu stranu a musim sa smiat

Reagovat
sinter

Reagovat
lnterista

jj ale na to si tady zvyknes...to uz ani neresim

Reagovat
smazaný uživatel

S jedním určitě souhlasím, na fcjuventus.cz je kupa, neřekl bych sraček, ale spíš hloupých názorů a někdy pohledů.

Reagovat
Arne

To je imbecil... On furt jede dle kréda "čím víc fanatismu, čím lepší fanoušek", ne?

Jinak MSgoo překvapil.

Reagovat
DelPiero137

A takto vznikaju "legendy" o skorumpovanom Juve. Staci ze sa prida dalsich 5-6 fanatikov ktory to takto budu podavat svojmu okoliu. Oni tomu uveria, podlahnu lebo poculi tuto upravenu pravdu z pohladu Interu. A ked sa casom dopocuju o skutocnych faktoch, uz to bude ovplyvnovanie mega korupcneho Juve, ktory sa snazi zvratit skutocne dokazy. A vsetky dokazy co pridu su uz iba podvrh.

Sila slova je obrovska a niektorym ludom by sa malo zakazat vyjadrovat....

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele