Bystrov hraje pořád venku, zlobí se Spalletti

13.04.2010, 21:42
Aktuality
Zenitu Petrohrad se vydařil start v ruské Premier Lize, ne se vším je však Luciano Spalletti spokojen. Holohlavý stratég se opět vrátil k citlivému tématu Bystrov. Podle něj není možné, aby na domácí půdě hrálo deset hráčů a jedenáctý hrál neustále venku.

Odchovanec Zenitu Petrohrad Vladimir Bystrov odešel v létě roku 2005 k týmu největšího rivala Spartaku Moskva a navíc během působení v červenobílém dresu proslul různými provokacemi a urážkami na adresu Zenitu. Když se Bystrov uprostřed sezóny 2009 do Zenitu vrátil, vyvolalo to obrovskou nenávist ze strany fanoušků Petrohradu. Ta Bystrova pronásleduje dodnes.

"Na stadionu Petrovskij je vždy úžasná atmosféra, cítíme se jako doma. Tady ze sebe hráči vydají víc, než mohou. Mám jen jednu výhradu. Je mi líto, že se tato pozitivní atmosféra přenáší jen na deset hráčů, ne na všech jedenáct. V Zenitu je hráč, který neustále hraje venku. Je to Bystrov," řekl Spalletti novinářům po úspěšném utkání s Lokomotivem Moskva.

"Máme velmi jednotný tým, proto všichni hráči cítí to samé, co Bystrov. S absolutní jistotou mohu říct, že Bystrov zná barvy Zenitu a ví, co znamená hrát za tento klub. Chtěl bych poděkovat za vítězství hráčům, kteří hráli doma, chci poděkovat i Bystrovovi, který hrál venku."

Mezitím pokračují různá opatření ze strany vedení klubu, aby se urážkám na adresu Bystrova zamezilo. Bezpečnostní služba Zenitu dokonce nepovolila fanouškům pronést na stadion banner s textem: "Domov - tam kde tě mají rádi a věří v tvé schopnosti. Sašo (Alexandr Keržakov, pozn.redakce), vítej doma", s odůvodněním, že tato slova nepodporují Keržakova, ale jsou zaměřeny proti Bystrovovi.

Autor: David Kubáň

Komentáře (102)

Přidat komentář
milan78

Reagovat
irik

Fans Zenitu .

Tohle se mi na Rusácích vždycky líbilo.

Reagovat
justcall

čí chleba jíš, toho píseň zpívej

Reagovat
fantomas

No...nevim...každopádně nemusíš zbytečně nastavovat další a další sloky..

Reagovat
justcall

aha, sry já nevěděl že ty tady tomu velíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
justcall

no neberte to vážně, je to myšleno tak trochu ironicky, prostě nechápu jaké sloky myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nech sa Bystrov zbalí a nech zmizne niekam inam. A ten posledný odstavec, to je sila.

Reagovat
terry

Pěkně řečeno.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Luis Figo by se mohl vrátit z Realu do Barcy jen s předem pořízenou rakví. V Zenitu jsou ještě hodní. Bystrov je úplný omyl a kudla do zad fanoušků Zenitu....

Vůbec se mi nelíbí, jakým směrem se v tomto ohledu ubírá Zenitu. K fanouškům, kteří s ním drželi v mnohem horších časech a byli vždy 12 hráčem, se chová jako k nějakému póvlu a podle mě by měl na tom svém novém Gazprom stadionu radši takové ty pijavice (definice pro fanoušky momentálně úspěšných klubů, kteří k němu nemají vůbec žádný vztah a po větším neúspěchu jsou schopni přestat fandit, velmi častý výskyt například v diskusích Eurofotbalu. ).

Bystrov sviňja, Bystrov sviňja!

Reagovat
domingo

Asi chcou mít ze všeho PL, no.

Reagovat
j_mrazik

PL = pořádná legrace?

Reagovat
Radar

Jak byl prosím tě ten web na ty sestřihy z PL ?

Reagovat
smazaný uživatel

www.rfpl.org. Tam úplně dole.

Reagovat
Radar

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov sice po meste prej chodi s bodyguardem, ale myslim ze v Petrohrade neni nikdo takovej magor aby mu nejak ublizil.... akorat mu prej parkrat nekdo objel auto

Reagovat
domingo

To s tím transparentem nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

fanouškům

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se fans neobratili taky proti vedeni s timhle jeho prestupem...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne lidi o tom uvazuje, nebo uvazovalo.... (a ja osobne bych mnohem vic smeroval vsechno smerem k vedeni, protoze to byl prave Kornějev a spol co tohle zpusobili a pak se vymlouvali stylem "my to netusili" - ikdyz samozrejme museli vedet co se stane), jenze jedinci nic nezmuzou. Sem tam se nekdo v kotli snazi rozkricet "эй Газпром ты всё испортил" (Gazprome, vsechno si znicil), ale na individuality se 5000 kotel nechyta.

Jde hlavne o to, ze vetsina lidru ultras jsou pomerne znami osobnosti a jsou v kontaktu i primo s klubem. Jakykoliv prusvihy pak jdou na jejich zada osobne a proto se od podobnejch veci distancujou. Dokonce se po minuly sezone stahly vsechny primy choraly proti Bystrovovi (Bystrov svině a podobne) a zustal jenom jeden, kterej se pouziva dal - udajne za tim bylo prave vedeni klubu, ktery dalo vedoucim kotle ultimatum.

Neni to tak jednoduchy...

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov je výbornej fotbalista, jeden z mejch oblíbenců a každej je jednou blbej (viz. přestup do Spartaku a ty posměšky).... Ale snaží se teď hrát na 100% za Zenit a když Slavisti mohli odpustit Brabcovi, tak nějaká část Zenitu i Bystrovovi..Pokud ale zas udělá nějakej přehmat, tak zabít rovnou

Reagovat
stas87

nejaka cast?cely kotol + este nejake sektory vdaka bystrovovi bola aj bitka ako futbalistu ho uznavam ako cloveka absolutne nie!!len je mi luto ze v zenite nie je iny rusky hrac rovnakych kvalit ako je bystrov zenitu vdaci za vela zenit mu dal sancu hrat ligu a zarobit si love dneska mohol robti nekde vo fabrike za par rublov je to zapredana dusa su veci ktore sa nedaju odpustit a on tych veci spravil dost!!

Reagovat
smazaný uživatel

To že se upsal jednomu z největších rivalů, to by se ještě dalo v krajním případě prominout. Ale když plival na svůj původní klub, tak si nezaslouží nic jiného než nadávky a opovržení. A srovnání s Brabcem není zrovna ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by si snad treba Matusovicovi odpoustil?

Reagovat
smazaný uživatel

koukni na Sionka....Chachar a hraje ve Spartě nebo Pospěch...Ten se taky může v klidu vrátit

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte, nezamlouvej to hracema, ktery proti Baniku zadnou spinu neudelali..... jako treba Keržakov.

Reagovat
smazaný uživatel

ono stačilo, s jakou vervou slavil Pospěch goly za Spartu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli ti to staci jako spina, tak prosim - Keržakov taky s vervou slavil goly D.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to podpásovka..

Reagovat
smazaný uživatel

Pospěch není chachar, už v Baníku říkal, že srdce má v Opavě a fanoušci Baníku to respektovali. A Sionko? Normální přestup na trase Baník-Sparta (stejně jako Čížek, Bolf, Slončík). Sionko nikdy nebyl symbol Baníku, naopak valnou většinu kariéry prožil ve Spartě, proto má v srdci jí. A na hřišti je to vidět .

Reagovat
r.mrazik

pripad Brabec je ale totalne jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětli mi prosím, proč by měl být Brabec nějak zavázán nebo ohleduplný vůči Slávii, která ho bez dání důvodu vyrazila

Reagovat
clinger

Brabec je u mě duševní mrzák.nebo spíše normální žoldák.jeden den prožívá zápasy jako kapitán za Slávii,oslavuje s jejími fanoušky a ti sparťanští jsou mu přinejmenším u prd...a druhej den flusne slavistickým fans do ksichtu a leze do zadku těm sparťanským.když ho vidím,je mi z něj na

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo to napiš jinak - Brabec dovede Slávii dvakrát k mistrovskému titulu jako kapitán, oslavuje s jejími fanoušky, je tváří Slávie na plakátech a ... a najednou ho vedení bez udání důvodu vyrazí na dlažbu a je z něj ho-no bez kontraktu. Ptám se ještě jednou - má být za co Slávii vůbec vděčný? Nebo lépe - měl by být Slávii vděčnější, než by měla být vděčná ona jemu?

Reagovat
clinger

ano měl.proč by ne?on Slávii pomohl ke dvoum titulům ale i ona jemu.kdyby ho do SLávie nevzali a Jarolím z něj neudlěla kapitána tak by nejspíš ty dva tituly které musí ve své kariéře stvaět hodně vysoko neměl!ale prostě podle mě by normální fotbalista měl mít nějaké citění.měl by hrát hlavně za sebe a taky za fanoušky a když už jednou dělám kapitána ve Slávii tak by pro mě měla být Sparta navždy tabu!jako je to věřím u většiny fotbalistů na světě.není běžné aby kapitán nějakého klbuu někdy poté hrál u nějvětšího rivala!

Reagovat
smazaný uživatel

takže Brabec má být Slávii zavázán, ikdyž ona ho vyhodila jako prašivýho psa? Tohle nemá cenu. Ty máš svojí slávistickou pravdu a nevidíš nic okolo.

Brabec určitě mohl vybrat jiný klub, než Spartu, ale nesouhlasím, že by měl být Slávii nějak přehnaně (pokud vůbec) zavázaný.

Jo a o těch fanoušcích - když Brabce ze Slávie vyhazovali, tak na něj právě tihle tvoji fanoušci, kterým by měl být zavázaný, kydali hnůj a spekulovali, proč že byl Brabec vyhnán z ráje a vždy to tak nějak vyšlo, že ta krysa je on. Ptám se tě ještě jednou - měl by být Brabec ohleduplný vůči klubu, co ho vyrazil a fanouškům, kteří ho poplivali?

Reagovat
clinger

A ty máš zase svou pravdu já to prostě cejtím jinak a dál bych to nerozebíral. jen si stojím za názorem že věština fotablistů by se takhle nezachovala a tak by to mělo být! věřím že kdyby to bylo naopak tak to taky vidíš trošku jinak

Reagovat
stas87

tak rozdiel medzi brabcom a bystrovom je aj v tom ze bystrov je odchovanec klubu zenit mu dal sancu ako mlademu v lige za petrzely ktory ho vytiahol do acka spolu s denisovom zacal svoju karieru v zenite a pozri co spravil....v moskve videl viac peniazi a zrazu zacal vykrikovat ze sa vzdy citil viac ako spartakovec....pri odchode nahadzal spinu na piter goly proti zenitu oslavoval ako keby dal gol vo finale ms...brabec zacinal v cb potom bol dlho mimo cr ked mu skoncila zmluva vonku a bol volny vybral si slaviu ku ktorej nemal absolutne ziaden vztah po dvoch rokoch ho vyhodi a on odide do turecka potom ho kontaktuje sparta a vrati sa ku sparte tiez nema ziaden vztah neni odchovancom ani jedneho prazsekho klubu tak potom nechapem nenavist slavistov ku hracovi ktory zacianl s futbalom 100km od prahy a v zivote nevykrikoval ze slavia je klubom jeho srdca....iny priklad je miller ktory prestupil medzi celticom a rangers to uz mozme srovnavat s bystrovom a miller sa ako krysa nezachoval a nemal narazky na byvaly klub

Reagovat
smazaný uživatel

jak by se většina nezachovala? Ty furt ublíženě vidíš, že podepsal Brabec Spartě, ale prostě si neuvědomuješ, že kdyby ho Slávia nevykopla, on by tam možná kapitánoval ještě dneska.

Jen pro tvoje info - Sparta Brabce lákala jedno přestupové okno (v zimě to bylo), kdy mu u vás končila smlouva, ale on ji poslal do prdele a podepsal prodloužení ve Slávii. A TA HO PO PÁR MĚSÍCÍCH VYKOPLA ...

Reagovat
clinger

jinak fanoušci ho nevyhodili.pokud se mstí Slávii tak na tohle zapomíná!jinak si myslím že mnoho sparťanů ho stále nemůže cejtit ikdyž někteří už taky přehodili na druhou kolej když už se bije za ně

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci se ho nezastali. Naopak.

Podívej se, jak se fanoušci postavili za Straku, když ho vylili v době, kdy vedl ligu o 9 bodů ...

Reagovat
clinger

Straka není trenér ale šašek ale to co následovalo poté si jistě sparťanští fans za rámeček nedají.výhrůžky a nenávist ke Hřebíkovi od prvního zápasu kdy vystřídal toho poloboha Franze,kdy někteří fanoušci fandili spíše soupeři než vlastnímu týmu

Reagovat
smazaný uživatel

prostě měli fans Straku rádi a Hřebíka nenáviděli. A dokázali přiznat, že klub, který oni milují, udělal chybu. Narozdíl od tebe a tobě podobných

Reagovat
clinger

Proč udělali chybu?že vyhodil šoumena Straku kterej se neudrží skoro nikde?a za co nenáviděli Hřebíka prosímtě?tohle vypovídá o intelektu některých vašich fans.ikdyž co se divím.když si vzpomenu na tu komedii z Letný když Sparta pustila zápas Strakově Plzni a tím ji zachránila v lize a sparťanští fans fandili Plzni to mi tenkrát bylo na

Reagovat
smazaný uživatel

jádro pudla není, zda byl Straka lepší nebo horší než Hřebík

Reagovat
smazaný uživatel

proboha, teď si čtu toho tvýho "duševního mrzáka" ... Evidentně tohle sousloví neumíš používat.

Reagovat
clinger

nevím,mě se to u něj docela líbí ještě teď vidím jak se bije do prsou když hraje v červenobílém dresu a prožívá s kotlem děkovačku.no a teď je skutečnost taková,že nás poslal do ha... a div nelíbá rudej dres

Reagovat
smazaný uživatel

do haj-lu jste ho ale první poslali vy. To už si jednou uvědom.

Kážeš tady na jednu stranu, ale zapomínáš, že tahle mince má dvě strany a ta první byla poplivána dřív

Reagovat
clinger

ja myslíš. takže se teď valstně Brabec mstí

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že se přišel pomstít. Prostě mu hodil lano nejlepší český klub a adept na titul a to se neodmítá. Ale určitě mu sekundárně dělá velkuo radost, že klub, co ho nakopnul do koulí, je v takových sra-kách a jeho fandům nezbývá, než jen plivat (vy chytřejší - neberte to prosím osobně)

Reagovat
clinger

prostě je to váš hráč tak ho budeš hájit,chápu

Reagovat
smazaný uživatel

No jak myslíš. Já se ti snažil vyvrátit tu tvoji utkvělou představu, že v kauze "Brabec x Slávie" není vina jen na Brabcově straně. Tvůj "duševní mrzák" na něj dle mě nesedí.

Reagovat
clinger

neříkám že je vina jen na jeho straně.ale to stejně nemá cenu řešit když ani jeden nevíme co stálo za jeho odchodem.

Reagovat
smazaný uživatel

clinger

14.04.2010 08:54

Brabec je u mě duševní mrzák.nebo spíše normální žoldák.jeden den prožívá zápasy jako kapitán za Slávii,oslavuje s jejími fanoušky a ti sparťanští jsou mu přinejmenším u prd...a druhej den flusne slavistickým fans do ksichtu a leze do zadku těm sparťanským.když ho vidím,je mi z něj na

[reagovat]

Z tohohle mi nevychází, že bys hledal chybu i jinde, než jen v Brabcovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že můžu brán jako nezaujatý člověk v tomhle případě, jakožto někdo, komu jsou obě S u pr*ele...

Souhlasím s efcébéčkem. Brabec hrál ve Slavii 2 roky, byl kapitán, ale na konci ho vykopli. Pokud by tebe vyhodili z práce bez udání rozumného důvodu, zbavili by se tě jako prašivého psa a pak by ti hodila laso konkurence, tak bys po tom neskočil?

Brabce jasně chápu, to, co ho pojilo se Slavií bylo roztrženo tím koncem. A že se tím mstil? Jednoznačně. A není důvod mu to zazlívat, taky bych ukázal takovým parchantům "tůdle"... Nebyl to slávista, byl to bývalý kapitán slávie...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo nemá v mozku zataženou roletu, musí tuhle situaci pochopit

Reagovat
salami

já osobně jsem třeba brabce nemusel moc ani ve Slavii takže mě nějak jeho přestup nemrzí, nicméně se to prostě nedělá, co mě fascinuje jak tu vyprávíte o tom že ho Slavia vykopla, to si jako fakt myslíte že má čistý svědomí?Že se prostě rano Jarolím s Doležalem vzbudili a řekli si pošlem Brabce do háje už se nám tolik nelíbí?

Reagovat
clinger

ta poslední věta je pro sparťany typická

Reagovat
smazaný uživatel

negeneralizuj. Napsal jsem ji já a já si za ní stojím.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=MIBX2XZmT40

V tom zápase proti němu skandoval spolu s fanoušky Zenitu i celý stadion Krasnodaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda to slovo "zlobil" bych z nadpisu vynechal ... neprislo mi, ze to Spalletti rikal rozzlobene.

Reagovat
smazaný uživatel

to mel bejt novej koment

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je nase video ...autorce vyridim, ze se dostalo az na EF)))

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť si v krasnodaru nebyl, tak může bejt tvoje video?

Reagovat
smazaný uživatel

pisu snad ze autor sem ja? ...dobre, tak pro natvrdly: "od nasich se kterejma jezdim"

Reagovat
smazaný uživatel

tak "naše" může znamenat jak stovky lidí, tak dva lidi, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak pro zajímavost, co Bystrov během působení ve Spartaku dělal.

"Ani jednou jsem tohoto rozhodnutí nelitoval, zápas s Pitěrcami mě ještě víc utvrdil ve správnosti tohoto rozhodnutí"

"Nejsem svině, jsem mjaso"

V zápasech proti Zenitu se hrdě poklepával na znak Spartaku. Góly Spartaku oslavoval, jak by vyhrál Ligu mistrů. S radosti proti Zenitu kopal penalty. Na Petrovskym jim ironicky tleskal a podobně...

Tohle video ho úplně charakterizuje.

http://www.youtube.com/watch?v=TGxgCA8oRy8&feature=related

Reagovat
kubys

Proč je v tom nadpisu za B měkký znak?

Reagovat
smazaný uživatel

To není měkký znak, ale Y.

Reagovat
kubys

Díky.

Reagovat
kubys

Jinak vždycky jsem žil v dojmu, že i se píše jako obrácene n...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas v tom peknej bordel

ы - to neni mekkej znak a "i" ... ale tvrdy "Y"

Reagovat
kubys

Vypadá to jak měkký znak a za tím nějaký paskvil. Tak sorry azbuku se učím sotva týden.

Reagovat
clinger

tak za tohle se fanouškům Petrohradu nedivím že ho nemůžou přijmout.něco podobného jako třeba Kulič v české lize

Reagovat
smazaný uživatel

Teda to slovo "zlobil" bych z nadpisu vynechal ... neprislo mi, ze to Spalletti rikal rozzlobene.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
salami

Reagovat
Shevchenko

http://www.youtube.com/watch?v=oCluw-QNY4k

Koukněte na tom videu na Aršavina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Když už jsme u zápasu Ruska s Nizozemskem.

http://www.youtube.com/watch?v=dfC6n5uaETQ

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Kolodin, ten má neskutečné střely, zrovna teď se vrátil v Dinamu po zranění a hned proti Lokomotivu zas střílel tím svým kanónem.

Jinak: http://www.youtube.com/watch?v=oRwFPqGrBio&feature=related

Reagovat
stas87

http://www.youtube.com/watch?v=QuwYGtU6ETE&f eature=related hlavne ten posledny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejradši mám taktický faul Vasilije Berezuckého.

http://www.youtube.com/watch?v=r-e1D-uXcYw&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
salami

přesně jsem věděl, že to bude tohle video, taky jsem si na to salto vzpomněl

Reagovat
salami

to se pozná mazák

Reagovat
smazaný uživatel

když bude hrát dobře ,jako že hraje ,tak ho prodaj na západ za nějakej čas.každopádně to je pěkná vopička,má nějak malou hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jedno se Bytrovovi upřít nemůže a to to, že má koule...nebo spíš hroší kůži...

Reagovat
smazaný uživatel

to stopro. Ukazuje to i na velkou psychickou odolnost. Málo lidí by vydrželo, kdyby na ně všichni na staďáku řvali a nadávalo by jim

Reagovat
smazaný uživatel

i rpto má moje sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

proto

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro Barcu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele