Bylo skvělé být znovu na hřišti, radoval se uzdravený Lahm

15.03.2015, 14:09
Aktuality
V Bayernu Mnichov mohou znovu stoprocentně počítat i se svým kapitánem. Ve včerejším zápase na půdě Werderu se na trávníku opět objevil záložník či obránce Philipp Lahm, který je v pořádku po zlomenině kotníku...

Někdejší německý reprezentant byl mimo hru od poloviny listopadu a už v týdnu byl připraven zasáhnout do odvety osmifinále Ligy mistrů proti Šachtaru. Bavorský celek v tomto duelu neměl problémy, vyhrál 7:0 a trenér Pep Guardiola se nakonec rozhodl s Lahmovým zapojením do hry ještě počkat. Lahm se tak dočkal až včera, několik minut před koncem vystřídal Maria Götzeho a měl tak svůj podíl na vítězství 4:0.

"Pro skvělé být po tak dlouhé době znovu na hřišti. Musím poděkovat spoluhráčům, kdyby ten zápas byl vyrovnanější, nemyslím si, že bych se dostal na trávník," prohlásil po zápase.

Bayern má výtečně rozehranou letošní sezonu a je ve čtvrtfinále jak v Lize mistrů, tak i v domácím poháru. Na dosah pak má obhajobu mistrovského titulu, v tuto chvíli vede o čtrnáct bodů před Wolfsburgem, který má k dispozici ještě dnešní dohrávku proti Freiburgu. Suverénní je Bayern i přesto, že se v průběhu celé sezony musí vyrovnávat s četnými absencemi

"Musíme vyhrávat naše zápasy a po reprezentační přestávce se snad všichni vrátí do akce. Trenér díky tomu bude mít více možností. Doufáme, že zůstaneme ve hře ve všech soutěžích ještě hodně dlouho. To by znamenalo, že budeme hrát více zápasů a bylo by fajn mít všechny zpět. Souvisí s tím i to, že někteří nebudou spokojeni, pokud nebudou hrát, ale jsme špičkovým klubem a široký kádr je potřeba. Viděli jsme to v průběhu minulých týdnů a znovu jsme to viděli také dnes," nechal se dále slyšet Lahm.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

lahm je jeden z nejlepších hracu sveta

Reagovat
Murtago

ve fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted, kdyz je mu uz jednatricet, se to da pri pohledu na jeho karieru a hlavne vykony stabilne na vysoke urovni bez mrknuti oka rict jinak to, ze za celou karieru jakozto obrance nedostal ani jednu cervenou je taky neco neuveritelneho

Reagovat
Lothar

Vítej zpět kapitáne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Jeden z nejsympatičtějších hráčů. Je dobře že je zpátky, ale Rafinha nezklamal, což je taky dobře.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Centrofixka

Reagovat
REPLIKATOR

Kam ho dal? Do zálohy zase?

Reagovat
bayern987

Myslím tam, kde hraje radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Gay.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyson Gay

Reagovat
Murtago

doping

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda a veľká osobnosť

Reagovat
db18

Reagovat
risk je zisk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele