Byl to především zbytečný faul, řekl k vyloučení v Edenu Bosz

30.10.2020, 11:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Reklama na Bosch u článku o Boszovi.

Reagovat
Rothbard

Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dadoprso

Zbytečný faul, zbytečná penalta, zbytečná porážka, ještě mohl říct zbytečný gól Slávie z rohu

Reagovat
Puskas

+ zbytečná cesta do Prahy.

Reagovat
Remt

Za mě naprosto ok prohlášení a zhodnotil ten zápas dost s klidnou hlavou mi přijde. Že to nebylo na červenou se shodnem všichni, žlutka jasná. Pomalu co zápas vidíš horší zákroky a červenou ohodnocené nejsou. A to že mohli docela i v klidu vyhrát nebo alespoň remizovat i v těch 10 má taky pravdu. Začal jsem to sledovat někdy od 60. Minuty a přišli mi jako lepší tým. Ani jsem si zprvu nevšiml že hrají o 10.. Takze za mě vše co řekl je ok

Reagovat
REPLIKATOR

zbytečný trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Zbytečný zápas.

Reagovat
Salfovic

I přes to oslabení, výkon Leverkusenu obrovské zklamání

Reagovat
bartes

a cos čekal? Že jim dají i o deseti trojku? Hráli venku vyrovnaný zápas o deseti. Vůbec nebylo vidět, že by hrála Slavia v 11. Spíš naopak Slávia zahrála velký prd a jen díky Olejovi vyhrála. Jinak by to byla remíza 0:0

Slavia spíš měla obrovské štěstí, že přišla ta přísná červená, jinak by tu trojku fakt dostala.

Reagovat
Pablos

no právě úplně v klidu by jim tu trojku dali i o 10, když jsem viděl kvalitu hry Slavie... kdyby si to nepřipustili tak do hlavy, že jim jeden chybí, tak je Slavia většinu časem pod tlakem jak ten závěr.

Reagovat
Y.N.W.A

Ale takhle jednoduchy to přece není

Reagovat
Pablos

no není, zveličuji to ...spíš narážím na to jak byla Slavia marná, že i kdyby pak byly uprostřed a v obraně Leverkusenu díry jak vrata... tak to Ševčík aspo. stejnak nikam nepřihrajou

Reagovat
Pablos

*přesně nepřihrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Leverkusen zářil. V prvních deseti minutách kopli ,míč snad pětkrát do autu, nebyli schopni si přihrát.Jediné, co jim vyšlo bylo závěrečných 15 minut, protože Slavia zalezla a jenom odkopávala.

Reagovat
Pablos

no vždyť... vždyť já se taky přikláněl k tomu, že mě Levekursen sic o 10lidech zklamal.

Reagovat
Y.N.W.A

Jj, Slavia marná byla, bez sebevedomi a formy totálně, to ale nemeni nic na tom, ze Leverkusen jen tak v 10 mohl hrat fifty fifty, dobre bránil, hral na brejky, na koncinto pak bylo vabank, ale tak nemohli hrat celek zapas, fyzicky by odešli, měli by diry vzadu...

Reagovat
Pablos

ale jo vždyt jo... však říkám, že to zveličuji

Reagovat
Pablos

plus na golmana můžou Slávisti chodit 1na1 a stejnak to nedají ...jak už nás přesvědčili vždy

Reagovat
maras93

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo to len o tej červenej, celý zápas bol od Leverkusenu bieda. Hlúpy faul Bellarabiho, hlúpy faul Hradeckeho na penaltu, tragické bránenie Dragoviča pri góle, absolútne jalové útočné štandardky, z ktorých za celý zápas nevyplynula žiadna šanca a to ich nebolo vôbec málo.

Celkovo ten zápas ale nebol pre Leverkusen veľmi podstatný a po vylúčení sa to ešte umocnilo, takže tá prehra nie je žiadny veľký problém. Horšie je, že sa proste jasne ukazuje, ako je tá ofenzíva bez Vollanda a Havertza bezmocná, Alario je síce dobrý strelec, ale typologicky je to iný útočník a potrebuje oveľa väčšiu podporu od zálohy a sám pre zvyšok tímu nevytvorí toľko čo Volland. Wirtz je talent a raz možno Havertza nahradí, ale momentálne sa jeho úrovni ešte nepribližuje, takže ten tím je ďaleko slabší ako posledné 2 sezóny. Schick by v tej ofenzíve mohol urobiť rozdiel, ale obávam sa, že to bude sklenenka a viac času strávi na maródke, ako na ihrisku,..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele