Busta zůstává trenérem Bohemians 1905

02.04.2008, 13:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to lepší, že zůstal než odcházet a hledat narychlo někoho na jeho místo, před takovýnm důležitým zápasem, jako bude o víkendu s Kladnem. Je potřeba to vyhrát, jinak to bude s Bohemkou ámen ! Věřím, že se na ně vlítne av nebudou vědět čí jsou. To Bohemku vždy zdobilo, obrovské nasazení a bojovnost. Samozřejmě až na ten zápas v Č. Budějovicích, to byl průser !!! Hráči za Z. Bustou stojí a věří mu, takže ho nezklamou !!! BOHEMIANS 1905 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych přal Bohemce záchranu ..s Kladnem to bude velice těžký zápas ..jestli kladno ..zahraje jako v posledním kole s Libercem ..i když prohráli jejich výkon byl obdivuhodný ...na to že Liberec to vyhaluzil jak se jen dalo .. Kladnu bych přál záchranu taky ..ale bohužel ..vypadá to pravdepodobne ...že se riozhodne ..mezí třemi momentalne poslednímy týmy ...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jeste na zápas Bohemka -Kladno ..dávam jasná 0.

Reagovat
smazaný uživatel

a výsledek 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele