Bundesliga preview - 10. kolo

19.10.2007, 08:20, aktualizováno 21.10.2007, 09:07
Previews
Německo se vzpamatováví z šoku v podobě domácí porážky 0:3 od České republiky a zapomenout by jim mohlo pomoci desáté kolo Bundesligy. Těžký zápas čeká mistrovský Stuttgart, jede do Hamburku, Brémy změří síly s Herthou, Leverkusen hostí Dortmund, Schalke se představí v Rostocku, Bayern na hřišti Bochumi. Druhý tým tabulky, nováček z Karlsruhe, bude formu potvrzovat proti Bielefeldu.
Energie Cottbus - MSV Duisburg  (pátek 20:30)
Němečtí fanoušci se po společném shlédnutí reprezentace vracejí ke svým klubům a o víkendu je čeká 10. bundesligové kolo. Už v pátek v klasické předehrávce změří síly Energie Cottbus a MSV Duisburg.

Domácí měli o reprezentační přestávce o čem přemýšlet, svými výsledky se totiž nemohou chlubit. Po devíti kolech mají na svém kontě jen čtyři body a zaslouženě jsou na posledním místě. A k tomu se jako jediný tým ještě neradovali z vítězství. Radost fanouškům udělala Energie v poslední době nečekanou remízou na Hertě Berlin. Zde Cottbus dokonce sahala po vítězství a po zápase si Pantelič a spol oddechli, že utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Duisburgu se také nedaří. V součastnosti je na sestupové šestnácté příčce a nasbíral jen o dva body více, než domácí družina. A teď k tomu patří předlouhlá šňůra proher. MSV naposled bodoval 1. září a od té doby ze hřiště odcházel jako poražený. Naposledy si fanoušci Duisburgu poplakali po domácí prohře s Werderem Brémy 1:3. Velkým plusem pro hosty je jejich střelec Ishiaku. Ten už má na svém kontě pět gólů a dal tak přesně polovinu branek svého týmu.
Energie Cottbus - pravděpodobná sestava:
Piplica - da Silva, Kukielka, I. Mitreski, Cvitanovic - Bassila - S. Angelov, T. Rost - Skela - D. Sörensen, Rangelov.
MSV Duisburg - pravděpodobná sestava:
Starke - Lamey, Grlic, Schlicke, Weber - Maicon, Tararache - Tiffert, Idrissou - Ailton, Ishiaku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VfL Bochum - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Současný lídr německého fotbalu Bayern Mnichov se v sobotu představí na hřišti Bochumi, která na tři body čeká pěkně dlouho.

A to skoro už dva měsíce. Tým s Janem Laštůvkou v bráně naposledy zvítězil 24. srpna a odnesl to Hamburger SV. Od té doby Bochum sbírá body jen za remízy a zaslouženě jí patří až čtrnáctá příčka. Pokud se chce tým nastartovat k dobrým výsledkům, v domácím zápase s Bayernem se to určitě očekávat nebude. Takový zápas je pro domácí velkým svátkem a nejenže přijede evropský velkoklub, ale zápas to bude zajímavý hlavně pro oba trénery. Marcel Koller, trenér domácích, byl kapitánem Grasshoppers Zurich a vedl jej současný kouč Bayernu Mnichov Ottmar Hitzfeld. Ti tehdy společně dvakrát vyhráli švýcarský titul a narozdíl od Kollera, který zrovna končil svou fotbalovou kariéru, Hitzfeld skvěle vkročil mezi trenérská esa. Jednu výhodu však kouč domácích má. V sobotu mu bude chybět jen jediný hráč a tím je Christoph Dabrowski.

Hosté si do Bochumi vezou formu, kterou jim závidí asi každý tým v Evropě. Bayern totiž ještě letos neprohrál, postoupil do skupin Poháru UEFA a v doma vede Bundesligu s královským náskokem. Naposledy doma přehrál Norimberk v poměru 3:0 a v současné době má na druhé Karlsruhe náskok pěti bodů. Bayern takhle skvěle kráčí i bez mnoha opor. Oliver Kahn, Lahm, Ismael a Sagnol, to je listina hvězd, které Bayernu chybí. Dobrou zprávou pro mnichovský klub je rychlý návrat střelce Miroslava Kloseho. "Cítím se dobře a na Bochum budu připraven," komentoval svůj zdravotní stav.

Naposledy se týmy rozešly smírně s výsledkem 0:0, ale tentokrát je velkým favoritem Bayern.
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Concha, Maltritz, Yahia, P. Bönig - Šesták, O. Schröder, Zdebel, Grote - Epalle, Mieciel
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Rensing - Lell, Lucio, Demichelis, Jansen - Hamit Altintop, van Bommel, Zé Roberto, Ribery - Toni, Klose
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.85 - 4.20 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Werder Brémy - Hertha Berlín  (sobota 15:30)
Werder Brémy si v současné době vede v lize velmi dobře. Po špatném začátku nastartovala Werder paradoxně vysoká porážka na půdě Dortmundu 0:3 a od té doby to v lize s Brémami vypadá velice slušně, už čtyři zápasy neprohrály. Jen v Lize mistrů Werder klopýtá. Po pěkném, ale nakonec prohraném utkání v Madridu doma Werder překvapivě podlehl Olympiakosu Pireus a po dvou zápasech nemá na svém kontě ani bod. Jenže v lize to týmu z Brém šlape a naposled porazil nováčka z Duisburgu. Na jeho vlastním hřišti Werder zvítězil 3:1 a potvrdil svůj boj o přední příčky. Velkým otazníkem v týdnu byl start Borowského, který chyběl na reprezentačním srazu, ale podle nejnovějších zpráv nejspíš nastoupí. Místo něho však domácím chybí Pierre Wome, Patrick Owomoyela, Ivan Klasnič, Aaron Hunt a Carlos Alberto.

Poslední výsledky Herthy nejsou pro berlínský celek moc potěšující. V posledních třech zápasech nasbíral jediný zástupce hlavního města v Bundeslize pouze jeden bod za domácí remízu s posledním celkem tabulky, s Energií Cottbus. Před tím nestačil na Schalke a hlavně si uřízl pěknou ostudu, když doma podlehl Hanse Rostock. Trenér hostů Favre před zápasem tvrdí: "Poslední ligové zápasy Werderu dokazují jejich sílu, ale nejedeme do Brém bez šance." K tak potřebnému úspěchu bude muset postrádat jediného muže, a to dlouho zraněného brazilce Lucia.

Naposledy si Werder pohrál s Herthou a porazil jí na Olympijském stadioně v Berlíně vysoko 4:1. I tentokrát je tým domácích favoritem.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiese - C. Fritz, Mertesacker, Naldo, Pasanen - Frings - D. Jensen, Borowski - Diego - Sanogo, Hugo Almeida
Hertha Berlín - pravděpodobná sestava:
Drobný - Chahed, A. Friedrich, Simunic, Fathi - Ebert, Dardai, Mineiro, Gilberto - Pantelic, André Lima
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.20 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hansa Rostock - Schalke 04  (sobota 15:30)
Domácím v minulém kole přerušil tří zápasovou sérii zápas ve Wolfsburgu, kde nováček podlehl místním Vlkům 1:0, když jediný gól vstřelil exteplický útočník Edin Džeko. V posledním domácím zápase však Rostock všem odborníkům vytřel zrak. Naposledy tu totiž hrál VfB Stuttgart a korunoval zde svou krizi prohrou 1:2. V boji se silným Schalke bude domácím chybět Yelen a francouzský útočník Dorn. Narozdíl od nich by měl být po zranění kolena připraven Stefan Beinlich.

Hosté v minulém kole poprvé naplno ztratili. Schalke doma nestačilo na rozjeté Karlsruhe a v sobotu si potřebuje spravit chuť. Velkou překážkou v pohybu ještě výše tabulkou jsou pro Schalke zranění. Stále nemůžou hrát Halil Altintop, Mladen Krstajič, kterého stále trápí zranění kolena, Mathias Abel, Levan Kobiašivili a Gustavo Varela. I přesto trenér hostů nepočítá s ničím jiným než s vítězstvím a sebevědomě tvrdí: "Musíme si z Rostock přivést všechny tři body, nic jiného se tu nebere." Mirko Sklonka však jedním dechem dodává, že hráči nesmí Hansu podcenit stejně jako v minulém utkání Karlsruhe, což se Schalke hrubě nevyplatilo.

Před dvěma roky nabídl vzájemný duel pěknou střeleckou podívanou a hráči se nakonec rozešli za stavu 2:2. V sobotu by si podle odborníků Schalke nemělo nechat utéct vítězství.
Hansa Rostock - pravděpodobná sestava:
Wächter - D. Langen, Sebastian, Orestes, M. Stein - Kern, Beinlich, Rathgeb, Rahn - Agali, Hähnge
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Neuer - Rafinha, Westermann, Bordon, Rodriguez - F. Ernst - Jones, Bajramovic - Rakitic - Asamoah, Kuranyi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.40 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Na další pěkný zápas se můžou fanoušci těšit v Leverkusenu. Zde domácí Bayer hostí v sobotu Borussii Dortmnud.

Forma Bayeru v poslední době lehce opadá. Ještě nedávno druhý celek ligy se v součastnosti krčí ve středu tabulky. A ještě k tomu v posledních třech soutežních zápasech prohrál. Nestačil nejprve na rozjetý Bayern Mnichov, poté podlehl v odvětě prvního kola Poháru UEFA na půdě portugalské Leirie, i když přesto postoupil do skupinové fáze, a naposledy prohrál Bayer ve Frankfurtu. Problémem pro Leverkusen je kromě výsledků z poslední doby i absence důležitých hráčů. Kvůli zranění nenastoupí Ramelow ani kapitán Schneider, start švýcara Barnetty je hodně nejistý.

Borussii se podařilo v minulém kole přetrhnout šňůru proher a díky domácímu vítězství nad Bochumí přišel čas na zklidnění. Předtím totiž BVB tříkrát prohrálo a už to nevypadalo vůbec dobře. Dobrou zprávou pro trenéra Dolla je uzdravení střelce Petriče. Narozdíl od něj však nemůže nadále počítat s Freiem, Kehlem a nově po červené kartě z minulého kola i s Wörnsem. Přesto si tým Borussie věří a trené hostů dodává: "Chceme se pokusit vyšplhat tabulkou vzhůru a všechny síly koncentrujeme na tento zápas."

Poslední čtyři vzájemné zápasy skončily vždy 2:1 a pokaždé se radovali hráči Leverkusenu.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
R. Adler - Castro, Haggui, Sinkiewicz, Sarpei - Vidal, Rolfes - Kießling, Barbarez, Barnetta - Gekas
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Weidenfeller - P. Degen, Kovac, Brzenska, Dede - Kruska - Tinga, Kringe - Federico - Klimowicz, Petric
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Norimberk - Eintracht Frankfurt  (sobota 15:30)
Norimberk je pro své fanoušky obrovským zklamáním. Jeho současné výsledky se vůbec nepodobají letním představám vedení a po devíti kolech patří na sestupové pozice. Série bez výhry trvá už od druhého kola a za posledních pět zápasů získal tým s českými hráči Blažkem a Galáském pouhé dva body. Naposledy dostal lekci v Mnichově, kde jej místní Bayern porazil 3:0. Proto je velmi důležité pro tým v sobotu uspět. Jenže budou mu chybět důležití hráči jako Lars Jacobsen, Andreas Wolf, Ivan Saenko, Javier Pinola a dlouhodobě zraněný Róbert Vittek.

Frankfurt si zatím užívá pohodu. Svými dobrými výsledky si získává respekt a v současné době atakuje pozice evropských pohárů. Svou formu potvrdil v minulém kole překvapivým vítězstvím nad Bayerem Leverkusen. Do sobotního duelu s Norimberkem nebude moci za hosty nastoupit Mehdi Mahdavikia, Christoph Preuss and Aleksander Vasoski.

V minulé sezoně se týmy rozešly dvakrát smírně 2:2 a letos bych si také vsadil spíše na remízu.
1. FC Norimberk - pravděpodobná sestava:
Blažek - Spiranovic, Galásek, Glauber, D. Reinhardt - Mnari, Kluge - Misimovic, Mintál, Kristiansen - Charisteas
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Pröll - P. Ochs, Russ, Kyrgiakos, Spycher - Inamoto, M. Fink - A. Streit, A. Meier, Weissenberger - Amanatidis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.15 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hamburger SV - VfB Stuttgart  (sobota 15:30)
Další pěkné utkání na ostří nože se dá očekávat v Hamburku, kde domácí HSV změří síly s klopýtajícím obhájcem titulu VfB Stuttgart.

Domácí si tuto sezonu zatím můžou pochvalovat. Daří se doma i v Evropě a hlavně v týmu se stále drží obrovsý klenot v podobě Nizozemce Rafaela van der Vaarta. Ten je nejlepším střelcem týmu a společně s Tonim a Klosem z Bayernu Mnichov nejlepší střelec soutěže, na svém kontě má už osm golů. Jenže ouvej. Tento skvělý středopolař si poranil stehno a do sobotního duelu se Stuttgartem nebude moci nastoupit. Nahradit by ho měl Trochowski. Jenže to není jediný problém, který musí kouč domácích Stevensen řešit. Mimo Vaarta bude postrádat ještě De Jonga a útočníka Guerrera. Ve středu pole by měl De Jonga nahradit talentovaný Belgičan Kompany a do útoku se nejspíš postaví Zidan.

Hosté jsou na tom v součastnosti hodně zle. Nedaří se a patří mezi horší polovinu ligy. A to letos,jak je známo, obhajují prvenství. Naposled Stuttgart dvakrát doma prohrál. Nejrpve v Lize mistrů podlehl Barceloně 0:2 a se stejným výsledkem nestačil v devátém kole Bundesligy na Hannnover. Velký díl viny nesou absence důležitých hráčů mistra. Pro vykartování nemůže hrát Meira a dále jsou zranění Arthur Boka, Thomas Hitzlsperger, Antonio da Silva a Mathieu Delpierre. Velký problém bude obrana, kde chybí oba stopeři týmu Meira i Delpierre.

Naposledy zvítězil tehdy za titulem kráčající VfB 4:2, ale dnes jsou favoritem domácí.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
F. Rost - J. Boateng, B. Reinhardt, Mathijsen, Atouba - Jarolím, Kompany - Castelen, Trochowski, Olič - Zidan
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
R. Schäfer - Osorio, Tasci, Pisot, Magnin - Pardo - Hilbert, Khedira - Bastürk - Cacau, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hannover 96 - VfL Wolfsburg  (neděle 17:00)
Derby lokálních rivalů slibuje zajímavý a vyrovnaný fotbal. Oba týmy mají shodné skóre, Hannover je však o čtyři body a pět míst v tabulce výš. Hosté chtějí bodovat, což se jim v posledních dvou letech dařilo.

Z domácího týmu bude mít speciální motivaci útočník Mike Hanke. Ten za Wolfsburg dvě sezóny hrál, do Hannoveru přestoupil až před probíhající sezónou. "Angažmá ve Wolfsburgu mi dalo hodně, ale až tady se mi dostalo respektu, který si zasloužím," říká Hanke. "Jsem útočník a stejně jako v každém dalším zápase chci dát gól." Hannover je rozjetý, pokud zvítězím. Může se znovu posunout v tabulce nahoru. Zranění kolena stále nepřekonal Hankeho parťák Brdarič a ještě nebude připraven odbýt se letošní bundesligovou premiéru, ve středu zálohy nejspíš nahradí Schulz Albánce Lalu.

Wolfsburg zatím zažívá svou typickou sezónou, k pramalé radosti fanoušků. Tým trenéra Magatha se však v posledních zápasech zlepšil a v tom chce pokračovat i v Hannoveru. "Nehrajeme doma a soupeř je na tom lépe, než my. Favority jsou domácí, ale nějaké body chceme domů odvézt," prohlásil Magath. "Derby je vždy speciální. Je důležité i pro naše fanoušky, abychom z tohoto zápasu něco získali." Wolfsburg ještě nedávno trápila poměrně široká marodka, což už je k Magathově radosti minulostí. Vyřazen ze hry je s přetrhanými kolenními vazy pouze střední obránce Costa.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Enke - Cherundolo, Vinicius, Fahrenhorst, Tarnat - Balitsch, C. Schulz - Rosenthal, S. Pinto, Huszti - Hanke
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Jentzsch - Riether, Šimůnek, Madlung, M. Schäfer - Josué, Thiam - Dejagah, Marcelinho, Krzynowek - Grafite
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.25 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Karlsruher SC - Arminia Bielefeld  (neděle 17:00)
Rozjeté Karlsruhe je zatím největším překvapením německé Bundesligy. Před začátkem kola bylo na druhém místě za Bayernem a mělo by se na něj vrátit - Bielefeld, která mý venku katastrofální formu, by neměl být silným soupeřem.

Nováčkovi se v minulém kole podařil další pěkný kousek. KSC totiž dokázalo zvítězit na hřišti Schalke 2:0. A bylo to jeho čtvrté vítězství v posledních pěti zápasech. A k tomu má domácí trenér oproti ostatním týmům v lize velikou výhodu. A tou je nulová absence důležitých hráčů kádru. To znamená, že na nedělní zápas jsou domácí připravení v plné síle.

To hostům se v poslední době hodně nedaří. Prožívají totiž nezáviděnihodnou sérii čtyř proher. Tu poslední jim udělilo HSV, které si ze hřiště Arminie odvezlo vítězství 1:0. Tato série zavinila velmi rychlý pád tabulkou. Z druhého na jedenácté místo to trvalo Bielefeldu jen tři týdny. Z venku Arminia naposledy přivezla osmigólový výprask 1:8 z Brém, skóre 1:14 z posledních tří zapasů (a pochopitelně žádný bod) mluví za vše.

Výsledky odpovídají formě hráčů a s jedním opravdu není kouč hostů Middendorp spokojen. Tím hráčem je středopolař Jörg Böhme. Místo něj se do základní sestavy hostů nejspíš podívá debutant Halfar. Mimo to se trenér Bielefeldu musí vypořádat i s vynucenými absencemi. Kvůli zranění nemůže počítat s Petrem Gabrielem, Bollmannem, Tobiasem Rau, Andre Mijatovičem and Sibusiso Zumou.

Tři roky starý vzájemný zápas skončil 2:2, v neděli jsou favoritem domácí.
Karlsruher SC - pravděpodobná sestava:
M. Miller - A. Görlitz, Eggimann, Franz, Eichner - Porcello, Mutzel - Timm, Hajnal, Iashvili - Freis
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Hain - N. Fischer, Kucera, Langkamp, Schuler - Kauf - Kirch, Tesche, Masmanidis, Halfar - Wichniarek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Bayern Mnichov972025:323
2.Karlsruher SC960313:1118
3.Werder Brémy952221:1417
4.Hamburger SV952212:717
5.Schalke 04944115:816
6.Hannover 96951313:1316
7.Eintracht Frankfurt943211:915
8.Bayer Leverkusen942312:614
9.Hertha Berlín941411:1213
10.VfL Wolfsburg933313:1312
11.Borussia Dortmund940514:1712
12.VfB Stuttgart931510:1410
13.Arminia Bielefeld931512:2210
14.VfL Bochum923412:159
15.Hansa Rostock930610:149
16.MSV Duisburg920710:166
17.1. FC Norimberk91359:166
18.Energie Cottbus90455:184

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*Arne

Cottbus - Duisburg 0

Bochum - München 2

Bremen - Berlin 0 (nebo možná 2)

Rostock - Schalke 0

Leverkusen - Dortmund 1

Nürnberg - Frankfurt 0

Hamburg - Stuttgart 1

Hannover - Wolfsburg 0

Karlsruhe - Bielefeld 1

Reagovat
M11

Cottbus - Duisburg 0

Bochum - München 2

Bremen - Berlin 1

Rostock - Schalke 2

Leverkusen - Dortmund 0

Nürnberg - Frankfurt 1

Hamburg - Stuttgart 0

Hannover - Wolfsburg 2

Karlsruhe - Bielefeld 0

Reagovat
HOST*anonym

Cottbus - Duisburg 0

Bochum - München 2

Bremen - Berlin 1

Rostock - Schalke 2

Leverkusen - Dortmund 1

Nürnberg - Frankfurt 1

Hamburg - Stuttgart 0

Hannover - Wolfsburg 1

Karlsruhe - Bielefeld 1

Reagovat
HOST*

Energie je 1 mam to na tiketu tak me ani neserte s tema remizama mate to vseci

Reagovat
M11

na nas ale prece nezalezi

Reagovat
HOST*Arne

přesně tak. navíc po první půli 0:1, ale teď jsem to zapnul na druhej pol. a Energie se mi zatím líbí. ač bych to neočekával, tak je to zatím hra nahoru - dolu

Reagovat
Shevchenko

Být tebou tak zalezu

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*MARIO

Cottbus - Duisburg 1

Bochum - München 2

Bremen - Berlin 1

Rostock - Schalke 2

Leverkusen - Dortmund 1

Nürnberg - Frankfurt 1

Hamburg - Stuttgart 1

Hannover - Wolfsburg 2

Karlsruhe - Bielefeld 1

Reagovat
Shevchenko

Cottbus - Duisburg 0

Bochum - München 2

Bremen - Berlin 1

Rostock - Schalke 0

Leverkusen - Dortmund 1

Nürnberg - Frankfurt 1

Hamburg - Stuttgart 0

Hannover - Wolfsburg 0

Karlsruhe - Bielefeld 1

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy - Hertha 0!

Budeme zaručeně slavit.

Reagovat
HOST*Arne

čistě z fanouškovského hlediska bych byl s bodem docela spokojenej, i když v koutku duše doufám ve víc.

po statistický stránce - nepamatuju se, kdy naposledy skončilo vzájemné utkání remízou...

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky jdou stranou, můj instinkt bývá úspěšný.

Reagovat
HOST*Arne

no uvidíme, ale já do toho rozhodně prachy nevrazim

v zápasech těchto dvou se většinou radují hosté (poslední tři zápasy Bremen - Hertha 0:1, 0:3, 3:1), takže já doufám, že v trendu se bude pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Arne

jinak ještě malá poznámka: myslím, že po zápase v Berlíně si spíše oddechla Cottbus, protože po výhře sahala Hertha (v 90. min. Pantelič z penalty málem přelomil břevno, ale branku nedal )

Reagovat
HOST*kolp

jak to vidíte:

arsenal-bolton

aston vila-manu

city-birmingham

everton-liverpool

boro-chelsea

lyon-monaco

as řím-neapol

bochum-bayern

rostock-schalke

la coruna-valencie

levante-sevilla

Reagovat
HOST*

arsenal-bolton 1

aston vila-manu 102

city-birmingham 1

everton-liverpool 102

boro-chelsea 2

lyon-monaco 1

as řím-neapol 1

bochum-bayern 2

rostock-schalke 2

la coruna-valencie 102

levante-sevilla 2

Reagovat
Shevchenko

Shevchenko, MARIO, M11 4 b.

Arne, anonym 3 b.

Reagovat
HOST*vlk

to snad neni mozny to debilni Karlsruhe snad ten Bielefelf neporazi??? idioti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele