Budeme hrát na výhru, ujišťuje Emery

14.05.2015, 11:54
Aktuality
Dnešní program semifinálových odvet Evropské ligy nás mimo jiné zavede do Fiorentiny, kde domácí celek přivítá Sevillu. Ta má z prvního utkání třígólový náskok, přesto rozhodně nechce nic podcenit...

Úřadující vítěz druhé nejprestižnější evropské klubové soutěže v prvním vzájemném měření sil na domácí půdě nezaváhal a po výhře 3:0 jasně nakročil k dalšímu postupu do finále.

To by nyní Sevilla ráda potvrdila i na hřišti toskánského celku, kde se rozhodně nechce soustředit na udržení tříbrankového náskoku. "Jsme hodně motivovaní. Chceme odehrát dobrý zápas a to se nám podaří jedině, pokud budeme hrát na vítězství," je si vědom kouč Unai Emery.

"Nemohu zaručit, že se dostaneme do finále, ale mohu slíbit, že dáme do utkání všechno, co bude v našich silách. Nemůžeme ale brát jako samozřejmost, že Fiorentinu znovu porazíme," řekl španělský kouč andaluského celku.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Unai Emery, to je ten co dostal Benficu do finále po neskutečném betonu?

Reagovat
smazaný uživatel

On je rozdíl mezi betonem a nebo někoho nepustit do šance

Reagovat
smazaný uživatel

*Chtěl jsem napsat Bragu

Reagovat
smazaný uživatel

Co už

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně ať jsi napsal, co jsi napsal, tak jsi trošičku mimo.

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas, zapomíná se, že nikoliv Chelsea pro RdM, nýbrž Pepkova Barcelona byla vrcholem betonové taktiky.

Reagovat
Mönchengladbach

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pravil, tak bylo.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele