Budeme bojovat o záchranu do poslední chvíle, ujistil Páník

20.02.2022, 22:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
Kuba94

Teď už je pozdě.

Reagovat
Skalda29

Hrozny fotbal ze strany Karviné. Frajeři si nedokážou přihrát na 5 metrů, ale zkoušejí dlouhé nakopy přes celé hřiště do běhu. Nebo přihrávky brankáři, který dostane celou obranu pod tlak. Jemná v sestavě se docela obměnila, ale hra stojí furt za stejnou....

Reagovat
Zark

tak asi, když si nejsou schopní nahrát na pět metrů, je logické, že to budou proto raději nakopávat

Reagovat
M0rb1D4S

Serte už na to. Šance se prakticky rovnají nule. Radši připravit kádr pro druhou ligu.

Reagovat
Salfovic

Když dvakrát porazí Pardubice, tak na ně ztrácí jen tři body.

Reagovat
dtaire

to se nestane, neporazili ani Teplice

Reagovat
bourbon

no to se opravdu na druhou ligu připraví, když se na to vyserou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to měli případně takto pojmout už v zimě a jaro vzít, jako přípravu na druhou ligu.

Reagovat
vanGomm

To je stejné jako by trenér Ostravy říkal,že dokud bude matimatická šance myslíme na titul.Na Pardubice má Karviná ztrátu 9 bodů,ale to nejsou jen tři jejich výherní zápasy.To totiž zároveň musí Pardubice 5x prohrát Těch zápasů co se tedy musí sejít,aby je bodově dohnali nejsou 3,ale 8.Teoretická šance je i když se 10 kol před koncem ztrácí 30 bodů Jenže v praxi je to jinak.

Reagovat
dejvikker

Pardubice navíc mají o dva zápasy míň

Reagovat
John Obi Mikel

To tam má započítaný.

Reagovat
Zark

a co má říkat teda, odpískat to rovnou? už ani na ty zápasy nejít?

Reagovat
Puskas

Tak hrají i spolu, navíc Pardubky mají relativně těžší los.

Reagovat
Kiwi-21

No doufal jsem že vyhrají v Teplicích a naděje bude

Přecejen krom 10 kol jsou další zápasy v části o udržení,pro nás vlastně 8 kol

Ale tím že ani neremizovaly ani už nevěřím bohužel

Jediná naděje je odpočet Budějovic ale než takovou záchranu tak raději sestoupit ale stejně si myslím že i kdyby ten odpočet nastal tak je České Budějovice dostihnou

Reagovat
vanGomm

Asi jediná šance pro Karvinou by byla,kdyby do konce ligy hráli ještě tak 8x v Edenu se Slavií To ale soutěžní řád nedovoluje.

Reagovat
Puskas

Kdo by řekl, že Teplice budou mít teď tři výhry v řadě? Stačí dvě prohry, dvě výhry Karviné a už buse i jiné psychické rozpoložení. Sice si též myslím, že Karviná to nedá, ale sám určitě víš, kolikrát se podařil uhaluzit zdánlivě nestáhnutelná ztráta.

Reagovat
vanGomm

Když byl někdo jiný v podobné situaci jako Karvniná,tak už to nezachránil.Oni totiž ty ostatní budou také určitě do konce ligy bodovat.Kouknul jsem na posledních 6.kol posledních 4 týmů momentální tabulky a vypadá to takto.Snad jsem to počítal dobře.

1.Teplice 5 0 1 15 bodů

2.Pardubice 3 1 3 10 bodů

3.Jablonec 2 1 3 7 bodů

4.Karviná 1 1 4 4 body.

I zde je Karviná nejhorší.Jak říkám i ostatní budou do konce ligy určitě bodovat.Podle mého názoru už by to měli se ctí dohrát a v příštím ročníku se pokusit o okamžitý návrat.Karviná z 22 zápasů vyhrála jeden jediný a to ještě paradoxně v Edenu.Se Slavii ovšem o tzv.6 bodů nehrála.O těch 6 bodů hrála doma s Jabloncem a nyní v Teplicích.Dopadlo to pro ní velice zle.Tým,který se snaží hrát o záhranu se musí v první řadě soustředit hlavně na vzájemné zápasy s týmy co o ni hrají také. Pro Karvinou bylo proto mnohem lepší prohrát v Edenu a potom porazit Jablonec a Teplice.Měla by ted 12 bodů ale Jablonec 19 a Teplice 17 a to byl sakra rozdíl.Problém ty to stejně byl,ale tak nějak by na rozdíl od součastné situace ještě žili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím teď doma budou bojovat o jiskru naděje (velmi slabou jiskru)

Ale beru to tak že je hlavní to dohrát alespoň ze ctí

Když už nic ukázat alespoň bojovnost a v době kdy nebude ani matematická šance na záchranu dát co největší prostor vlastním mladým hráčům a zjistil kdo by teoreticky mohl být platný do 2 ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele