Budeme bojovat až do konce, slibuje uzdravený Juan

09.04.2008, 13:17
Aktuality
AS Řím se nedaří odveta za loňské vyřazení a debakl od Manchesteru United, po poločase prohrává 0:2 a jeho šance na postup jsou tak minimální, přesto jeho hráči neztrácají víru a hodlají dát vše do dnešní odvety na Old Trafford. Té by se mohl zúčastnit i Juan, který doléčil poraněný kotník...

"Zotavil jsem se ze svého zranění, ale je to Spalletti, kdo rozhodne, zda budu hrát. Každopádně jsem připraven. Uvidíme, jak to půjde, bojovat ale budeme až do samého konce," ujišťuje brazilský stoper.

AS Řím před týdnem nepodalo vůbec špatný výkon a bylo lepším týmem, Giallorossi však nedokázali vstřelit ani jednu branku. Za to je v první půli potrestal Cristiano Ronaldo, po změně stran pak výhru Red Devils 2:0 pečetil Wayne Rooney.

"Musíme podat bezchybný výkon, a to především v obraně, pokud ještě chceme pomýšlet na postup. Rooney je jedním z nejlepších útočníků a Ronalda je strašně těžké zastavit. V minulosti jsme se o tom již několikrát přesvědčili," uznal Juan kvality největších ofenzivních es soupeře.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

i tak bych rekl ze to budete mit marne Juane ...muj tip:1:2(rooney,taddei,vucinic)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to utkání bude podobné tomu včerejšímu, alespoň co se týče celkového počtu branek. Vidět zase šest krásnejch branek by bylo docela fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, jen ve prospěch hostů 2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nedaj...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle opravdu ne, klidně 3:4 .... ale postup MU

Reagovat
smazaný uživatel

třeba 88:89, ale ať postoupí MU

Reagovat
šolim

Pánové neblázněte! AS na výhru fakt nemá, ale budu rád, když bude bojovat! Alespoň by mohl být slušný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

..jj, AS nemá ani na to aby strelil góla...

Reagovat
smazaný uživatel

Mam 2:0 pro M.U i pro Barcu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele