Bude lepší, když odejdu, říká nespokojený Berbatov

16.07.2012, 09:44
Aktuality
Působení Dimitara Berbatova v Manchesteru United zatím nemá konce, byť by bulharský útočník rád po čtyřech letech změnil dres. Zkušený kanonýr nebyl v uplynulé sezóně spokojen se svým vytížením na Old Trafford a nyní ho štvou i spekulace kolem jeho budoucnosti...

Nejlepší střelec bulharské historie přišel do Manchesteru před čtyřmi lety z Tottenhamu a třicetimilionová investice se Rudým ďáblům v prvních sezónách vyplácela. V té uplynulé ale již po boku Wayna Rooneyho dostávali více příležitostí Danny Welbeck a Javier Hernández.

Pouhých jednadvacet startů ve všech soutěžních zápasech tak Berbatova přimnělo, aby rok před vypršením smlouvy tlačil na svůj odchod. ”Pravda je taková, že miluji tento klub, ale těžko budu někomu užitečný, když nebudu hrát. Já chci hrát a chci pomoci, ale z neznámých důvodů nemůžu nebo jen hodně limitovaně. Bude proto lepší, když si řekneme ‘sbohem’,” uvedl.

Jednatřicetiletému útočníkovi se navíc nezamlouvá veřejná diskuse o tom, kolik za něj Alex Ferguson po možných zájemcích požaduje. ”Protože už mám těch spekulací dost, řeknu vám tohle. V novinách vídávám částku deseti milonů liber. Jdu za Sirem Alexem a on mi říká pět milionů... Tak kdo mluví pravdu, co myslíte?” dodal Berbatov.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (455)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele