Brno představí brazilského obránce Liru

04.01.2008, 20:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
T:o:M

to sjem zvědavý v jakem svetle se ukaze......

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis....kazdej nejakyho brazilce...no tak hlavne at je to nejakej dobrej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na něj hodně zvědavý, co mám informace, tak je prý velmi dobrý, tak uvidíme. Každopádně i bez něj už má Brno silnější tým než Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

asi dobrej bude viď. Tak podepsali ho snad na 4 roky. Což je dost dlouho. Takže si myslim, že ho sledovali dlouho a je to jistota kvality. Neznámému hráči by nedali smlouvu na 4 roky . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak v dorostu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam si nejsem tak jistý jako v A-týmech, ale když to říkáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvoje jistoty mě dostávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Trápí tě tvoje letní prognózy? Jak je na tom Baník? Kdo vede GL? Jak se daří Stuttgartu? Co říkáš na Werder? Mám ještě pokračovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si vede Vašek? Koho si tipoval na první místo v preview sezony 07/08? Kdo psal: "Nevěřím, že bude Baník před MB a Libercem!". Mám pokračovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, klidně pokračuj, Vašek je průměrný ligový gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., obrana Baníku, pořád ti nepřipadá průměrná?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Bolfa průměrná je. A Jestli je Vašek průměrný golman, tak teda nevím, na jaký Banik ses na podzim díval...Asi Baník Most.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Bolf, který asi dva roky nehrál, udělá z průměrné obrany nadprůměrnou? Tak to teda sorry, to mi nedošlo. Řezník zatím příliš mladý (ale věřím mu, jednou bude velmi dobrý), Cigánek střídá dobré zápasy s mnoha nepovedenými, není na něj spolehnutí, Tchuř nebo Čoupek, přes ně útočit je jistota, drží to Bystroň, který hraje momentálně ve velké formě. Vašek rozhodně nepatří mezi pět nejlepších gólmanů v lize, to je nesmysl, to jsou ty vaše pohádky jako s Rajtoralem coby nejelpším pravým křídlem, Tomašákem jako levým a skvělým Rudou Otepkou. Mohl bych přidat i Zehera, který je stejný typ jako Blažek, tedy velmi problémový, ale talentu pobral mnohem méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolfovi vůdčí schopnosti chybí, nemá kdo řídit obranu. Pokud už konečně bude v zimní přípravě trénovat a odehraje několik přáteláků, věřím, že se do toho dostane. Fotbal hrát nezapomněl.Než se TOmašák zranil, stěží bych hledal lepšího levého záložníka. Rajtoral patří ke špičce, podle mě je nejlepší. A Otepka je na podzim skvělý. Zeher je tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

*byl

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že Bolfovi vůdčí schopnosti chybí, myslím že je má, ale je to tvůj názor.

Tomašák v současnosti nepatří ani mezi pět nejlepších levých záložníků. Byl příliš dlouho zraněný, počítat se tam prostě nedá, navíc zatím skoro nic nedokázal, i když talent bezesporu má, to souhlasím.

Rajtoral nejlepší není, je to takový vytrvalý maratonec, ale fotbalově to zas tak špičkové rozhodně není, to se mi mnohem více líbí Kalouda, který má mnohem lepší předpoklady, než Rajtoral.

Otepka byl na podzim skvělý možná tak doma na Bazalech. Od hráče, který prakticky vůbec nebrání, bych čekal směrem dopředu mnohem více, Lukeš je rozhodně lepší.

Zeher je hráč na střídačku na takových 20-30 minut, pak je platný, ovšem pokud je v základu, je to bída, navíc se prosazujehlavně proti slabým soupeřům.

Reagovat
smazaný uživatel

1)Jsem rád, že víš, co jsem tím chtěl napsat, to mi stačí.

2) Tomašák tam v součastnosti nepatří, no ty si objevitel. Po roce marodění je to snad jasné Ale před zraněním byl absolutní špička Gl a tak to bude i po zranění.

3) Rajtoral hrál celý podzim stabilně dobře a pro mě je to nejlepší pravé křídlo, ale abych to řekl diplomaticky tak patří do top 3. Ten Kalouda se probudil tak v závěru podzimu.

3) Rozdíl byl, když jsme hráli s Otepkou a bez Otepky. (viz dvě prohry 3:0) Byl to klíčový hráč.

4) Souhlasím. Zeher je náladový hráč a na víc nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Jen jsem reagoval na tvoji domněnku, nic víc za tím nehledej.

2) Věštecká koule.

3) Rajtoral na podzim rozhodně nepatřil do TOP3 pravých křídel.

4) Otepka byl klíčový hráč, ale v tom smyslu, že když nezahrál on, nezahrál ani celý tým. Rozhodně ne tím, že by byl každý zápas skvělý, byl nevyrovnaný, spolu s ním se vezl celý tým.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele