Brněnští si přejí, aby nevydařená sezona rychle skončila

24.02.2010, 18:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
Radar

No jo, ale kdo ví kde jí bude konec, třeba ve druhé lize a třeba ne

Reagovat
$dolar$

Takze letos titul nebude? a kdy teda?

Reagovat
soukup

aspoň si nechceme držet klidný 5. místo jako někdo

Reagovat
soukup

"Limitujícím faktorem bylo naše postavení v tabulce. Český fotbalista má touhu hrát v první řadě v zahraničí. Většinou jsme od oslovených hráčů slyšeli, že si ještě počkají, jak dopadneme letos v lize. Potom jsou ochotni se k jednání vrátit"

jo a tohle se týká Petržely

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by ho v lete koupit

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

dollar

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nevyhodi Miru,ten si vytvori kadr,kterej se stabilizuje,tak by sme mohli hrat konecne zase v horni polovine tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vědět, jak bude reinvestován ten pytel peněz za Marečka. Jestli stejným způsobem jako za Mazucha, Holka, Střeštíka nebo Kaloudu, 1.FC se z té mizérie nikdy nezvedne.

Reagovat
Bakary3

Ten pytel peněz třiceti milionů.. Myslim si, že se to v klubu tak nějak "ztratí"..

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro roční rozpočet podprůměrného prvoligového klubu.

Reagovat
soukup

bylo to víc, 30 je výmysl Belgickýho bulváru, kterej teď všichni papouškují

Reagovat
šolim

Neboj, Pros potřebuje nový auto a tak to těch 5 mega zhruba spláchne.

Reagovat
sosna

Do 3 let poháry? Tak to je pořádnej kus práce. Ačkoliv bych jim to přál, tak myslím že nehrozí. Podle mě dlouhodobá špatná taktika vedení... Tímhle rozprodáváním všeho trochu dobrého a následným látáním se nikam neposunou.

Reagovat
smazaný uživatel

Me teda vadi sobota jako hraci den. To si myslim, ze je docela chyba a rozhodne to nepomuze vyssi navstevnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To mají hrát v neděli v kolizi s Kometou?

Reagovat
honziss

Tak letos už Kometa bude hrát jenom jedno domácí utkání a to v pátek. Pokud to tak nechají i příští sezónu, tak je stejně malá pravděpodobnost nějaké častější kolize fotbalu s hokejem. Když k ní dojde, tak upraví časy začátků zápasů.

Navíc jestliže fandům nejvíce vyhovoval pátek, tak je to irelevantní, že by nechtěli hrát v neděli kvůli kolizi s hokejem.

Reagovat
soukup

no mezi sobotou a nedělí byl taky celkem rozdíl v hlasech pokud si pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

To si vy čůráci přejete každej rok..

Do druhé ligy s váma kokoti!

Reagovat
smazaný uživatel

mam pro tebe jen jedno slovo: BASTA*D

Reagovat
centos

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

pravdou je ze pokazdem sestupu a naslednem navratu prisla nejslavnejsi obdobi klubu takze proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vybojovat účast v poháru do dvou až tří let není nic nemožné. Pár vydařených nákupů, schopný trenér a při úrovni Gambrinus ligy. Proč ne. Ale kde by se ty poháry měly hrát? Na Srbské? Potřebujeme nový stadion a ve druhé lize by na to město nedalo už vůbec nějakou korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Si pamatuju ze i na Srbskou doslo 18 000 lidi takze stadionem to neni, sice nema takovou kapacitu a polohu, ae pokud budou na hristi hraci predvadet to co doted tak by i Luzanky zely prazdnotou.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud by vybojovali účast v poháru, tak určitě ne tím, co předvádějí. Na nějaký FK Baku či podobně by to taky mohlo stačit. To je ale málo. Je mě smutno stoho, když si každý o Brno otírá hubu. Bohužel v otázce stadionu mají pravdu. O vedení klubu ani nemluvím. Je tady taky Kometa s nárokama na nový stadion. Město prodalo Lužánky, nechalo je schátrat a moc se nehrne dát nějakou korunu do sportu v Brně. Do druhé ligy by nedali už vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi taky vadi kdyz si z nas delaji srandu. No vsak mi jim jednou ukazem. Mesto by do noveho stadionu zainvestovalo ae to by museli citit ze srbska proste nestaci pozadavkum klubu. Vsechno je to jenom o tom jestli chodi lidi a vic lidi prijde kdyz bysme hrali o postup v 2.lize, nez kdyz se budeme placat uprostred tabulky 1.ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tady byla v 70tých letech 2.liga, tak to financovala Zbrojovka. Vzal jsem si na pomoc encyklopedii a 4 roky hráli střed 2.ligy. Dneska kdyby hrozil sestup, tak součastní majitelé poberou co ještě zbylo a brněnskýmu fotbalu by zůstaly už jen ty vzpomínky. Já jsem sice brňák celým svým já, ale nevěřím, že by to zachránili brněnští fans. V tomto si vážím fans Bohemians.Jinak že si někdo s toho dělá srandu. Kdoví, kdo může koupit jejich klub a jsou , no tam, kde končí záda.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Na Brno radši nesázet. tam buď budou zkoušet nový tým nebo zápasy prodávat Nechápu jak může druhé nejlidnatější (2 největší už je patrně OV) město v ČR hrát dlouhodobě totální ho... jen ze startu ligy pustit do světa info o pohárech

Reagovat
soukup

na startu ligy nikdo o žádných pohárech nemluvil a prodávání si strč do prdele

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele