Brněnský Mezlík je po operaci kotníku

05.11.2013, 17:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brzy se uzdrav Pavle

Reagovat
smazaný uživatel

humus, tyhle zranění na pokračování musí být dost nápor na psychiku.

Reagovat
Vasil

Celej článek jo? Už když jsem viděl expresku, tak jsem čuměl že se o Mezlu někdo tady zajímá Nikdy jsem ho neměl extra rád, ale chybí tam. Když vidím Skaláka a Paška, ti mohli chodit na posledních 20 minut místo něho.

Reagovat
Cumel

Já mám Mezlu vcelku rád, takový bojovník, moc chybí, teď by se do těch špílů, kde je třeba víc bojovnosti než krasofotbalu hodil...na druhou stranu bych Paška nezatracoval, není to bůhvíjaký špílmachr, ale jezdí...to je teď potřeba.

Reagovat
Vasil

Já Pašu obhajuju každej zápas, to zas ne že bych ho neměl rád Jsem si ho oblíbil ve druhé lize, když hrál beka a golman a stopeři na něho pořád řvali a on chudák nevěděl co má dělat. Ale prvoligovej fotbalista , hlavně teda na křídlo, to zrovna není.

Reagovat
Cumel

Třeba se vyhraje, nějaký potencionál tam je...jako mě je sympatický hlavně tím nasazením, že nevypouští souboje, snaží se...kdyby tam jako on bojovali v Brně všichni, tak s klidným srdcem budeme okolo 8. fleku...ale bohužel, občas když vidím "nasazení" některých hráčů, tak Takovýho Frejlacha bych hnal svinským krokem někam do 1.B, kde kdyby nebojoval, dostal by po špílu deku a dostával by ju tak dlouho, dokud by nezměnil přístup

Reagovat
smazaný uživatel

Potenciál, potenciál!!

Reagovat
Cumel

jsem debil....dík za opravu

Reagovat
Filip12

Mezlík je dříč a srdcař

Reagovat
fajdax

A legenda

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

OT: olé! pokud někdo z vás hraje Fifu 14 v režimu Profi Kluby ....rád bych tě pozval k nám do klubu: Czechoslovakian ....kdo si nerad nahrává s kompem, je přesně náš člověk,.. sólisty neberem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele