Brazilský prezident: Nejlepší je Messi

06.09.2008, 10:55
Aktuality
S kontroverzním výrokem přišel brazilský prezident Luiz Inacio Lula da Silva, když se rozpovídal o brazilských fotbalistech. Měli by si prý vzít příklad z Argentince Lionela Messiho, jenž je podle něj nejlepším fotbalistou světa.

"Podle mého názoru je Messi nejlepším na světě. Když ztratí míč, běží zpět a znovu ho získá, nebo fauluje. Naši hráči ztratí míč a přestanou hrát," opřel se do protagonistů nejpopulárnějšího brazilského sportu.

Ovšem tím, že vyzdvihl Argentince, tedy hráče největšího rivala, si určitě nepolepšil u řady fanoušků ani fotbalistů. "Pokud si tohle myslí, asi by se měl přestěhovat do Argentiny," odpověděl prezidentovi například Julio Cesar, gólman Interu Milán.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

má u mňa plus prezident

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ho setřel Julio Cesar ale už se nakazil od Josého

Reagovat
smazaný uživatel

všichni 3 good

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele