Branca vyloučil odchod Adriana

11.11.2008, 13:41
Aktuality
Adriano odehraje minimálně zbytek letošní sezony v Interu Milán. Brazilský útočník měl spory s trenérem Josem Mourinhem a v Itálii se hodně spekulovalo o jeho možném odchodu, sportovní ředitel Nerazzurri Marco Branca ale něco podobného vyloučil.

"Na trhu se nebudeme nijak angažovat, to se týká také Adriana. Věřím, že bude brzy znovu zařazen do týmu," prohlásil Branca pro internetové stránky Interu.

Adriano pod Mourinhem ožil, poté si ale portugalského trenéra proti sobě poštval. Brazilský útočník si podle listu La Stampa vyrazil na večírek a na tréninku byl druhý den v tak špatném stavu, že rozlítil trenéra Josého Mourinha. Dnes pro změnu přišel na trénink pozdě a Mourinho ho poslal domů.

Adriano se následně čtyřikrát v řadě neobjevil v nominaci na zápas, o víkendu proti Palermu by ale již měl hrát. "Adriano se v Palermu vrátí a bude hrát," potvrdil Mourinho.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes pro změnu přišel na trénink pozdě a Mourinho ho poslal domů.

to je spatne okopirtovane ne?

Reagovat
smazaný uživatel

j

Reagovat
Jajinek

Kolik šancí jsme schopni dávat tomuto sice obšas výbornému, ale hlavně psychicky labilnímu útočníkovi, je až neuvěřitelné. Přece není nepostradatelný, měl jeden úžasný půlrok, ale od té doby skoro nic nepředvedl, a proto náchápu, proč se v něj vkládá taková důvěra. Pořád ze všech stran slýchávám, že to bude něco, až se vratátí do formy...ale kam on se chce proboah vracet? Povedlo se mu tak 8 měsíců z 4 let...

Reagovat
smazaný uživatel

je to úlně jednoduchý - Morattiho oblíbenec

Reagovat
Jajinek

No jestli bude další léta sedět na lavičce či tribuně jako Recoba, tak se máme teda na co těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

No, letos hrál dobřem, ale pak se to zlomilo a José ho přestal povolávat, přitom byl rozjetý slušně...Dal bych mu ještě šanci, my stejně nejsme schopni dát gól, tak snad to zlomí právě Adri..

Reagovat
Jajinek

No, že by zrovna oplýval nějakou střeleckou formou. 3 branky, z toho jedna z penalty a 2 v LM...ale tak jo, za zkoušku nic nedáme, když už jsme ho teda nevyhodili tak ať hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, góly moc nedával, ale ta pohoda na něm byla vidět, výkony byly dobré, hodně toho vybojoval pro tým, Ibra z jeho hry těžil...Jinak Ibra kromě něj nemá rovnovcennnýho parťáka - spolu si rozuměli a pomohli si navzájem. Já myslím, že ty góly přijdou

Reagovat
Berbatov9

jako na profesionalni urovni by si to asi dovolovat neměl ale jako přišel ze sao paula a rozhoduje interu zápasy a jeho prace na lajně je ucty hodna sice sem viděl inter jenom jednou letos naživo ale jako řek bych celkem potřebnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

dobře že zatim zuůstane

Reagovat
smazaný uživatel

aspon teda doufám

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nema cenu kometovat furt dokola

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nej utocniku interu takze to je jasne ze ho nepustijou

Reagovat
smazaný uživatel

aby ho mohli prodat tak musí hrát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele