Borriello se Milánu nebrání, ale nechce být náhradníkem

27.05.2008, 08:55
Aktuality
Útočník italského Janova Marco Borriello v jednom rozhovoru přiznal, že by se přestupu do AC Milán, kde již dříve působil, ale nikdy se naplno neprosadil, nijak zvlášť nebránil. Na San Siro by ovšem putoval pouze v případě, kdyby pravidelně hrál a nevysedával pouze na lavičce.

26letý útočník letos prožívá nejlepší sezonu kariéry, když se mu v dresu Janova povedlo nastřílet 19 branek, čímž si vysloužil nejen třetí místo v tabulce střelců Serie A, ale byl také povolán italským reprezentačním koučem Donadonim do přípravy před evropským šampionátem.

Borriello má také jasno v tom, jakým způsobem chce odehrát příští sezonu. V AC Milán by totiž nechtěl jen sedět na lavičce náhradníků. "Vidím se jako první nebo druhý útočník, ne až pátý. V tomto případě bych mohl zůstat v Janově," říká jasně.

Marco je v Janově pouze na hostování právě z AC Milán, který je z poloviny stále jeho vlastníkem a neskrývá svou touhu přivést ho zpět na San Siro. Tam by mohl nahradit odcházejícího Alberta Gilardina, jenž má namířeno do Fiorentiny.

"Milán a Janov nyní jednají o jejich spoluvlastnictví a brzy bychom měli být v otázce mé budoucnosti moudřejší," řekl Borriello. "Pokud bude prezident souhlasit s nabídkou Rossoneri, bude mi ctí oblékat jejich dres. Pokud to ovšem nevyjde, rád v Janově zůstanu."

Autor: Ondřej Holzman / sports.yahoo.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevim jestli by to byl nejlepší kauf pro AC

Reagovat
-PeCa_08-

tam ne..nehrál by asi moc, at zůstane a ukáže že to nebyla náhoda nebo do nějakého ASka třeba nebo někam

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim stebou zbytocne zaplnanie muzstva priemerom to este nech kupia Sevcenka a to mozu zabalit.......nech namiesto 8-9 hracov kupia jedneho utocnika ale kvalitneho plus obrancu napr. mexesa alebo companiho a brankara toho frantika z Nice ked ho ovsem skor nekupi lyon a potom galiani vyhlasi brankarov mame dost a super kvalitnych kalac je skvela jednotka.....

Reagovat
smazaný uživatel

do AC treba nejakú mladú krv, Borrielli by mohol ísť radšej do Villarrealu namiesto Llorenteho, ale už je neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Na Mexése zapomeňte.

Reagovat
smazaný uživatel

to by ses musel jooo předvést, abys neseděl. radši zůstaň tam, kde jseš

Reagovat
smazaný uživatel

dal vic golu, nez kterykoli jiny hrac ac a to v prumernem janove, tak nevim co by mel jeste dokazovat. Proste si o lepsi klub rekl a ac by bylo podle me hloupe, kdyby toho nevyuzilo a nestahlo si ho zas do svych rad.

Reagovat
smazaný uživatel

v žádným případě. příjde, čímž zabere do budoucna místo v sestavě někomu (snad) kvalitnějšímu. u nás měl 2 šance něco dokázat, pokaždý špatenka. navíc je snažší prosadit se v průměrným klubu, než ve velkoklubu...

Reagovat
smazaný uživatel

dyt je porad mladej , potreboval se otukat a ted je mozna ta prava chvile a jestli sve vykony bude opakovat, tak si akorat budete trhat vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

no prostě mu nevěřím. pokud příjde a nastřílí u nás 15-20 branek, klidně se před ním třeba ukloním a omluvím se mu . ale do tý doby budu tvrdit, že byl jeho opětovnej příchod chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

že by byl

Reagovat
smazaný uživatel

prave mam spis strach z prichodu tech velkych jmen za TEZKE PRACHY (drogba,eto) proste nejak se to v poslednich letech moc nevyplatilo viz seva,henry ted treba anelka,ale to je asi individualni a ty ligy jim proste nesedly jinak preju uspesny lov

Reagovat
smazaný uživatel

dík, snad se něco chytí, do těch našich děravých sítí

Reagovat
smazaný uživatel

Poď k nám do AS.

Reagovat
smazaný uživatel

on dal sice v Janove plno golov...a je tam hviezda...ale mam taky pocit ze vo velkom klube by vyhorel....rovnako ako napr. Tavano z Empoli .... a neviem ci by bol vhodny aj do AS ....vucinic mal vynikajucu hviezdnu formu a po dolieceni Francesca by Boriello vysedaval na lavicke...Rim potrebuje vacsiu rybu..skusenejsieho fotbalsitu..a hlavne si udrzat Aquilaniho, Vucinica, Juana, Mexesa... atd. a hlavne som zvedavy ako sa to vyvinie zo Sensiovymi.....bo raz citam ze Soros sa stane majitelom klubu a raz ze nie....Franco a jeho rodina urobili pre klub vela ale uz by ho asi mali predat niekomu kto by ho posunul medzi uplnu elitu svetoveho futbalu ....som sa nejak rozkecal odveci ale co uz :D

Reagovat
smazaný uživatel

Soros se prý už vzdal koupi AS. Nějakého útočníka by to chtělo, ale na tu "velkou rybu" , jak říkáš, nejsou peníze.. Vučiniče máme myslím jen na spoluvlatnictví s Lecce. Já si myslím, že by se Borriello mohl prosadit, kdyby dostal důvěru, ale aby hrál v základu, tak by asi musel jít Francesco na pozici ofen. záložníka. Nebránil bych se ani příchodu Crespa, ale ten už má nějaký věk, ale byl by zadarmo, pokud se nemýlím. Musel by slevnit s platem, kdyby šel do AS.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele