Bordeaux ve finále poháru. Je to úleva, oddechl si Plašil

15.05.2013, 20:59
Aktuality
Girondins Bordeaux je v tabulce francouzské ligy na osmém místě a na pohárové pozice ztrácí nyní už nedostižných osm bodů, přesto má velkou možnost zopakovat si svou účast v Evropské lize. Klub včera v semifinále národního poháru vyhrál 2:1 v Troyes a ve finále změří síly s Évianem...

Pro Bordeaux přitom zápase nezačal vůbec dobře a už od sedmé minuty prohrávalo po trefě Bahebecka. O vyrovnání se ve 41. minutě postaral Diabaté, v 63. minutě se pak smutným hrdinou duelu stal Jérémie Bréchet, který si dal vlastní branku.

"Je to úleva. Věděli jsme, že Troyes je doma silné a hraje rychlý fotbal, což jste mohli vidět ve druhém poločase. Nám se povedlo napravit některé chyby a nakonec postoupit. Pro klub je to skvělé, něco takového se mu nepovedlo už hodně dlouho," oddechl si po utkání český záložník a kapitán Bordeaux Jaroslav Plašil.

Bordeaux si finále zahraje poprvé od roku 1987 a soupeřem mu bude přemožitel PSG a Lorientu Évian. Hrát se bude 31. května na Stade de France.

"Ve všech zápasech v poháru jsme prohrávali a museli otáčet skóre. A pokaždé se nám to podařilo, přestože to nebylo snadné. Byli jsme ale klidní, bojovali a i dnes ubránili postupový výsledek. Zahrajeme si finále v Paříži, splnili jsme tak svůj cíl," radoval se předseda Jean-Louis Triaud.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zbytečně plašil

Reagovat
smazaný uživatel

pro Plašilovo Bordeaux.

Reagovat
Godwinson

Subasić: "Podle toho, co mi bylo řečeno je Falcao na 90% u nás"

Reagovat
Godwinson

+,

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som to čítal, a je to až neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

vraj ma Lyon zaujem o Capela

Reagovat
smazaný uživatel

a Barthelema z Lorientu

Reagovat
smazaný uživatel

a aby som nezabudol aj o Raphaela Guerreira z Caenu

Reagovat
Godwinson

Doufám, že o Capella a ne o toho extrasimulanta

Reagovat
smazaný uživatel

no o Diega Capela zo Sportingu,, ale to je podla mna blud, ten má výkupku na 9 ME

Reagovat
smazaný uživatel

o něm se mluví i ve spojitosti s OM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele