Bonucci chce zpět do Itálie, v Unionu Berlín zřejmě po čtyřech měsících skončí

24.12.2023, 11:45
Aktuality
Leonardo Bonucci (© 1. FC Union Berlín)

Zřejmě už po čtyřech měsících skončí angažmá mistra Evropy Leonarda Bonucciho v Unionu Berlín, kde je spoluhráčem českého záložníka Alexe Krále. Podle německých a italských médií se chce šestatřicetiletý obránce vrátit do rodné země a jedná s AS Řím.

Bonucci přišel do Unionu v létě z Juventusu za dva miliony eur (48 milionů korun) a podepsal roční smlouvu s opcí na další sezonu. Z osobních důvodů se však rozhodl Berlín opustit, ani po fotbalové stránce se mu v Německu příliš nedařilo. V Bundeslize nastoupil šestkrát a v Lize mistrů při premiérové účasti Unionu si zahrál ve třech zápasech.

Předtím strávil celou kariéru v Itálii, kde vedle Juventusu nastupoval i za Inter a AC Milán. V dresu Staré dámy slavil Bonucci osm mistrovských titulů a čtyři vítězství v Italském poháru. Dvakrát pomohl Juventusu do finále Ligy mistrů. S reprezentací kromě předloňského evropského titulu získal i stříbro v roce 2012. Za národní tým odehrál 121 zápasů a dal osm gólů.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Furia Ceca

Když se daří, tak je to mistr světa amoleta, ale jakmile jde do tuhýho, je Bonucci vždycky první, kterej zdrhá

Reagovat
Rudy

Hadam, ze nebude spokojeny s prachama. Fixne treba 300k/w bude mit tezko. Nemci nebudou uplni nymandi a nenechaji se jen tak dojit. Moc nehraje, zadne bonusy. Tady vidim hlavni problem.

Reagovat
Csaplárova past

určitě měl možnost jít k arabům, prachy problém nebudou. AS mu 300k taky nedá

Reagovat
Kily

tenhle útěk je v pohodě, z toho budou mít beztak největší radost fanoušci Unionu

Reagovat
db18

Reagovat
kattos

To hrál tak mizerně?

Reagovat
andrew96

Dost.

Reagovat
Rudnevs

Traja zo štyroch ho máme v zostave sklamaní Bundesligy

Reagovat
Zark

Podle očekávání snad je mimo už nějaký ten pátek

Reagovat
Furia Ceca

Ten jak vedle sebe nemá Barzagliho nebo Chielliniho, tak je úplně nulovej.

Reagovat
kattos

Ono to je těžký to porovnávat když je měl okolo sebe většinu kariéry krom ted, když už prostě nemá věk

Reagovat
oli9

a mzdový účetní také

Reagovat
Witcher

Pojď do slávky

Reagovat
pastal

Nemám ho rád, ale v situací Říma asi bohužel řešení kterému se nedivím, zadarmo, plat asi nebude chtít úplně největší ikdyz..... a na půl roku záplata asi dobrá Někdo přijít v Lednu musí .AS nemá prachy na kvalitního stopera kvůli finanční Fair play,Smalling zraněný neví se na jak dlouho, Kumbulla po těžkém zranění trénuje a snad po novém roce bude už moct hrát, ale kdo ví jak na tom bude skoro po roce,Ndicka jede na africký pohár, Mancini hraje zápasy, ale prý netrenuje protože má třísla špatné, takže zdravý je Lorente a když tak tam jde Cristante

Reagovat
vladino10

Na túto ligu ja trénovať nemusím, budem chodiť iba na zápasy.

Jasne, triesla

Reagovat
smazaný uživatel

Bonnuci nikdy nebyl dobrý stoper, ty jeho pasy zvládá i Mancini a když nemá kolem sebe world class stopery a gólmana, stojí za hovno. Nesnáším jeho nacítěný ksicht a upřímně, na hřišti nám bude spíš škodit.

Radši ať hraje zrakvený Marash, Cristante nebo nějaké děcko z primavery.

I Fazio mi dává větší smysl.

Reagovat
kattos

Aha nikdy nebyl dobrý stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele