Bolta v Austrálii zaskočila dopingová kontrola

15.10.2018, 11:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
Blasphemer

No, je teda fakt, že nechávat testovat hráče bez smlouvy, který si ještě nekopl mistrák, je fakt bizarní.

Reagovat
ttopi

Každý si chce otestovat Bolta

Reagovat
Manau

A ona řekla, že jí bylo řečeno...klasika

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Y.N.W.A

Tak zase jeho dva nic moc góly taky viděl celej svět, přesto, že nemá smlouvu ...holt je to Usain, tady nějaký pravidla vůbec nehrajou roli. Jinak mu fandím, byť to s tou fotbalovou kariérou moc žhavý nebude, nemůže být. Mimozemšťan to je, ale ne na tolik způsobů zase...

Reagovat
ttopi

No, popravdě moc nevím, proč by nemohl hrát úspěšně. Musíš si uvědomit, že je to olympijský vítěz a takoví lidé jsou mentálně a psychicky úplně jinde. Je schopnej tomu, co dělá, obětovat mnohem více, než lidé, co to dělají od malička. A známe mnoho sportovců, kteří svou pílí a vůlí předčili talent jiných. A nakonec je taky třeba říct, že pro pozici útočníka je potřeba být hlavně rychlej a taky vysokej. On splňuje obojí. Umím si představit, že pokud bude fakt hrát, góly dávat bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale tohle je hrozná blbost. To, že stačí být rychlej a vysokej, je pravda možná tak v 1.A třídě. Pokud mluvíš o píli a vůli - ano, kdyby se vykašlal na atletiku ve třiadvaceti a každý den dvakrát denně trénoval na hřišti, tak ty talentované možná dožene, ale je mu přes třicet a asi sotva za několik měsíců dožene to, co někteří pilují deset let.

Reagovat
ttopi

Já ale neříkám, že bude nejlepším střelcem ligy. Jen ukazuji na vlastnosti, které jako špičkový atlet má. Podle mě se dost podceňuje. Když to trochu přeženu, Respektive hodně přeženu, tak takovej Koller krom výšky neměl vlastně nic - neměl rychlost, neudělal kličku. Nechci Kollera s Boltem vůbec srovnávat a samozřejmě je i jiná doba (dneska by si Koller v Dortmundu ani neškrtnul), jen to dávám jako ukázku toho, že můžeš dávat góly, ikdyž jsi "jen" vysokej. Jasně, že mu budou chybět ty roky pilování techniky, ale zvládnout se dá ledasco.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně jsem přesně srovnání s Kollerem čekal Jak jsi ale sám napsal - fotbal je dnes trošku jinde, navíc on těžil z toho, že byl ještě vyšší a při hlavičce v podstatě neodstavitelný. Navíc i tu techniku, pokud to tak nazveme, měl lepší než Bolt. Sice to byl takový sklepávač, ale prostě i to uměl tak, jak Bolt asi nikdy nebude.

Budu rád, pokud se ukáže, že se pletu, ale podle toho, co jsem u Bolta viděl, to prostě na profi fotbal není.

Reagovat
Acquanni

Koller byl na svou postavu technický dobrý. A hlavně měl, podobně jako takový Giroud dost dobrou hru zády k bráně a takový hráč se hodně hodí. Bolt se určitě někde prosadí, ale bude muset hrát tam, kde mu to budou dávat do běhu, případně rovnou na zakončení, nějaké velké akce bych u něj moc nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

koller mel (a porad ma) techniku a rychlost prace s micem na uplne jinem levelu. navic presne vedel, co si muze s míčem dovolit, kdy ho dat od nohy, kdy ne. fotbalove mysleni taky uplne jinde. se nekdy podívej jak hral plazovy fotbal...

bolt je rychly bez mice, ale rychlost rozhodovani skoro nulova oproti profikum.

Reagovat
smazaný uživatel

Koller byl natolik atypický hráč,že by si škrtnul vždy.Na svou výšku měl rychlost a techniku na dobré úrovni a navíc měl fotbalový myšlení a uměl zakončovat.Kdyby to bylo jen o výšce tak by měl každý svého Kollera,to znamená,že nemůžeš dávat góly,i když jsi jen vysokej.

Reagovat
ttopi

Sorry. ale Koller dneska fakt ne. JE to legenda, ale byl stavěnej na svou dobu. Dneska se ten jeho styl prostě nenosí.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem,že byl atypický,takovejch jako on opravdu v historii nebylo mnoho.To znamená,že se dá velmi těžko soudit na jakou dobu se on vlastně hodil.

Reagovat
lampas

Bolt by v pohodě stačil na naší ligu, kdyby se využíval jen na poslední minuty do útoku. Rychlej a fyzicky silnej je dost, tím musí být pro obránce hodně nepříjemný ho hlídat a běhat s ním. Takovej lepší Biabiany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, stačil, ale těch kdyby by muselo být víc.

1) Kdyby se používal na poslední minuty.

2) Kdyby se při fotbale nezatáčelo.

3) Kdyby hráči soupeře měli nohy zalité do betonu.

4) Kdyby mohl nastupovat za žáčky.

Potom ano, potom by si tu ligu dával v suchým triku.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
Y.N.W.A

zní to hezky, ale, jak píše kolega, je to fakt tak na 1. A třídu (a ani to není špatný)... jestli jsi s ním viděl nějaký záběry, hraje opravdu jen proto, že je Bolt (nic proti němu, fandím mu), ale neuděláš fotbalistu z někoho, kdo fotbal celej život nehrál

Reagovat
Acquanni

On vždy něco vytěží z rychlosti a celkové fyzické stavby, ale je hrozně, hrozně dřevěný. U toho druhého gólu co dával do prázdné to vypadalo, že je schopný klidně o ten míč zakopnout... Ten první gól byl celkem pěkný, ale kolik bude potřebovat pokusů, aby to takhle trefil znova.. Navíc lepší gólman by to nejspíš vyškrábl, bylo to blízko, žádná umístěna k tyči.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzorovy priklad moze byt napr. cyklista Roglic...

Reagovat
ttopi

Tak tak. Těch případů, kdy sportovec změní úplně sport a stejně se dokáže prosadit je více. Ale zase objektivně, prosadit se na kole bude asi snažší, než ve sportu typu hokej, nebo fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hej...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to divné,proč hraje australskou,proč nehraje normálně jamajskou ligu?

Reagovat
widlak

Beztak mu ta doktorka chtěla udělat osobní odběr...

Reagovat
REPLIKATOR

Výsledek bude pozitivní.

Reagovat
Han střelil první

A zpětně by mu sebrali medaile, aby ho donutili se vrátit na ovál, kde by ty medaile získal zase zpět. Nakonec stadión, kde dovrší svého dalšího zlatého hattricku, vybuchne. Directed by Michael Bay.

Reagovat
Y.N.W.A

tak Usain je pozitivní člověk, do sportu vnesl hodně pozitivního, takže...

Reagovat
Puskas

Usaine, co na to říkáte?

Ve všem je třeba vidět nějaká pozitiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek bude Aladin..

Reagovat
H.N.T.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten druhý gól, co dal v zápase, by měli spíše otestovat protihráče, zda něco neberou

Reagovat
smazaný uživatel

to bude asi ten... no jak se tomu říká...rasízmus

Reagovat
jenage

Tvl on dá v prvním zápase v základu 2 fíky, navíc se dostal do několika dalších šancí a stejně je tady pořád pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsi sestřih toho zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vacsinou ale pre takych, ktori videli futbal maximalne v televizii.

Reagovat
Liquid

no bude sranda až mu tam něco najdou a následně mu seberou všechny vavříny z atletiky

Reagovat
kattos

Dejte mu pokoj plní si sen a někomu neubližuje

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud se nebude snažit o samostatné průniky a složité kombinace, bude užitečný. Výskok má, koordinaci pohybu při něm taky. Když si dostatečně předkopne míč, tak uteče obránci. Na belgickou nebo portugalskou ligu by to mělo v pohodě stačit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele