Bologna vyměnila trenéra, Bisoliho střídá Pioli

04.10.2011, 19:42
Aktuality
Loni vydržel ve funkci hlavního trenéra dvanáct zápasů, letos se z Pierpaola Bisoliho stal nezaměstnaný trenér ještě dříve. Poté, co ho loni v polovině listopadu propustilo Cagliari, sáhla nyní po pěti odehraných kolech ke stejnému kroku také Bologna. Její vedení následně novým koučem jmenovalo Stefana Pioliho...

Bisoli v italském klubu během letní přestávky nahradil Alberta Malesaniho a měl navázat na jeho úspěšnou práci, Bologna se ovšem trápí a vedle nečekané remízy na půdě Juventusu si na své konto připsala čtyři porážky, tu poslední o víkendu v Udinese.

"Bologna oznamuje, že z funkce hlavního trenéra propustila Pierpaola Bisoliho. Klub by mu chtěl poděkovat za jeho profesionální přístup," stojí v prohlášení posledního týmu tabulky Serie A.

Italská média v souvislosti s novým koučem spekulovala o Davide Ballardinim, ten se ovšem kormidla neujme. Mezi dalšími kandidáty byli například Roberto Donadoni či Delio Rossi, v úvahu připadali i Bortolo Mutti, Luigi Di Canio a Stefano Pioli. A právě posledně jmenovaný nakonec je novým koučem italského klubu. Pioli tak v krátké době vyzkouší již třetí tým působící v Serii A - loni vedl Chievo a následně se ujal Palerma, propuštěn ovšem byl ještě před začátkem sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
Tsigi

Di Vaio je 12 ligových zápasů v řadě bez branky a v takový situaci je to těžký

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Filip12

to se ví už dávnio

Reagovat
Jajinek

Trewinn

02.09.2011 11:49

Bologna dle mého nesestoupí...Jinak sestava více reálnější oproti cresposuperové, zato máš

Jajinek

02.09.2011 11:52

já mám právě strach, že letos by i mohla...dokonce, že se přestavne střelecky dařit Di Vaiovi...ale rozhodně bych jim to nepřál

Reagovat
smazaný uživatel

zato máš (ale sezóna ještě neskončila)

Reagovat
Jajinek

samozřejmě...jako snad se zvednou...ale měl jsem o ně strach

Reagovat
smazaný uživatel

ale pak si psal něco ve stylu, že ti to Trew vysvětlil, nbo ne?

Reagovat
10

nechtěj, abysme sem dali i tvoje další prognózy

Reagovat
Jajinek

si povíme na konci sezóny...což vlastně můžeme i ohledně té Boloňi...

Reagovat
Kily

hmm, budu si muset najít jiný klub, proti kterému budu týden co týden sázet

Reagovat
10

Giampaolo ho bude nejspíš brzo následovat...

Reagovat
10

jinak Silvio Pioli docela pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juveforever

mal tam zostať Malesani

Reagovat
smazaný uživatel

to je podruhé, co mě Bisoli zklamal, i když "zklamal" je u těhle "po italsku" vyhozenejch koučů né zrovna fér, takovej Allegri prohrál první sezonu v Cagliari prvních 5 zápasů..., Cellino ho podržel, Cagliari skončilo 9. a Max se stal Trenérem roku. právě v Bisolim jsem viděl jeho nástupce, Cesenu vedl parádně..., snad dostane v Serii A do třetice šanci, vidím v něm potenciál.

Bologna se musí udržet, právě letos mají za poslední roky asi nejlepší tým..., oblíbenci.

Reagovat
Filipow

Ancelotti na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A ztratila jedno misto v LM? tedy mysleno,ze pristi rok pujdou uz jen 2 tymy rovnou a 1 do kvalifikace?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
juveforever

a čo keď ligu majstrov vyhrá Neapol ,európsku ligu Udine a ME squadra

Reagovat
smazaný uživatel

a pak se probudíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by LM vyhrál italský klub, tak pak se, podle mě, nic nemění. Každopádně by se to nepočítalo do následujícího roku, ale až do toho dalšího (respektive by se to promítlo v tom dalším).

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Zurix, výsledky tohoto ročníku LM a Evropské ligy se "projeví" až od sezony 2013/14, navíc ani to by nepomohlo, protože náskok Německa je velký, to by musely všechny Německé kluby v pohárech totálně vyhořet (ideálně prohrát už všechny zápasy...). To, že by Itálie vyhrála Euro na nasazování klubů do pohárů nemá žádný vliv. Je to bohužel tak, taky si moc přeju, aby se Calcio vrátilo do první trojky, ale mohou si za to sami, hlavně přístup Italských klubů k Evropské lize (poháru UEFA) byl v posledních letech tragický, snad letos Lazio a Udine to změní, ale ten AS ROMA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele