Bologna potvrdila jmenování trenéra Inzaghiho

13.06.2018, 21:21
Aktuality
Filippo Inzaghi se stal podle očekávání novým trenérem Bologny. Bývalý útočník, jenž naposledy úspěšně vedl Benátky, na lavičce nahradí Roberta Donadoniho, obě strany se dohodly na dvouleté spolupráci...

Čtyřiačtyřicetiletý kormidelník má za sebou hodně vydařenou hráčskou kariéru, během které mimo jiného prošel Juventusem a AC Milán, patřil rovněž k oporám reprezentace.

Po ukončení aktivní hráčské kariéry se Inzaghi vydal na trenérskou dráhu a přes mládež se dostal až k prvnímu týmu Rossoneri, které následně vedl během ročníku 2014/15.

S ambiciózním týmem však obsadil až desátou pozici, také kvůli tomu následoval odchod, po kterém přebral Veneziu, s níž se dokázal okamžitě probojovat do Serie B. Úctyhodnou jízdu mohl završit během právě skončeného ročníku, ovšem v semifinále play-off vypadl s Palermem.

Inzaghimu ve druholigovém klubu na konci měsíce vyprší smlouva a novou nepodepíše, neboť se přesune do nejvyšší soutěže, kde převezme Bolognu. "Bologna oznamuje, že Filippo Inzaghi byl pověřen vedením prvního týmu, obě strany podepsaly smlouvu do roku 2020," stojí na webu Bologny, na jejíž lavičce po více než dvou letech skončil Roberto Donadoni.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čo sa inak stalo s Krejčím, že minulý rok vypadol zo základu? Pohádal sa s Donadonim alebo klesoll psychicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě dostávali přednost jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí si hned na začátku uplynulé sezony zlomil čelist, delší dobu se léčil a pak už moc šancí nedostaval

Reagovat
Frantszek

Prostě jakmile si fotbalista zlomí čelist=konec kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na to, to je všechno...

Reagovat
Bakary3

Ze zacatku hral diky poctivosti, ale on jinak nema moc co nabidnout a asi na to v Boloni uz prisli taky..

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Sice měl ke konci minulé sezony horší formu ale minimálně podzim měl skvělej. A statistika 1+8 taky není špatná.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

OT: Dávid Hancko do Fiorentiny podla Di Marza a skyitalia

Reagovat
lajka30

Už se těším na bratrovražedný souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si zvykl na Mohhamuda Salaha, ale nepřekládat Benátky je úplně novej level

Reagovat
smazaný uživatel

*Muhammada

Reagovat
Pablos

Však tam maj šalamounsky oboje Benátky a Venezia

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to museli opravit žádný Benátky tam nebyli!!

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
GEGE

ať se daří SuperPippo

Reagovat
Panděvova ofina

Já myslel, že je uvězněný v offsidu. Kdo ho pustil?!

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak sance na reparat. Do AC prisel v hodne temnych casech po jedne sezone u Primavery, to nemohl ustat. Jeste kdyz mel za zady Berlusconiho s Gallianim, kteri se do vseho snazili kecat. Snad napodobi brachu a jednou se do Milana vrati jako velky trener.

Kam pujde Donadoni?

Reagovat
El-Pistolero-68

A je dobre, ze se po tom neuspechu v AC rozhodl vzit to pekne od podlahy a zacit v malem klubu z nizsi souteze. Tohle je prirozeny postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase takový neúspěch to nebyl. Jen vedení si odmítalo přiznat, že jim ujel vlak

Reagovat
El-Pistolero-68

10. misto neni pro AC neuspech?

Reagovat
Votas

není...to je pro ně strop

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ten kádr, co měli? Ani ne... Je to 3 roky a z toho kádru už tu není v podstatě nikdo. Nikdo krom De Sciglia nešel do lepšího. A ten je na lavičce akorát. Ještě možná El Shaarawy, ale tam to taky není zázrak a nestojí na něm hra Říma.

Reagovat
El-Pistolero-68

Vim, ze byl ten kadr na hovno, ale aby pred nami skoncil i Janov, Turin, Doria nebo tehdy podobne se placajici Inter? To mi zas jako nerikej, 6.-7. misto z toho mel vymackat i Pippo.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, tak mohl vyhrát zápas v Sassuolu, skončit před Interem, stejně nemít EL/LM a co by se změnilo? Rok předtím jsme byli od 10. místa 3 body. Rok potom zase bez pohárů. To nebylo trenérem. Mohl dopadnout líp, ale byla to jeho první sezóna a dostal tým v rozkladu. Neměl kádr, co byl předtím úspěšnej nebo naopak po něm úspěšnej. Měl kádr, co byl špatnej pod každým trenérem a upřímně, není to fuk skončit 7., 8. nebo 10.? O šanci aspoň na EL přišli už 5+ zápasů před koncem a pak už je v podstatě fuk jestli jsi 7. nebo 10. Já bych byl radši, kdyby se vrátilo vedení na zem a přiznalo si, že ten kádr na to nemá, dali Inzaghimu šanci na dlouho na přebudování a zvedli se takhle. Vzali trenéra bez zkušeností, dali mu kádr na střed tabulky a chtěli po něm top 5... To není ideál na začátek. Ale koukám, že jsi to v tom prvním příspěvku i tak psal

Reagovat
CubONE

Reagovat
Yzemi
Reagovat
Airus

pochybuju. Zas tolik peněz nemáme a je potřeba lepit jinde. MilSav je luxus který si nemůžeme dovolit

Reagovat
CubONE

Bologna na pohary buducu sezonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele