Bolí to hodně, je to komplikace, řekl po prohře trenér Jarolím

07.09.2018, 11:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (122)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tobě by nestačil ani další rok natož den ..

Reagovat
Vsadim gule

Nemám ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

S takovým trenerem a nominacema muzeme akorat tak do or....

Reagovat
Azazelo RD

Obchodního rejstříku?

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Bolí z toho hlavně oči - nedá se na to dívat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Prostě žádnou sebereflexi od Jarolíma ani nemůžeme čekat. 3-5-2 mu nefungovalo v žádném ze zápasů. Při bránění je v jedné lajně pět hráčů na vápně, tím vzniká obrovský prostor pro kombinaci soupeře. Stopeři neví kam se mají postavit, kdo koho mají bránit, pak na sebe gestikuluji a vypadá to úsměvně. Navíc tohle je styl, který mi spíš přijde vhodný do klubu, tam se může nadrilovat, ne v repre, kde trenér vidí hráče pár dnů. A navíc nemáme zkušené stopery, kteří by se s tím uměli popasovat.

Navíc si myslím, že Schick prostě s Krmenčíkem nemůže hrát. Ať hraje Schick pod ním, klidně na desítce anebo lépe, ať už hraje Vydra pod Schickem, ty by si seděli podle mě líp.

Reagovat
Blasphemer

"je to komplikace" ☑

Reagovat
Bosko

Jarolim musi skoncit, to vidi snad kazdej. Chapu, ze prisel v dobe, kdy je potreba udela generacni obmenu, ale neni proste mozny, aby po takovy dobe nebylo videt, co chce s narodakem hrat. Neni videt zadna kostra tymu, kolem ktery by to chtel stavet, neni videt styl co chce hrat, neni videt zadny zlepseni. Jen to jen klopytani od ostudy k ostude.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasím, navíc tentokrát už ta nominace byla dost mimo

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí kámo, nemusí.

Reagovat
Bosko

Sam od sebe samozrejme neskonci neskonci, to vim. Ale zodpovedni lide by se ho meli zbavit, at uz je smliuva s nim stavena jakkoliv. Pod nim proste narodak nema budoucnost, to dokazuje uz dlouho

Reagovat
luismiksak

Vždyť je to komedie ...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Le Gunner

Přesně něco takového jsem chtěl napsat. Vždycky jsem se snažil trenéry reprezentací hájit, ale tohle už nejde, navíc...

"I když Ukrajina tam měla nebezpečné situace v druhém poločase, my jsme si také vypracovali pár slibných situací. Zápas mohl skončit i obráceně."

Tahle výmluva přetrvává od počátku jeho angažování. To je asi špatně.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže koho za něj?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jestere, jdi uz taky do prdele!

Reagovat
smazaný uživatel

není to už ohrané, "že je to komplikace" ?? to mu každý bude žrát ? já jsem na něj už normálně alergický...

Reagovat
Rich

To různé okecávání, že jsme měli pár slibných šancí je k ničemu, výsledek to nezmění, navíc celkové statistiky mluví jasně, kdo byl lepší, držení míče a více gólových šancí pro Ukrajinu. Největší průser je ta obrana, v jednu chvíli hořela jako papír, střed katastrofa, získali míč a hned nahráli, ale špatně. Fakt mě nebaví poslouchat ani číst ty výmluvy, že bychom potřebovali více času, to fakt jako ne.

Můj názor je takový, že by Jarolím měl přestat dělat pokusy se sestavou, nehrát 3-5-2 nebo 4-2-3-1, jelikož ty hráči na to nejsou. Měl by nejlíp hrát s 4-4-2, s tím, že na hrotu by byl Schick a někdo k němu nový, jelikož Krmenčík je dřevák, včera nic nepředvedl a absolutně byl vymazán z hřiště. Největší problém je prostě ta obrana, je hrozná. O křídlech ani nebudu mluvit, jelikož mi v jednu chvíli přišlo, že tam žádné není. Příští zápas proti Slovensko, no jsem zvědavý...

Reagovat
ttopi

Tak se s Jarolímem nějak spoj a řekni mu to. Nedělám si teď legraci, myslím to vážně. Pokud máš opravdu recept, jak to zlepšit, tak by to i Jarolím určitě ocenil.

Ale takových je vás tu hodně, takže těžko říct, čí rady by si vzal k srdci

Reagovat
Rich

Víš co? Já se na celého Jarolíma můžu z vysoka.... To, co jsem napsal, je můj názor a je vidět, že nejsem jediný, kdo to tak má. Je mi na blití z té hry. A pokud budou takhle hrát na Slovensku, tak jich tam dostanou 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Na dva útočníky, z nichž ani jeden nepomáhá obraně, se dá hrát tak možná proti týmům o několik úrovní níž, ale rozhodně ne proti týmu se srovnatelnou/vyšší kvalitou. To rozestavení a taktiky nedávaly smysl. Ono se dá čekat, že trojčlennou zálohu Hušbauer-Souček-Sýkora bude přehávat skoro kdokoliv, když byli postavený takhle a na Sýkorovi bylo bránění.... Ta taktika nedávala smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Ujel mu vlak, je na čase to zabalit, trenére. Snad třeba jinde a jindy.

Reagovat
ttopi

Blbý je, že teď není moc z čeho brát. Přijde někdo jinej, bude to skoro stejné. Může přijít samozřejmě obměna několika hráčů, jiná základní jedenáctka, jiná taktika, ale nevěřím tomu, že změna bude s jiným trenérem tak výrazná.

Reagovat
Blasphemer

To vůbec není pravda. Máme hráče, co hrají pravidelně Bundesligu a Serii A, o čemž se nám před pár lety mohlo jenom zdát. Předchozí trenéři měli daleko horší materiál a nehráli s tím herně a výsledkově takovou chcanku.

Reagovat
ttopi

Vždyť ti hráči, o kterých mluvíš, jsou povoláváni. A stejně se z toho nedaří vyrobit nic konkurenceschopnýho. A to že dřív to šlo i s horším materiálem? Fotbal se posouvá neuvěřitelným tempem. Co stačilo před 5 lety, teď už nestačí. Nepíšu to kvůli včerejšímu zápasu, ale obecně. Dá se říct, že na ty velký zápasy nám hraje vždy to nejlepší, co máme. A stejně jsme průměr.

Reagovat
Blasphemer

Aha, takže máme lepší hráče než dřív, ale trenér nemůže za to, že s nima hraje sračku.

Reagovat
ttopi

Nic takového z mého příspěvku neplyne.

Reagovat
Blasphemer

"Přijde někdo jinej, bude to skoro stejné. Může přijít samozřejmě obměna několika hráčů, jiná základní jedenáctka, jiná taktika, ale nevěřím tomu, že změna bude s jiným trenérem tak výrazná."

Pokud napíšeš, že i se změnou trenéra by to byla stejná bída, tak to z toho plyne. Pokud navíc sám uznáváš, že ty hráče máme prostě lepší, tak to prostě na nic jinýho nesvedeš.

A nějaký obecný kecy o tom, že fotbal šel od tý doby dopředu... Ti hráči hrajou moderní fotbal pod moderními trenéry všude v klubech. Je to Jarolím, kdo je v tomhle pozadu, ne hráči ani nikdo jinej.

Reagovat
ttopi

Já ale nikde nepíšu, že máme lepší hráče než dřív. Jen jsem odpovídal na tvou myšlenku, že dříve jsme měli horší materiál. Navíc já s tím nesouhlasím. Když si v hlavě přemítám jména, která se v naší reprezentaci objevovala dříve, tak teď to lepší určitě není. Máme tam dost hráčů, u kterých je velký potenciál, ale hotoví zatím nejsou.

Reagovat
Blasphemer

Rezek, Pekhart nebo Jiráček byli určitě lepší než to, čím disponujeme teď, no. Ti byli opravdu hotoví.

Reagovat
ttopi

Žádná jména jsem nepsal. S tebou je debata těžká. Tvůj oponent defakto musí reagovat na zbytečné poznámky a vyvracet tvé domněnky.

Díky, ale nemám tolik času zas

Reagovat
Blasphemer

Přitom by stačilo napsat, že mám pravdu a nemuseli bychom tady vzájemně plýtvat časem.

Reagovat
Bosko

Presne tak. Sice nemame hrace co by meli vyhrat Ms, ale rozhodne nemame takovy hrace, aby nas doma musela drtit Ukrajina takovym stylem, ze sotva prelezem pulku

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Atlético de Madrid

Hele, mne fakt neprijde, ze je to o hracich. Jasne, Euro asi CR nevyhraje, jenze cilem by melo byt porazet alespon tymy, ktere jsou na podobne urovni. A co nejde kvalitou hracu, to musi jit takticky. Fotbalisty mame momentalne v pohode, jak uz tu padlo, nekolik hracu hraje pravidelne v zakladu Bundesligu a Serii A, dalsi hrajou po nejakych lepsich klubech v Evrope. Reprezentace by mela hrat tak, aby ti hraci hrali svoje maximum a bylo videt, ze je tam jasny herni plan. To se ted nedeje.

Reagovat
YNWA__MSN

Prej Zapas mohl skoncit i obracene hlavne v prvnim polocase to vypadalo jako kdyby hrala Slavia vs Barca...... Schickuv gol padl jen proto ze se mi uhnul Pyatov..... Obrana strasna.... Druhej gol byl Vaclika..... At uz jde Jarolim doprdele

Reagovat
Kostomlat

Po 2 letech Jarolímova působení u repre nemá ten tým žádnej charakteristickej rys, nic. Jarolím musí jít, narhuju Franze , Ivana Haška nebo Šilhavku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

i chaos je nějaký rys, tak nekecej

Reagovat
YNWA__MSN

Jarolim ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ani tak neserou ty výsledky, neserou hráči které nominuje.Mě sere to že on za tu dobu co je u repre neukázal co chce hrát, jakým stylem.Jestli chce bránit, jestli chce presovat, jestli chce hrát na brejky.Jakým systémem by chtěl hrát jestli 433 nebo 352, 4231.Já to prostě nevím.Ono výsledky vem teď čert, ale chci ať Jarolím na tiskovce řekne co vlastně chce.Jasný nemáme tak kvalitní hráče jako dřív, ale chci tam vidět rukopis.A ne aby každý zápas hrál jinak.Já bych ho už dávno vykopl, protože měl na to času dost a on neukázal nic.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tom do té věty co vlastně chce, skvělé si to vystihnul. Ale jak jak jako nemáme hráče??! Schick i když nedává tolik gólů, tak je chváleny herně v Itálii, Gebre a Kaderabek jsou jedni z nejlépe hodnocených beku v BL, Novák v turecké lize patří taky mezi lepší na svém postu. Co má přesně Ukrajina, opravdu má nějak výrazně lepší hráče? Jak je možné že Trpiš se zálohou Husbsuer, Souček, Sýkora a Zmrhal dával Kyjevu pořádně zabrat a dusil je? Mě právě zrovna v tuhle chvíli, že mi ty hráče po delší době máme..

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
uff

Absolutny suhlas. Plus sa len vyhovara. Tiez si myslim, ze ten kader az na stoperov tak strasny neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to taky dost bolí,když tě vidim na lavičce

Reagovat
Riviera Kid

Hrozný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Karel Jarolím je trenérský tragéd, stejně jako celá naše reprezentace.

Naše reprezentace je naprosto jasný příklad korupce a mafie. Na místech se drží naproti nekompetentní lidé a NIKDO je neodvolá.

Jarolím by měl být chlap a prostě si říct " jo jsem idiot a nemám na to " a rezignovat.

Hráči by se měli stydět a vrátit plat který dostávají z našich daní.

Je mi z toho fakt zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

*naprosto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Mozno hlupa myslienka, ale...nebolo vcera lepsie stiahnut Petraka na IV a vypustit uplne Gebreho? Pretoze ten mal vcera navyky krajneho hraca a v tej hre na troch stoperov mi prislo, ze sa casto stahoval na kraj. Kedze teda Jarolim nemal vela stoperov a vyriesil to presunutim RV na IV.

Reagovat
Greny

ne melo se hrat s Kaderabkem na bekovi a Gebre pred nim v zaloze

Reagovat
stas87

Gebre ale nemoze hrat v zalohe..respektive nema na to kvalitu, aby tam pravidelne hral.

Reagovat
Greny

tak jinak ktere nase pravé kridlo ma tu kvalitu aby tam pripadne hralo ?

Reagovat
stas87

Hej, tak to zasa ja neviem kto u vas moze hrat prave kridlo. Ja Gebreho vidim v klube a tam mu naprosto sedi post RV. Vyssie hrat nemoze, pretoze sam nechodi do prienikov 1 na 1, netlaci sa do koncovky a prevlada u neho casto strach z toho ze urobi chybu. On je skvely v tom, ze dokaze vycitit moment pre nabeh do volneho priestoru a dokaze poslat kvalitny center. Ale je to skratka obranca, nema navyky k tomu, aby hral vyssie.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

to už spis naopak ne?

a nebo mohl hrat gebre misto borila, uz tak nejaky zapas v repre odehral myslim. (i kdyz nevim co by na to říkal ve studiu MiKa )

Reagovat
mayday

Tady toho špejbla už pošlete dopiče kurva nebo to pohřbí na x let dopředu.

Reagovat
papanegra

Ta kritika na Jarolíma je absolutně oprávněná.

Nemusím být srudovanej trenér,abych věděl že by byl nabrejky Vydra lepší jak Krmelec. Abych usoudil že zarazeni Brabce je nesmysl, Bořil a ten střed taky ubohej..

Zase jsme tam kde jsme byli, hráči co by si zasloužili šanci, tak ji nedostanou a hráči co jsou odpadlíci, tak jsou protěžování..

Až dostaneme od Rusů, tak se snad začne něco dít..

Reagovat
Puskas

Myslíš? Bude se operovat tím, že jsme prohráli s týmem, co byl ve ČF MS, takže "má velkou kvalitu" a "musíme se poučit do příštích utkání, kde už půjde o všechno".

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Začarovanej kruh

Reagovat
Pablos

už ho slyším. ,,Z naší strany to nebylo špatné, bohužel soupeř měl velikou kvalitu, což předváděl i na MS, chtěl bych se zastat hráčů, opravdu bojovali a na tom chceme stavět ...k výsledku 0:4 bych jen řekl, že nám chybělo trochu toho štěstíčka. Jinak byly pasáže hry, kdy jsme byly i vyrovnaným soupeřem, což se jistě projeví v dalších utkání. "

Reagovat
Puskas

Když hodíš mezi každé páté šesté slovo "éééé", bude to autentičtější.

Reagovat
Pablos

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

a mohlo to skončit i naopak

Reagovat
smazaný uživatel

nebo řekne. Jsme na začátku nové éry, kličové bude kvalifikovat se na ME. Samozřejmě výsledek nás mrzí, al emusíme si z toho vzít ponaučení a v důležitějších zápasem ty chyby neopakovat.Do dalšího repre srazu se nám uzdraví pár důležitých hráčů, kteří naši hru určitě pozvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho to ještě budeme muset snášet? Bere 600k měsíčně, ale ta hra je hrozná nikdo netuší co má hrát. Vrba s podobným týmem postoupil na ME z prvního místa! Jarolím je v koncích ,ale nemá koule na to aby odešel. Nechápu proč Jarolím dává hrát hráče na jiný posty než hrají v klubech?

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný tým? Vždyť soupiska na ME2016 se ze včerejší soupiskou shodovala jen ve 3 hráčích z 23!

Reagovat
C-M@ster

Asi myslel kvalitou podobný.

Reagovat
mayday

No, to si zas nemyslím. Furt se utesujeme, že hráče jakž takž dobrý furt máme, ale podle mě ta kvalita šla od eura 2016 zas o něco dolů, i když jsou to jen dva roky.

Reagovat
Filipow

Podle mě ta kvalita šla nahoru, co se týče hráčů.

Reagovat
mayday

Já si to nemyslím.

Reagovat
Muffi

podle mě to taky jde kontinuálně dolů. Na Euru pořádbyli lidi jako Rosa, Čech, Plašil nebo Sivok, my dnes čekáme zázraky od Daridy, Jankta a Baráka.

Reagovat
mayday

Tak zrovna tyhle beru furt jako příslib, jako jedny z těch lepších hráčů, můj názor. Ale souhlasím, byl tam ještě Rosa, byl tam Necid, kterej nebyl ještě tak vyčpělej, byl tam Limberskej ve formě, byl tam Sivok, o kterým si může myslet kdo chce co chce, ale proti těm hrůzám, co tam máme teď, to byl pan stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

u Vrby byl už po pár zápasech vidět jasný systém a mělo to i výsledky...škoda, že to tak stupidně zabalil, už jsme mohli být jinde, pokud by to ještě zlepšil

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl tam cpát tolik slávistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavně že to podělali bejvalí hráči sralty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer, Sýkora a Bořil měli nejhorší hodnocení. Těmi bývalími hráči myslíš Hušbauera?

Reagovat
smazaný uživatel

Kašlu na nějaký neobjektivní hodnocení. Já viděl, že Brabec je tam naprosto k ničemu, rozehrávka strašná a jen se tam motal.

Reagovat
wyqinac

hodilo by se rict, ze krome tech 3 meli nejhorsi hodnoceni jeste krmencik a brabec

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nevylučuje moje původní tvrzení.

Reagovat
wyqinac

nevylucuje, ale vyjmenovat jen hrace Slavie je pokrytecke

Reagovat
smazaný uživatel

Do repre by se hodil moderní trenér, který by vytvořil tým západního střihu a zároveň by využíval taktické výsledkově/poločasové pasti. A takový trenér u nás je jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Hapal.

Reagovat
smazaný uživatel

Západní střih forever!

Reagovat
Sosi

Ja se bojim, ze kdyz mu dali cil postup z LN, tak ho nevyhodi drov, nez ztrati sanci na postup, i kdyby prohraval jeden zapas za druhym. I kdyz je ten fotbal otresny. Snad vedeni mysli dopredu a uz shani nahradu, at pak nejsou v soku, ze neni nastupce.

Reagovat
luismiksak

Jarolím chce vydělat na důchod, tak co se všichni divíte ...

Reagovat
dexik

Bílek ven.

Reagovat
luismiksak

Konečně rozumnej názor

Reagovat
C-M@ster

Jarolím je Bílek 2.0

Reagovat
Pablos

Karel Dvěbílek

Reagovat
Pablos

Ale zase pokud taktika byla... něják braňte, kopejte to hned po zisku míče ihned dopředu na náhodu, záložníci hlavně v obraně, jak se dostaneš přes půl kopej to dopředu nebo dozadu, nabíhat si bude jen jedno křídlo občas ...budeme hrát přes jednu stranu, když to nepůjde, zkusíme to znovu, když dá náhoda, může i druhá strana... ale hlavně nevymejšlejte, hned to centruj a nečekej na doplnění. Tak zase plus za to, že tu taktiku splnily

Reagovat
Pablos

Prej Bebr prohlásil, že min. do dvojzápasu se Slovenskem a Ukrajinou zůstává. No tak škoda, tak zase nic no.

Reagovat
El Campeon

Vyhodit a dosadit Stramaccioniho

Reagovat
smazaný uživatel

dal sa niekto z vasej zlatej generacie na trenersku drahu?Ak ano,tak by nebolo na skodu,aby to prevzal nejaky mlady trener, ktory troska vie o com je tento futbal v dnesnej dobe.

Reagovat
C-M@ster

Však Jarolím se inspiruje dnešním fotbalem. Bohužel asi koukal na Man United.

Reagovat
andrew96

Včerejší výkon mě za Jarolímovy éry zklamal nejvíce. V Norsku to byl sice kolosální trapas, tam jsme však alespoň jeden poločas hráli slušně. Za včerejšek lze vyzdvihnout jen individuální výkony Vaclíka a Schicka. Záloha byla otřesná, Brabec na facku. Pokud Ukrajina patří v Evropě na hranici druhého a třetího výkonnostního koše, my jsme včera předvedli výkon na úrovni horší poloviny čtvrtého koše.

Jarolímovi jsem dával čas, avšak už mě začíná s tím experimentováním štvát.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci českí... pri vašej futbalovej reprezentácií cítite presne to, čo my citíme pri našej hokejovej reprezentácií, keď ju sledujeme... čiže smiech cez slzy, komédia, korupcia,mafia ,hanba a hnus, snáď sa od tohto vyčistíme o pár rokov

Reagovat
Pablos

Myslím, že nemusíš ani zacházat mimo fotbal ...není to zas tolik let, co jste měli tu reprezentaci na úrovni té naší. Čímž něják neútočím.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Mě osobně je to u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, ten jeho ksicht me fakt uz sere a jeho kecy jeste vic.. vcera byla nase obrana a rozestaveni jeden velkej vtip. jasna chyba trenera

Reagovat
pepinho2

Karle, ty jsi ale čůr*k.

Reagovat
jurys

KJNCD

Reagovat
Kincl

Chápu to dobře že od do Brücknera se podle zdejších komentářů nepodařilo žádnému trenérovi dát normální nominaci do zápasu? :D Neskutečný :D

Reagovat
smazaný uživatel

xD (y)

Reagovat
smazaný uživatel

Volny je Hapal. Lepsi nez Jarolim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by byl Šilhavý, hra by sice nebyla žádná sláva, ale on hraje na vysdkedky, má svůj systém.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Beči

Nejhorší je, že už se ani nedá vymlouvat na to, že bychom neměli materiál. Po dlouhé době máme totiž hráče, kteří hrají důležité role v Sérii A či Bundeslize, kteří jsou doplnění jakous takous kvalitou z domácí soutěže a ostatních lig, jako druhá anglická či turecká. Zkrátka materiál tam je, akorát nemáme lodivoda, který by z něj dokázal něco vymačkat. Jarolím prostě musí pryč a to co nejrychleji. Nahradit asi ideálně Šilhavým, momentálně mě nikdo jiný nenapadá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele