Boleslavští si s Pardubicemi zahrají o druhý triumf v Tipsport lize

28.01.2017, 15:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (88)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Van Kessel prý už neodletí na soustředění a zůstává v juniorce..

Reagovat
fantomas

Kde to čteš?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Však on nám ještě ukáže..

Reagovat
smazaný uživatel

To však ještě nevěděl, že se nevejde do prvoligového kádru. Znovu se tak dostává do hry varianta hostování či přestupu. Zájem má podle informací iDNES.cz například druhý tým polské ligy Lechia Gdaňsk.

Paixao, Paixao 2, Krasič, GVK.. Poláci a jejich koncepce v praxi..

Reagovat
Ferguson6

A Haraslín.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch sraček by se tam našlo víc.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Fotka

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rock

Není to Dalibor Janda, co?

Reagovat
Kang & Kodos

Než to změnili, byl tam Kalvoda

Reagovat
smazaný uživatel

OT: má někdo detailnější přehled o mladších hráčích Baníku Ostrava?

Už dlouhou dobu se mluví o Granečném, jako o největším talentu, tak mě zajímalo proč? Zatím vůbec nic neodehrál, a když už hrál, nevyčníval jako například Vydra, když přišel do Baníku v 17 a začal hrát první ligu.

Dále pak Helešic, Matěj? Chvěja, Malý, Szotkowski? Všichni jsou již ve věku, kdy se ti největší talenti Baníku už naplno prosazovali v áčku v první lize..Přijde mi jen, že se o nich pořád mluví, ale zatím žádný z nich a to doslova žádný nic neukázal. Tak mě zajímalo, jestli nemá někdo detailnější info o konkrétních hráčích o tom proč se neprosazují, když už jsou ve věku 19-21 let někteří.

+ samozřejmě Šašinkové oba jsou zatím velkým zklamáním

Reagovat
Banikovec7

Tak Vydra to měl jednodušší, když měl kolem sebe fotbalisty. A taky nikdo neříká, že tihle dnešní hráči jsou talenti na úrovni Baroše. A možná by jim taky prospělo, kdyby každý víkend nepropili.

Reagovat
smazaný uživatel

A neobědvali v KFC. Ale tak to už je jejich věc. Pokud pak zahrají dobře zápas, tak to je pro mě hlavní..

Reagovat
Banikovec7

Jejich věc to asi je, ale pro mě to moc hlavní není, myslím, že mít nějakou životosprávu tak mohli už být mnohem dál, z čehož by těžil i Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi jo no, hlavně si o víkendu pořádně vypít, zasunout a nechat si udělat na tělo kérku. Je mi jasné, že v tom asi bude ten hlavní problém, ale Bystroně jsem na Masarykáči potkával v KFC velmi běžně a kam až to " dotáhl " :D

Reagovat
pepinho2

To je neskutečná rakovina, ale na druhou stranu je to na nich, buď se vyhnou chlastu a budou na sobě pracovat a někam to dotáhnou a nebo budou každý víkend chlastat a budou si na hvězdy jen hrát.

Reagovat
Kang & Kodos

A v pětatřiceti hrát kraj a makat rukama

Reagovat
pepinho2

Wágner

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jim to tak vyhovuje. Zrovna Limberského a Petrželu nemusím, ale mají zatím za sebou pěknou kariéru, oba jsou kvalitní hráči. Jen mohli třeba válet v Bundeslize, kdyby nebyli ochmelkové..

Reagovat
pepinho2

No právě, ale tak někteří musí víc makat, aby něčeho dosáhli, někteří mají velký potenciál a i když chlastají, tak to dotáhnou relativně vysoko, ale kdyby víc makali místo chlastání, byli by někde jinde..

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ono je to hodne tezke, pokud na ne ma okoli spatny vliv, tak se chlastu nevyhnou a uvedomi si to az ve 24-25 kdy uz bude pozde .

Reagovat
pepinho2

No jasný, ale nemůžou bejt takoví blbci a nechat se ovlivnit okolím..ale ono většina těch kluků jsou namyšlení šampónci a tenhle životní styl jim vyhovuje

Reagovat
$$CaptainKokotko

Treba mlady Sadilek se poradne ucil anglicky uz ve 14-15, protoze chtel/vedel , ze pujde do zahranici. Kdyby 20%talentu bylo takovych, tak jsme na tom lip :) . Ale me prijde, ze jich je tak 5% a tech 95% se flaka a chlasta

Reagovat
pepinho2

Právě o to víc to takovým lidem přeju, když na sobě pracují na hřišti i mimo ně.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mozna proto je na tom repre spatne. Jsme nejvetsi ozralci na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Když Granečný hrál, tak nevyčníval? Právě naopak. Hned jde na něm poznat, že technicky je skvěle vybavený, rychlostně taky a dovolí si 1 na 1. U těch ostatních těžko říct. Helešic, Matěj, Chvěja nebo Malý budou podle mě mít na Baník, ale nečekám zase od nich nic extra. Ale naopak můžou překvapit. Co se týče Szotkowskiho, ten se potřebuje vyhrát mezi chlapy, pak tu šanci třeba dostane. V juniorce válel, ale je pravda že to i Kuba Šašinka.

A co se týče Ondry Šašinky, ten pro mě zatím zklamání není. Jo, možná jsem čekal, že bude hrát více, ale u něj je to hlavně o posílení těla, jinak technicky si to dával velmi dobře.. A jinak bych se ještě zaměřil na toho Smekala, ten by mohl být dobrý..

V dnešní době to už musí být opravdu megatalent, aby se v 17ti prosazoval. Spoustu hráčů začíná víc růst až třeba v 20ti..

Reagovat
smazaný uživatel

No já si pamatuju první zápasy Vydry, jak lítal po hřišti. Ta jeho rychlost byla neskutečná..U Granečného mi to až tak právě nepřišlo, ale možná je to taky dané tím, že hraje jiný post. Vydra byl tenkrát v tom útoku hodně vidět. Ondra Šašinka se mi první zápasy strašně líbil, a ani mi nepříšlo, že by byl slabý v soubojích, pěkně si uměl pokrýt míč, ale pak už to z něj jakoby vyprchalo.

Mě právě přišlo, že všichni tu generaci 1996-1998 chválí, a přitom už teď měli být normálně v áčku a hrát. A místo nich hraje Mondek? Jako ok, je rychlý, umí se uvolnit..ale nevím nevím no. Na druhé straně Stáňa, ten se zdá velmi dobrý, je rychlý, dovolí si uvolnit se, ale je trochu zbrklý. Právě na ty kraje jsou asi alternací Granečný a možná Smékal že? Jen mě mrzí, že nedostávají více prostoru (nevím proč, když Mondek a Stáňa nejsou až tak nadprůměrní, aby to přes ně nešlo)

Reagovat
smazaný uživatel

Protože třeba dneska dostali mladí šanci a i když je Petržela chválil, tak se nakonec prohrálo. Já si zase nemyslím, že zrovna Petržela by neupřednostnil mladého hráče, kdyby na to ten hráč aspoň trochu měl.

Jinak Vydra sice do toho vletěl, ale pak ke konci už se taky ztrácel, ačkoliv jsem si to sám nechtěl připouštět. Co se týče Šašinky, fakt si myslím, že kdyby posílil, tak už má základ jistý, uvidíme no..

Reagovat
HorajzmAmmann

Tam zrovna Helešic byl ve Vandaku o parník nejlepší hráč na hřišti a další zápasy nehrál.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nestrovnavej beka a utocnika, Vydra kolem sebe měl daleko lepší hráče a taky ten jeho progres nebyl takový jak se o něm psalo a jaká se z něj dělala hvezda.

Jinak si myslím, že nejlepsi mladý hráč v Baníku je Helešic. Níc není hned ani Rashford nebo Martial nehrajou porad. A je jasný že prosadit se přes Hucka nebo Stanu tedy zkušenější hráče nebude nic snadného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Helešic byl dobrý i v zápase proti Sigmě, tam pěkně vymazal tu jejich stranu a prakticky přes něj nepřešli. Je rychlý, dravý. Ale právě musí ti kluci sbírat starty. Mičola v jeho věku už mel za sebou snad 2 celé sezóny v áčku a to se tenkrát hrálo kolem špice 1. ligy jestli se nepletu. Mě šlo jen o to, že za poslední dobu se snad žádný odchovanec nezabudoval. Naposledy snad Baránek, Kaša, Pavlenka..Od té doby žádný hráč vychovaný Baníkem tu šanci nechytil, tak snad se to brzy změní.

Reagovat
Rock

Už se pár oveček chová pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, pro Spartu měl Baník v zásobníku připraveno pár oveček: Zapata, Kraut, Wojnar, Zawada, Kundrátek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrac jako Vydra, to se nerodi kazdy den. On uz tehdy ve svem veku byl vyborny fotbalista. Pamatuji, jak poprve nastoupil za Banik ve druhem polocase v Plzni a uz tam prohanel tamni obrance. Nic naplat, skoncilo to 0:0. Ale Vydra hral dobre i diky rozestaveni, co nastolil Koubek. 4-3-3, on na kridle, kde doplnoval Varadiho a Colka. V zaloze Licka, Marek a Lukes. Skvely fotbal tehdy předváděli. Docela vidim v tomhle soucasnou paralelu, ras Vlasta, 4-3-3 a podobny fotbal :-)

Ohledne mladych, Denis je momentalne vazne nejvetsi hvezda mladeznicke lihne. A cim to je uz se tu napsalo. A takovy Maly, v nem vidim nahradu za Hrubeho, az odejde. Ma na to byt spilmachr. Zklamani urcite starsi Sasinka. Ten, kdyby na sobe makal, mohl uz ted byt bomber, co tu nebyl od dob Sverkyho, on si ale zacal zit svuj zivot, viz. prispevky o tom, jak navstevuji Stodolni.

Jinak ale nejvetsi potencial po Denisovi vidim v Helesicovi, on je dabel a kdyz to hoooooooodne prezenu, tak mi pripomina Balea, toho taky pamatuji, ze hral beka a ted v utoku na kridle, to same Helesic. A v priprave na tom postu nehraje vubec spatne :-) Ono celkove sem si vsiml, ze Vlasta na utocna kridla zkousi beky, jedou jiz avizovany Helesic a pak prave Denis, to se mi libi, aspon to bide dobra alternativa, resp. Takovy Zdenda Pospech ci Latal za dob mistrovske.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stodolní nechodím, to jich tam tolik chodí chlastat a tancovat s Milanem? I mladý Šašinka, Granečný, Helešic?

Helešic mi jednu dobu přišel o dost lepší než Holzer, když za něj naskakoval z lavičky. Tak snad se ukáže v lepším světle

Reagovat
Kang & Kodos

Zizu už dneska hrál půl hodiny za Duklu proti Žižkovu.

Reagovat
Rarášek

Karavaev málem nádhernej gól.

Reagovat
Rarášek

Juldaaaaaaa

Reagovat
Greny

Nadhernej gol dal Fleisman Bohemce to jsem cumel

Reagovat
Rarášek

Vatajelu a Timi bude nadstandartí levá strana kurňa. Néstor se mi taky dost líbí, takový hráče jsme tam taky neměli. Jsem s posilama spokojenej čím dál víc. Jen bych si pořád přál toho stopera ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Vata skvělý centry, Nestor skvělá technika, dovolí si..a Kadlec

Reagovat
Rarášek

Škoda že se Březina zranil, šanci by určitě dostal.

Reagovat
pepinho2

Právě, věřím tomu, že by hůř nezahrál + je perspektivní a je na tom i dobře technicky

Reagovat
Rarášek

Bohužel, snad se dá brzo do kupy. Do té doby tam klidně radši uvidím Costu na stoperu.

Reagovat
pepinho2

To určitě, Costa 100x radši než Kadlec..jako i ten Holek je platnější než on

Reagovat
Kang & Kodos

Juliš > Lafata, Škoda, Mešanovič, Krmenčík...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kadlec.. Snad ho Costa nadobro posadí na střídačku..

Reagovat
Kang & Kodos

Konate

Reagovat
smazaný uživatel

Ale akce fantastická.

Reagovat
Kang & Kodos

A Nestor mě hodně překvapuje. Ani ne tak technikou, ale bojovností. Čekal jsem, že to bude stejnej chodec jako Dočkal nebo Kessel.

Reagovat
Rarášek

Vatejelu Konaté(Tady prostě alternace nejsou.. Šural, Dudl?) + Karavaev Néstor(Nebo Dočkal vpravo) to vypadá prostě kurevsky dobře.

Reagovat
Rarášek

Nebo, že by třeba Traoré

Reagovat
pepinho2

Kadlec?

Reagovat
Rarášek

Pravda, ikdyž bych ho radši viděl na podhrotu.

Reagovat
pepinho2

Ale tak tam bude asi spíš hrávat Dočkal..jedině Dočkal falešný pravý křídlo, ale to by zase nehrál Nestor nebo Konate..

Reagovat
Rarášek

No právě. Ale to je dobře, že je tam přetlak, podívej jak to Timimu prospívá zatím. Když budeme na křídla mít dva hráče stejný kvality, tak jsem spokojenej. Bude hrát ten s lepší formou, tady není nad čím brečet. Tohle je síla.

Reagovat
pepinho2

Přesně tak, zatím to vypadá, že to všem prospívá, všichni makají, Holoubek je nutí hrát rychle, skvěle se na to kouká

Reagovat
Uwe háže buly

No, ten kdo tu o něm psal, že je to technickej hráč asi musel profetovat hodně velký prachy technicky je to po Julišovi asi nejhorší hráč. Ale snaží se no. Ale stejně bych se za něj pokusil najít nějakou náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten fotbal je parádní, ne že né..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Markus už na lávce v Darmstadtu. Po první půli tečou 0:3, příští zápas do základu

Reagovat
db18

A to se mi někdo divil, když jsem psal, že je Costa lepší stoper než Kadlec.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Graiciar dal dva goly proti Ferncvarosi a navíc na něj byla penalta. A to Slovan prohrával 0-2..

Reagovat
db18

A Vůch má gól a 1,5 asistence...

Reagovat
paver

Vůch tam hlavně na ňákýho Maďara řval, že mu pojebe mámu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Bůch

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Dejte nám soupeře!

Reagovat
Parker155

tak cekaji nas zenit a zilina jeste, to by mely byt konecne opravdove zkousky nasi sily

Reagovat
Greny

Vsak neboj v lize Plzen, Slavia, Bolka, Zlin a Liberec a budete radi klasicky za 6 bodu

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, hlavně ten Liberec a Zlín.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Baroš nahecuje kabinu... Navíc už budou zvyklý na to, že za ně nemá kdo hrát a nebude to pro ně novinka, když najednou nemůžou proti Spartě využít 5 hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

baros to nahecuje zas tak, ze bude od 2. minuty balancovat na hrane cervene karty

Reagovat
db18

On může, on je Baroš... u nás si sudí nenechají srát na hlavu jen od Kerbra.

Reagovat
Parker155

Pokud se Sparte budou vyhybat zraneni klicovych hracu, tak bude nejlepsi na jare, a treba to bude i jeste stacit na titul. Kazdopadne myslim ze nas ceka hodne dramaticke jaro az do poslednich kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok co rok stejna pisnicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec a Zlín

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele