Bojujeme o přežití, ví Lambert

29.12.2012, 21:49
Aktuality
Aston Villa prožívá těžké časy. Tým plný mladíků v posledních třech zápasech dostal patnáct branek a stále se mu nedaří vzdálit sestupovým příčkám. Manažer Paul Lambert ví, že záchrana je nyní hodně daleko, velké zimní nákupy ale odmítá.

Mizérii podtrhla dnešní hladká domácí prohra s Wiganem, který se díky třem bodům dotáhl na Villans. "Jsme v těžké situaci, je to absolutní boj, který musíme zvládnout," říká Lambert.

Aston Villa by si mohla pomoci díky blížícímu se přestupovému oknu, manažer ale velké nákupy neplánuje. "Teď musím strávit prohraný zápas a pak se uvidí. Je potřeba hráče povzbudit a zvednout se. Naši situaci jenom zhoršuje to, že spousta hráčů není k dispozici, a nejsem si vůbec jistý, že budou brzy v pořádku," pokračuje.

Při současné mizérii chodí na domácí zápasy Villans stále méně fanoušků. Po třetím gólu Wiganu se dnes stadion téměř vyprázdnil. "Dokážu to pochopit, protože to všichni cítíme stejně. Nehodlám fanoušky kritizovat, protože vím, že stojí při nás," doplnil Lambert.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (529)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele