Bojinov už je hráčem Citizens

03.08.2007, 09:07
Aktuality
Manchester City konečně dotáhl přestup Valerije Bojinova z Fiorentiny. Bulharský útočník byl na odchodu z italského klubu již delší dobu, ale až nyní byl jeho transfer do Anglie definitivně doladěn.

Poté, co jednadvacetiletý Bulhar odmítl ve Fiorentině prodloužit smlouvu, bylo jasné, že odejde. Manchester City o něj usiloval nejaktivněji a po dlouhém snažení jeho přestup dotáhl do konce. Fiorentina dostane 8,5 milionu eur, hráč podepsal na čtyři sezóny s ročním platem dva miliony eur.

Manchester City tak získává další posilu. Bojinov bude už třetím útočníkem se zkušenostmi s italské Serie. Už dříve přišel Rolando Bianchi a v kádru anglického klubu zůstává Bernardo Corradi.

Pro Bojinova začíná nová etapa kariéry, ta dosavadní byla spojena s Apeninským poloostrovem. Nadějný útočník se dostal do povědomí svými výkony v Lecce a v roce 2005 přestoupil do Florentiny. Zde se však příliš neprosadil a loňskou sezónu strávil na hostování v Juventusu Turín.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
plechi

Taková to měla být hvězda, a teď tady nemá ani jeden příspěvek... chudák...

Reagovat
HOST*Zlatan

zda sa mi ze jeho hviezda trosku vyhasina...ale asi je to len docasny jav...v Juve nedostaval tolko prilezitosti...drzim mu palce

Reagovat
HOST*mysman

byl to jeden z nej talentu svetovyho fotbalu ale nejak se to pokazilo.A ted jde k takovejm srackam jako MC?to je fakt moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem jít do Arsenalu, to bys ho vyzdvihoval, co? Citizens dost posilují- vhodně posilují... Jen nevím jestli to bude stačit na poháry...

Reagovat
HOST*JaapY

Vhodne posiluji??? dyt kupujou sami utocniky, se podivej na obranu, tu maj deravou.... kpujou sami ofenzivni hrace... maj tam sami mlady obrance...

Reagovat
HOST*

Vhodne posiluji??? dyt kupujou sami utocniky, se podivej na obranu, tu maj deravou.... kpujou sami ofenzivni hrace... maj tam sami mlady obrance...

Reagovat
HOST*keys

Sračkám?a co seš ty?Myslíš že má Bojinov na Chelsea?

Reagovat
HOST*

Ale stejne jsem zvedavej na ten utok. Bojinov ma misto v podstate jisty, ale kdo k nemu? Bianchi, Samaras i Corradi jsou typove stejni hraci. Jak myslite, ze to ten hvezdny trener ma v planu poskladat?

Reagovat
HOST*CeceFCB

Estebtam je Paul Dickov

Reagovat
Shevchenko

Corradi na 99% ne.

Reagovat
HOST*1860

tak na tenhle manschaft jsem hodne zvedavej, troufam si tvrdit, ze bude tvrde utocit na LM a dostane se i pred kanonyry..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele