Boj o titul ještě není u konce, je přesvědčen Mancini

03.02.2013, 22:04
Aktuality
Manchester City je po dnešku obhajobě ligového titulu opět o něco dál. Úřadující angličtí mistři doma remizovali s Liverpoolem, zatímco jejich úhlavní konkurenti a městští rivalové United včera uspěli na půdě londýnského Fulhamu. Manažer Roberto Mancini přesto flintu do žita zatím nehází...

Rozdíl mezi první dvojicí tabulky Premier League v tuto chvíli činí již devět bodů, konečný ortel v boji o titul ale podle Manciniho ještě nepadl. "Stále zbývá do konce třináct kol, takže ne, ještě to není u konce. Věřím, že můžeme těch devět bodů stáhnout," uvedl italský manažer.

Jeho tým v dnešním duelu s Liverpoolem poslal do vedení Džeko, hosté ale brzy vyrovnali zásluhou Sturridge a po změně stran šli do vedení, když se trefil Gerrard. Konečné slovo měl ale zanedlouho Agüero, jenž určil konečnou remízu 2:2.

"Liverpool odehrál dobrý zápas. My dostali dva, pro mě velmi hloupé góly," uvedl Mancini, kterého ovšem nepotěšili rozhodčí. "Před prvním gólem byl jasný faul. Pokud by se to stalo nám, pravděpodobně bychom za to viděli červenou kartu. Místo toho hlavní i pomezní sudí nic neviděli. Přesto všechno si myslím, že konečný výsledek byl spravedlivý," zakončil.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (324)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele