Bohemians získali útočníka Hufa z Pardubic, v Ďolíčku bude hostovat

29.01., 13:17
Aktuality

Bohemians 1905 posílil útočník David Huf. Pražané získali pětadvacetiletého hráče z Pardubic, nejlepší střelec podzimní části druhé ligy bude v Ďolíčku hostovat do konce sezony s pevně stanovenou opcí na přestup. "Klokani" o tom informovali na svých internetových stránkách.

Huf už v dresu Bohemians zasáhl do přípravného utkání na soustředění v Turecku. V podzimní části sezony hostoval z Pardubic v Chrudimi, za kterou dal v druhé lize 12 branek a dělí se o vedení ve střelecké tabulce. V nejvyšší soutěži má na kontě 71 startů a 12 gólů, v ročníku 2020/21 skóroval devětkrát, přestože často nastupoval až jako střídající hráč.

"Davida jsme sledovali delší dobu, už při jeho angažmá v Pardubicích. Teď se jeho kariéra malinko zadrhla, ale i v druhé lize prokázal, že góly dávat umí. Typologicky přesně zapadá do toho, co hledáme. Chceme mladého útočníka s gólovým potenciálem, který je použitelný na více pozicích na hřišti," řekl trenér Bohemians Jaroslav Veselý.

"Už jsem cítil, že v Pardubicích jsem dlouho a potřebuju změnu. V ten moment se ozvala Bohemka a všechno to do sebe zapadlo. Nejradši bych přišel rovnou na přestup, ale udělám maximum, abych si svými výkony vysloužil uplatnění opce," uvedl Huf.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Pablos

David Hufata

Reagovat
Moshe Dajan

To je týrání psů!

Reagovat
Mönchengladbach

V létě směr Cuf a Suk.

Reagovat
Imos

v to by ani nehoufal

Reagovat
Mass

Čekal sem, že o něj bude spíš zájem v Maďarsku, kde mu nabídnou HUFy.

Reagovat
Svandik68

Proč vlastně nedostal v Pardubicích pořádně šanci? Tu první sezónu po postupu vypadal zajímavě.

Reagovat
Kily

po té první sezoně hrál mizerně, pod což se podepsalo i to, že kombinoval fotbal se školou. Nepočítal s ním Kováč, kterému se nelíbilo Hufovo kašlání na návrat do defenzívy

Reagovat
Svandik68

To je škoda, zrovna útočníka od té doby nedokázali dotáhnout. Ale cením Hufa, že se nevykašlal na školu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele