Bohemians chystají jen malé změny v kádru, zkouší tři nové tváře

03.01.2011, 14:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

čekal sem že se Cissé prosadí no

Reagovat
smazaný uživatel

Lenochod Ale v Béčku se mi líbil

Reagovat
RickNash

Reagovat
Puskas

A Trubila zpět do Slávky

Reagovat
RickNash

Co je na tom tak vipnýho?

Reagovat
Puskas

No, že se odtamtud pakoval ateď ho berou zpět, hráče, který moc kvality nepobral.

Reagovat
RickNash

Tak když odcházel, byla Slávia jinde, žejo Teď jsou za Trubillu, kterej se navíc rozhrál do slušný formy, docela rádi...

Trubilla se nezlepšil, pouze dostal šanci a párkrát zahrál dobře, ale Slávia se dostala do takovejch sraček, že jsou i za něj rádi.

Je to škoda, rád bych ho viděšl v Bohemce i nadále... Tak snad si u sešívanejch aspoň zahraje

Reagovat
Puskas

Za takového hráče se najde náhrada vždy, ten smích byl právě na to, že jsou teď ve vděční i za něj.

Reagovat
RickNash

Jó, ale zadarmo hrát asi nebude

Já vim, že nebyl nic moc, ale mě se líbil... Běhavej, navíc docela zdatnej v přihrávkách, umí si svoje vodbránit... Přišlo mi že do toho fakt dost dává

Reagovat
smazaný uživatel

Pepa Marek

Reagovat
RickNash

Znáš ho? Pokud jo, prosím, zkus mi ho nějak popsat... Myslíš, že má v první lize šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kunice chodim pravidelně. Je to vysokej útočník, silnej, dobrá stabilita. Loni hrál divizi, letos třetí ligu. Jestli má na ligu nevim, ale jsem rád, že si ho někdo všimnul. Za vyzkoušení to stojí, pohárový zápas proti Boleslavi odehrál dobře, porážel v hlavičkách Rolka i Johanu. Měl by dávat víc gólů, ale super tah od Hofti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál už v dorostu za bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál už v dorostu za bohemku

Reagovat
RickNash

Oukej, dík

No vypadá nadějně, navíc jak to tak popisuješ, tak technika asi nic moc, tudíž do našeho mančaftu zapadne i po této stránce

Nevíš kolik mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

Technicky, bych řekl, neni vůbec špatnej, jde o tu rychlost první ligy. Je mu 23.

Reagovat
RickNash

No tím lépe, díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

trubila moc chybět nebude

Reagovat
RickNash

Tak přestupů moc neni, ale přesto jsme se stihli zbavit ozkoušené kvality a přivést zadarmo nějaké případné naděje, které nikdo nezná No bez prachů...

Ad odchody: Trubilla byl bohužel jasnej, i proto, že se rozehrál až na konci podzimu... Je ho škoda, byl běhavej, bojovnej, navíc si uměl narazit... Takový hráče potřebujeme. Mnohem víc každopádně mrzí odchod Dana Nešpora do Vlašimi... Asi si znovu budeme přihlížet Rychlíkovým excesům Fakt jsme na tom tak zle, že nemůžem vyhovět požadavkům třetiligovýho klubu? Hergot! No Cissé nepřesvědčil, ikdyž v béčku vypadal dobře, tam se zdálo, že se orientuje dobře ve hře, hrál jistě... Ale ta první liga je na něj prostě moc, jak nejspíš zjistí během půl roku i v Uherskym Hradišti.

ad příchody:

To je asi tak jediné, co se dá říct. Hráči veskrze neznámí, vizitka "širšího kádru srbské olympijské reprezentace" je spíše úsměvná, Marka neznám vůbec (ikdyž reference znějí nadějně, tak snad...) A ten Slovák je taky jedním velkým otazníkem, ale angažmá v Koroně o něm asi něco vypovídá...

Reagovat
Firkraag

Jo, odchod Nešpora mě taky zaskočil, mě se, když nastoupil, líbil, ale tak jestli byl třeba línej.. to nevíme.. každopádně hofťovi věřím... z takovýho hroznýho týmu, co jsme měli , tak udělal solidní tým, hrající i slušnej fotbal... jen bohužel v edénu... my chceme Ďolíček!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že zůstal trenér, s nm Bohemka nespadne. Už jsem měl nahnáno, že veme tu Bystricu . . .

Reagovat
smazaný uživatel

A taky na soupisce A týmu je muj spolužák ze střední Roman Potočný..který nastupuje pravidelně za B tým tak je přeřazen do A týmu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele