Bohemians bude v úvodu sezony chybět Martin Hašek

03.07.2018, 11:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oba dva Haškové jsou dobří fotbalisté Doufám, že Martina koupíme zpět a oba dva dostanou šanci v příští letní přípravě Ten Filip je hodně produktivní

Reagovat
cetto

No trochu mi připomíná kdysi Jeslínka. Teda ne herně, ale... Jeslínek byl taky takovej ten typ hráče, kterej byl dobrej na Kladně, Budějkách a v podobnejch zapadákovech (myšleno z fotbalovýho hlediska), ale kdykoliv šel do o chlup lepšího týmu, tak se vůbec neprosadil. Hašek podle mě nepobral moc talentu, ale pílí se vypracoval, ale obávám se, že to, co hraje ted, je jeho strop. Filip má podle mě vyšší ceiling, ale zase je menší pravděpodobnost, že na něj dosáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že by si Filip zasloužil šanci už teď v přípravě. Rozhodně mají oba dva potenciál se v budoucnu ve Spartě prosadit

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Jeslínka moc nepamatuji, pamatuji si ho od té chvíle, co byl v MB a to byl hroznej tragéd

Reagovat
cetto

No a to je právě ono, přitom svýho času byl tuším jedinej, kdo dokázal na Kladně dát gol a měl hlavní zásluhu na tom, že se budějky udržely v lize...

Reagovat
Bohemak12

Prosím neporovnávat lenochoda jeslínka s Haškem

Reagovat
fino_alla_morte

Jak píšeš, Martin to má vydřený, nicméně loni rostl po celou sezonu. Rozhodně má na to prosadit se v top klubu u nás, jde jen o to, jestli se mu ta šance naskytne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele