Bod se Zlínem je málo, ale je to od nás strašná křeč, řekl navrátilec Mareš

02.05.2021, 23:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
monty25

Aspoň jsem o nic nepřišel, když jsem to neviděl.

Reagovat
Kaspar

Pry ma byt v Teplicich po sezone velky zemetreseni jak ve vedeni, tak v tymu, nevis co se chysta?

Reagovat
monty25

O tom nevím, zkus se třeba zeptat nějakého fanouška z regionu.

Reagovat
run

v týmu, to bych věřil. končí hostování nebo smlouva - Gabriel,Řezníček,Vukadinovič,Čtvrtečka,Fortelný,Heidenreich. to není zrovna málo a vesměs lidi ze základu...no a trenér asi taky nebude žádná výhra...

Reagovat
xhejl

Primo ve vedeni nevim. Sedlbauer ma duveru majitele a Repka prisel par mesicu zpet (a nikoho lepsiho rozhodne nesezenou). Kucera taky spis zustane, pokud se zachranime, i kdyz je to totalni trenejskej prumerak. Ale kadr doufam, ze uz procisti + najmou nekoho na poradnou fyzioterapii nebo cim ty zraneni furt jsou. Protoze abychom s timhle hrali o zachranu kazdej rok, protoze blba atmosfrera + neustale obrovska marodka, to uz je fakt na palici.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele