Boca neuspěla, Riquelme zůstává

05.09.2007, 11:16
Aktuality
Juan Roman Riquelme s definitivní platností zůstává hráčem Villarrealu a kdo ví, podzimní část sezony 2007/2008 možná stráví pouze na tribuně. Trenér Žluté ponorky Manuele Pellegrini s hráčem podle všeho příliš nepočítá a o Riquelmeho osudu se rozhodne na blížící se tiskové konferenci...

Argentinský reprezentant odehrál druhou polovinu loňské sezony na hostování v Boce Juniors, která měla o hráče zájem i nadále. Přestupní termín sice vypršel v noci z pátka na sobotu, Argentinská fotbalová asociace však klubu dala dalších 72 hodin na to, aby dotáhl celý transfer. Boca však neuspěla, Villarreal její nabídku odmítl a Riquelme tak bude muset zůstat ve Španělsku.

"Nebylo možné dosáhnout cíle. Villarreal nepřijal nabídku dvanáct milionů dolarů plus procenta z budoucích přestupů za Evera Banegu (19letý záložník Boky) nebo útočníka Rodriga Palacia," prohlásil tiskový mluvčí argentinského klubu.

Riquelme byl klíčovou postavou Boky v tažení za triumfem v Copa Libertadores a měl velký zájem na tom zůstat v klubu i nadále. Vedení dokonce přislíbil, že pokud ho vykoupí, bude hrát jeden rok zdarma.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak já už nevim. takovej pan fotbalista a bude sedět na tribuně?? to snad ne!! je to jeden z nejkreativnějších záložníků na světě a se bude půl roku flákat. Opravdu nad tímto zůstává rozum stát. Přeju mu to nejlepší a doufám, že ponorce ukáže, jakou udělali chybu

Reagovat
smazaný uživatel

"bude se"

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak.... Mňa už v kauze Riquelme fakt nič neprekvapí. Ale prajem Villarealu len tie najhoršie výsledky a nech vyhodia Pellegriniho. A potom hádam nový tréner dá Riquelmemu šancu. A aj tá Boca to riadne pokašlala - 12 mil. dolárov je slabá ponuka keď iní ponúkali 13 mil. ojro, no a tie percentá z budúcich prestupov mladých hráčov, no.... na smiech

Reagovat
Xavi

To není jen mezi Pellegrinim a Riquelmem.

Reagovat
HOST*

ty vole myslis ze argenticky kluby jsou tak bohaty, kde podle tebe ty prachy meli ukrast

Reagovat
smazaný uživatel

Všetky určite nie, ale Boca patrí medzi tie bohaté

Reagovat
Xavi

Tak Pellegrini ho nepřehlíží kvůli jeho fotbalovým dovednostem, o těch moc dobře ví a určitě o nich nepochybuje. Docela by mě zajmalo, co se stalo mezi Rogiem, Pellegrimin a Riquelmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio je momentálně jeden z nejlepších fotbalistů hrajících na jihoamerickém kontinentě, myslim, že prachy za něj by byly dost slušný..

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ta reakce mela být na pufinmufin, ale nějak mi ten nový design blbne..

Reagovat
smazaný uživatel

výhovorky

Reagovat
M11

vyhovorky to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš asi pravdu že to nie je len medzi trénerom a hráčom. Ale aj tak ich nechápem, však platiť ho zrejme budú musieť aj keby nehral ani minútu

Reagovat
HOST*

panové, ten vaš Riq je obyčajný lempl a zašivák, ktoreho je vidiet na ihrisku sotva desat minut a pretože pre svojho zamesnavatela neodvadza ani desatinu svojho pracovneho času preto ho žiadny iný zamestnavatel nechce iba Boca lebo jej slubil že bude hrat rok zadarmo

Reagovat
HOST*bistinko

Chlape tak ty si dobre zaperlil...

Reagovat
M11

se hlavne divim ze ho nevykoupil nejaky evropsky klub...takovych hracu moc po hristi nebeha

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mne je divné že stroskotal jeho prestup do Tottenhamu . Prečo by tam nepustili hráča s ktorým nepočítajú... to ako keby si nasrali do vlastných radov

Reagovat
HOST*

dobrej film na CT1 Bookmaker

Reagovat
M11

kdy?

Reagovat
HOST*

uz ho davali , fakt dobrej ale sorry napsal sem to trochu pozde

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to nechápu, ale je opravdu záhadou, že takovýho dobrýho tvůrce hry si žádnej klub nevzal. Přijde mi to, jako by měl prašivinu, nikdo ho nechce ... . A přitom tolik velkoklubů playmakera nutně potřebuje ... Je to opravdu záhada.

PS: ale nechápu, proč bych měl Villarrealu přát neúspěch. Je to jeden z nejsympatičtějších klubů a vedou to tam správní lidi a trenér má určitě pádnej důvod, proč Riqa přehlíží. Šacoval bych to na to, že se proti němu postavil, možná odmítal hrát to, co mu řekl nebo vyjádřil touhu nehrát za Ponorku a trenér jen splnil jeho přání.

Nedokážu si představit, že by vedení klubu ve funkci podrželo trenéra, kterej by bezdůvodně ničil investice do týmu (Riq určitě investicí je a jakou ...). Prostě Riq něco provedl a víme hovno co, ale bylo to asi dost závažný

Reagovat
HOST*

Takže on má prašivinu???? Takže v tom je celý ten problém. a ja som si nad tým celé dni lámal hlavu že prečo ho žiadne mužstvo nechce

Reagovat
HOST*bistinko

Reagovat
HOST*bistinko

TO si myslel vazne???

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem nad čím Vilareal rozmýšľal vedeli že ho nebudú potrebovať z toho mi vyplýva že je pre tým Pellegriniho nepotrebný a budú mu platiť peniaze za to že sedí na tribúne a tým poškodia aj Riqiho lebo vypadne z herného rytmu a je to veľmi kreativny futbalista čo už mnohokrát dokázal najmä na hostovaní v Boce.

Síce nabídka 12 mil + nejaké percentá z iných prestupov by neboli na zahodenie bych to tipoval tak na 15-16 mil čo určite nie je Riqiho cena ale zbytočne cpát peníze do hráča ktorý nebude hrávať to mohli zobrať tých 12 mil a posíliť ofenzívu žlté ponorky.

No čo už Villareal nie je Barca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele