Boateng: Zvažoval jsem odchod z Bayernu Mnichov

16.10.2017, 20:54
Aktuality
Bayern Mnichov získal pět po sobě jdoucích bundesligových prvenství, na čemž má velký podíl i Jérôme Boateng. Ten ale i vinou zranění pravidelně nenastupoval a nyní přiznal, že zvažoval odchod...

Dlouholetá opora německé reprezentace dorazila na Säbener Straße před více než šesti lety z Manchesteru City a hned od svého příchodu se Boateng zařadil k oporám.

Jak už bylo zmíněno, pomohl mnichovskému velkoklubu k pěti mistrovským primátům a také k vítězství na poli Ligy mistrů, během minulé sezóny ale vypadl ze sestavy.

Na vině byly opakované zdravotní problémy se stehenním svalem a s tím související dohánění kondice, díky čemuž 29letý stoper zasáhl jen do třinácti ligových utkání.

Následně však Boateng pod vedením nyní již bývalého kouče Carla Ancelottiho nenastupoval ani na začátku letošní sezóny, jak nyní zpětně přiznal, dokonce zvažoval odchod. "Mluvil jsem o tom s trenéry, jak vidí moji pozici. Během letní přestávky jsem zvažoval odchod," potvrdil Boateng. "Trenér Ancelotti mi kvůli častým zraněním zřejmě nevěřil," myslí si.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (42)

Přidat komentář
noustres

Pak zjistil, že ta váha stála za ho.no.

Reagovat
Jardman

Výbornej stoper! Za 12,5 mega € bo za kolik dorazil z City k nádhera.

Reagovat
Kucka

Jo no, úplně jsem zapomněl, že byl v City.

Reagovat
vladino10

Vôbec nerozumiem čo chcel, veď bol stále zranený..a po tých zraneniach vždy začal dostávať šance postupne, tak ako to robia aj iní tréneri, vzhľadom na jeho zdravotný stav som vôbec nemal pocit že by bol neprimerane opominany..

Reagovat
db18

Jediný, kdo to tak nedělá je Guardiola a kvůli tomu byl pak Boateng zraněný 3x déle, než by byl normálně, kdyby to nejdřív vyléčil.

Reagovat
vladino10

Smeješ sa, ale ja som presne nad týmto uvažoval už dávnejšie, akurát nie čo sa týka boatenga, ale v súvislosti s badstubrom..ten tiež začal vždy po tých vážnych zraneniach pomerne rýchlo hrať..

Reagovat
Jardman

Mám stejný pocit, taky mi nepřišlo, že by vzhledem ke zranění hrál málo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Biozdenda

Věděl jsem, co to bude

Reagovat
Teoretik

prej pá pá Boateng

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

To naše bránenie v tých prvých dvoch pepkovych sezonach.. Neskutočné..ako môžme sa zasmiať na boatengovi, ale aby sme vôbec pustili Messiho vo vápne do súboja 1:1..

Normálne ma to video spätne nasralo

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

A přitom Neuera při té akci vykoupal úplně stejně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobrý stoper

Reagovat
db18

Škoda, že Carlo odešel dřív jak Jerome...

Reagovat
šolim

Není z článku úplně jasné, zda už byl úplně v pohodě po zranění, ale pokud to tak bylo, tak to byla blbost Ancelottiho, tak patří tam, kde teď je!

Reagovat
bayern987

Süle>Boateng, Jerome už si svoje v Bayernu odehrál.

Reagovat
Visca el barca

Nejlepší bylo jak ho vykoupal Leo jak malého kloučka. Strašně přeceněnej hráč.

Reagovat
Heresy

jeste lepsi bylo jak ribery zesmesnil hobita :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ono keď sa celý zápas sústredím na to, aby som dal niekomu jasle a stál sa slávny, tak sa mi to určite podarí. Úžitok pre tím z toho nie je žiadny, ale môžem si do smrti púšťať to video.

Reagovat
Heresy

oni ztoho dali gol na 4:0 :)

Reagovat
Visca el barca

No a díky tomu chce základ hrát do teď

Reagovat
stas87

Jj, tak precenovany hrac asi ako Alba. A to, co predviedol pred tromi rokmi v Brazilii cely turnaj, tak takto suverenne a dobre nezahral nikdy Puyol a ani Ramos na turnaji.

Reagovat
asskicker

Ty vies hovno o tom ako dokazali suverenne zahrat Puyol alebo Ramos. Si nejakeho Boatenga strcili do vrecka - ci top formou, alebo stalou vykonnostou.

Reagovat
stas87

Ach jaj...tak to skusim este raz. Na majstrovstvach pred tromi rokmi bol Boateng fantasticky. Ten turnaj mu vysiel neskutocne, nechyboval a bol cely cias uplne suverenny. A take vykony na finalovom turnaji nikdy Puyol ani Ramos nepredviedli. O tom som pisal, tak snad si to tvoja gebula nejakym sposobom prebrala...aj ked o tom pochybujem. To, ze ti dvaja su jasne lepsi hraci nemam dovod spochybnovat. To je uplne jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

asskicker ... pretože hrali za barcu a real tak čo sa máme pokakať? Boateng hrá za bavorov, tak je pre deti obyčajný priemerák... dobre si pamätám, keď bol KROOS v Bayerne a sa mi tu ľudia smiali, keď som písal že je podceňovaný... hla prestúpil do Realu a detičky začali na neho písať ódy a vytvárať Youtubové priteplené videá.

Reagovat
Visca el barca

Boateng není ani do top 10.

Reagovat
bayern987

Reagovat
vladino10

Na Messiho vo finále ms to stačilo

Reagovat
p-e-t-k-o

Jeremy Mathieu tam je

Reagovat
smazaný uživatel

vážně??? tak to si asi zhulenej nebo blbej :D no jo no fanoušek Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vážne, fandíš barcelone a kritizuješ obranu druhého tímu?

Okej ja by som mal tiež mlčať, ale predsa rozmýšlajte trocha.

Reagovat
stas87

Ak ma Nouriho nahradit ten zufalec Labbadia, tak koncim so sledovanim Werderu.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Rudnevs

Chápem, že máš Nouriho rád a že jeho vyhadzov by bol ukvapený ale prečo hneď označuješ Bruna za zúfalca?

Reagovat
stas87

Pretoze jeho trenerske schopnosti sa v plnej nahote odhali po pol roku...on nam narozdiel od Nouriho nema co ponuknut. A o kratkodoby efekt nemam zaujem. No a tiez mi vadi to, ze trenoval pristav ale uznavam, ze to nie je prilis rozumny dovod. Skratka ho nechcem, nemyslim si ze je potrebne poslat ponuku prave Labbadiovi. Chcem aby Baumann podrzal Nouriho do konca jesene, pretoze futbal pod nim hrame slusny a len sa trapime v koncovke. A pozri pocet inkasovanych golov...toto cislo sme mali casto po stroch kolach. teraz mas osem kol a hned jedenast timov inkasovalo viac golov ako my. Na druhu stranu mame najhorsi utok spolocne s Kölnom a to je dovod, preco sa vlastne spekuluje o pozicii Alexa. Stale si myslim, ze potrebujeme jeden zapas kde sa nam podari dat trebars dva ci tri goly a z hracov to spadne a bude to dobre.

Reagovat
Rudnevs

Tak v HSV vydržal po Finkovi najdlhšie zo všetkých trénerov za poslednú dobu a jeho koniec nebol čisto kvôli športovým kvalitám, čo neskôr vyplávalo na povrch. Ja neviem čo si o tom mám myslieť, Baumann síce vyjadril Nourimu dôveru, ale tú dostalo už x trénerov a všetci vieme ako to dopadlo... Každopádne by som povedal, že keby Nouri naozaj letel a Werder by vyberal medzi voľnými trénermi, tak Labbadia by bol jedna z najlepších možností.

Reagovat
blackhawk88
Reagovat
smazaný uživatel

Ikona mníchovskej obrany, dosť podceňovaný hráč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele