Blues jsou na trhu neúspěšní

10.01.2008, 20:40
Aktuality
Birmingham City neuspěl na námluvách s útočníkem Evertonu Jamesem McFaddenem a levým obráncem Hibernianu Davidem Murphym. Manažer Alex McLeish nabízel za prvního jmenovaného 2,5 milionu liber, za Murphyho byl ochoten zaplatit rovný milion.

"Můžu potvrdit, že obě nabídky byly odmítnuty," potvrdil McLeish, který nevyloučil, že by se v budoucnu oba hráče pokusil zlákat znovu.

Zájem projevil také o útočníka Manchesteru City Georgiose Samarase, což je další z náznaků snahy manažera "Blues" posílit jeho současný kádr. "Ale nechci přivést někoho, kdo by byl jen do počtu. Chci hráče, který nás může posunout vpřed," dodal.

Autor: Pavel Janega / BBC

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No nevim jestli privedou nejake velke jmeno http://pompeycf.webgarden.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Blues nemají zase tak špatný kádr, pokud nepřivedou někoho, kdo opravdu nebude jen do počtu, tak se zase tak moc neděje. Letošní sezónu zachrání bez problémů, ale měli by se hlavně pořádně ohlížet před další sezónou Premier League.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele