Birmingham měl zájem o Lippiho

21.11.2007, 14:25
Aktuality
Poté, co manažer Steve Bruce v Birminghamu skončil a odešel do Wiganu, hledají Blues nového lodivoda. Spoluvlastník klubu David Sullivan prozradil, že se snažil získat Marcella Lippiho. Italský odborník však odmítl, Birmingham tak nového kouče musí hledat dál.

V pondělí skončilo dlouholeté spojení mezi Stevem Brucem a Birminghamem. Bruce zatoužil po nové výzvě a přijal nabídku konkurenčního Wiganu. Tým z druhého největšího anglického města od té doby neúspěšně hledá jeho nástupce.

Padala jména jako Martin Jol nebo Chris Coleman, vedení klubu však mělo zájem i o skutečnou hvězdu mezi trenéry – Marcella Lippiho. Italský kouč si dává už rok a půl přestávku od fotbalu poté, co dovedl Itálii k titulu mistrů světa. Nyní mohla jeho pauza od fotbalu skončit, Lippi však Birmingham odmítl.

"Obrátili jsme se na něj, ale Lippi nabídku odmítl," prozradil pro Birmingham Mail spoluvlastník klubu David Sullivan. "To není senzace, je to tak. Zkusili jsme to. Pokud bychom to neudělali, nevěděli bychom, zda odmítne, nebo ne."

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

docela naivní,ale zas proč né...blázinec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele