Biglia: Bolí to, když o mně lidé pochybují

09.03.2013, 16:26
Aktuality
Lucas Biglia byl v posledních týdnech hodně často řešen belgickými médii a veřejností a opravdovým důvodem nebyly další spekulace ohledně možného odchodu z Anderlechtu. Argentinský záložník se z vánoční dovolené vrátil o něco později, čímž si proti sobě poštval fanoušky a vedení, měl k tomu ovšem dobrý důvod...

Biglia je s přestupem do většího klubu spojován už delší dobu a podle médií si pozdním návratem z dovolené chtěl transfer vynutit, pravda ovšem byla jinde.

"Jestli jsem měl deprese? Řekl bych, že jsem byl na jejich pokraji. Lékaři mi předepsali spoustu léků a mezi nimi byla i nějaká antidepresiva, ale své ženě jsem okamžitě řekl, že tyto léky jsem nebral," vysvětluje.

"Nějaké léky ještě stále užívám a Anderlecht o tom ví. Nejdůležitější věcí pro mě je vědomí ohledně toho, v čem je problém, dal jsem si zkrátka až moc cílů. Bolí to, když o mně lidé pochybují, tohle nebyla jenom nějaká migréna. Nyní už si uvědomuji, že v životě toho je mnohem více, než jenom fotbal," dodává.

Biglia nyní znovu pravidelně nastupuje, po svém návratu si na své konto připsal šest soutěžních startů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sympatický hráč i tým.

Reagovat
Filip12

Reagovat
Robbie

nechápu jak takovýho hráče mohl chtít chvilku Real

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ho Real nikdy nechtel, to jen napsali jednou novinari, protoze on chtel z Anderlechtu odejit a oni za nej chteli dostat co nejvice zaplaceno. A zprava o zajmu nejlepsiho klubu na svete tu cenu jiste zvysila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to som nevedel ze sa onho zaujimala aj Barcelona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele