Bianchi se rozhodl, zůstane v Manchesteru City

17.12.2007, 12:56
Aktuality
Nepovedený začátek v Anglii je zapomenut, Rolando Bianchi se v zimě stěhovat nebude. Italskému útočníkovi se v posledních dnech začalo dařit a i ve druhé polovině sezony bude hájit barvy Manchesteru City...

"Nechci odejít, svou budoucnost vidím tady. Dostat se do týmu a následně v něm zůstat je pro mě výzvou a já ji chci vyhrát," hlásí Bianchi.

23letý útočník měl skvělou sezonu 2006/2007 a svými góly velkou měrou pomohl Reggině k záchraně v Serii A. V létě o něho měla zájem řada velkoklubů především na Apeninském poloostrově, sám hráč ale neodolal vábení Anglie a za téměř devět milionů liber přestoupil do Manchesteru City.

Hned v prvním ligovém utkání v novém působišti rozvlnil síť West Hamu United, poté přišel úpadek formy a z Bianchiho se stal náhradník. Vše se změnilo v posledních dnech, minulý týden se trefil v zápase proti Tottenhamu a v sobotu přispěl k výhře nad Boltonem, díky níž se Citizens drží na skvělé čtvrté příčce.

"Pro moje sebevědomí bylo důležité, že jsem se trefil proti Spurs a následně s Boltonem nastoupil v základní sestavě. Nyní musím tvrdě pracovat a využít co nejvíce šancí," ví Bianchi, že rozhodně ještě nemá vyhráno.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nedívím se, jednou bude hrát v lepším klubu.... a že nemá své jisté... bez tohoto hráče by bylo City poloviční.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele