Bianchi nevyloučil odchod z Manchesteru City

15.10.2007, 14:25
Aktuality
Rolando Bianchi si začátek letošní sezony jistě představoval jinak. Velká letní posila Manchesteru City se zatím marně snaží prosadit do základní sestavy anglického klubu a italský útočník tak nevylučuje možnost, že by v zimě mohl znovu změnit dres...

"Nejsem zvyklý na to být okrajovým hráčem a pokud to tak bude pokračovat nadále, může se stát cokoliv," naznačil Bianchi možný odchod.

Citizens za Bianchiho v létě zaplatili Reggině třináct milionů eur a hráči se vydařila letní příprava, se začátkem ligové sezony ale jako kdyby na něho padla deka. Bianchi zatím dal pouze jednu branku a stále častěji vysedává pouze na lavičce náhradníků.

"Jsem z Bergama a tam známe pouze houževnatost a tvrdou práci. Musím přesvědčit manažera, aby změnil své ideály. Eriksson mi říkal, že dává přednost rychlejším útočníkům. Dal jsem si čas do prosince a počkám, jak se věvi vyvinou. Nechci v každém utkání nastupovat jenom na pět nebo deset minut," prohlásil dále Bianchi.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ani se mu nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je zvyklej být okrajovým hráčem, nikdy nic nehrál a pak mu zázračně vyšla jedna sezona...

Reagovat
smazaný uživatel

vystihol si to presne. A ešte k tomu prestúpil do Premier League . Čo čakal?? Prechádzku??

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz prestupujes do klubu a trener ti rekne ze te chce,ze budes hrat a ty pak nehrajes tak se mu to asi nelibi....

Reagovat
HOST*

Měl zůstat v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Š

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

T

Reagovat
smazaný uživatel

Š

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

T

Reagovat
HOST*GATTUSO

utekl moc brzo. neříkám, že měl zůstat v Reggině, ale na zahraničí bylo asi ještě brzo, kor na Anglii - absolutně jinej fotbalovej svět.

Reagovat
HOST*roman

Mas pravdu len sa bojim aby nedopadol ako Corradi aj ten mal nocnu moru z Manchsteru a Pearsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele