BIANCHI JIŽ PATŘÍ MANCHESTERU CITY

13.07.2007, 15:48
Aktuality
Rolando Bianchi je první a zřejmě ne poslední velkou posilou Manchesteru City pro sezonu 2007/2008. Útočník Regginy se na City of Manchester Stadium již dříve dohodl na podmínkách smlouvy, kterou podepsal po úspěšně absolvované lékařské prohlídce...

"V minulé sezoně dal v Serii A téměř dvacet branek, což je v tak obtížné soutěži hodně. Je to dobrá bilance. Je mladý a pro nás bude velkým přínosem, protože podle mě před sebou může mít velkou budoucnost. Je to dobrý fotbalista a střelec, to je přesně to, co potřebujeme," pochvaluje si novou posilu manažer Sven-Göran Eriksson.

Právě v útoku v uplynulé sezoně tlačila Citizens bota. Slabší z obou manchesterských klubů dal v 38 ligových zápasech pouhých 29 branek a v tomto ohledu byl společně s Watfordem nejhorší. I proto anglický klub za Bianchiho neváhal zaplatit 8,8 milionu liber.

Bianchi je Erikssonovou první posilou po jmenování do funkce a na dlouho zřejmě nebude poslední. Švédský kouč se nyní zaměří na Barcelonu, odkud by rád přivedl Thiaga Mottu a Ludovica Giulyho.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
HOST*Puskin

No vím,že itálie je hodne defenzivní a presto v ní dal dost góluů..Ale podle me je to sezóní záležitos,možná dá nějakejch 7-9 gólů,to bude ale vše...A hlavně jak jim to půjde se Samarasem

Reagovat
HOST*ital

V defenzivní Itálii padá víc gólů než v Anglii a Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak..

Reagovat
HOST*CeceFCB

V Taliansku pada viac golov ako v Spanielsku?

Reagovat
smazaný uživatel

to si k*ř

Reagovat
Shevchenko

Španělsko: 2005/2006 - 2,46, 2006/2007 - 2,3

Itálie: 05/06 - 2,6, 26/07 - 2,5

Letos bylo gólovější z top lig jenom Německo.

Reagovat
Shevchenko

Jinak Francie je na tom totálně nejhůře.

Reagovat
smazaný uživatel

Talianom sa v premier league moc nedarí..no uvidíme ako to pôjde Bianchimu..v Serii A to dost válel..

Reagovat
smazaný uživatel

není moc dobrej, takovej trouba do vápna...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tý fotce vypadá jako trouba do vápna...

Reagovat
HOST*CeceFCB

Hm, dost sa podoba na Samarasa

Reagovat
HOST*colin

ked bude davat goly tak ako Corradi tak sbohom,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele